Truca'ns !! 972 108 738

PRAGA Anada i tornada en avió (especial 4 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola-aeroport Bcn– escola
- Trasllats aeroport Praga – Hostel – aeroport Praga
- Estada en confortable hostel a Praga en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Praga
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Castell Praga + Palau Reial + Catedral + C. d’Or = 7€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Praga–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PRAGA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Praga. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el nostre guia local qui ens farà una explicació artística-cultural de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PRAGA 
Esmorzar al hostel i sortida per trobar-nos amb la nostra guia i continuar les visites previstes pel casc històric de la ciutat tot i descobrint la plaça antiga amb l’ajuntament, la Torre de la Pólvora, el Rellotge Astronòmic i el Pont de Carles on sovint es troben diferents artistes ambulants amenitzant la jornada. A la tarda, passejada pel barri jueu de Josefov, antic nucli social jueu on es disposen les diferents Sinagogues i el famós cementiri jueu. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · PRAGA 
Esmorzar i trobada de nou amb la nostra guia local per tal de continuar coneixent aquesta preciosa ciutat amb el famós Castell de Praga amb el Palau Reial, Catedral de San Vito i el Carrer d’Or.
A la tarda, coneixereml’anomenada “Nove Mesto” o ciutat nova amb la plaça Wenceslau i l’estàtua eqüestre de Carles IV, el Teatre Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 4 · PRAGA - AEROPORT BCN - ORIGEN   
Esmorzar i temps per a darreres visites i compres. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies