Truca'ns !! 972 108 738

PRAGA I VIENA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Praga – Hostel – aeroport Viena
- Autocar privat trasllat Praga a Viena
- Estada en confortable hostel a Praga i Viena en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Praga i Viena
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Castell Praga + Palau Reial + Catedral + C. d’Or = 7€ / Palau Schonbrun =8€ alumnes / professorsfree
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Praga/Viena–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - PRAGA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Praga. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el nostre guia local qui ens farà una visita a peu pel casc històric de la ciutat tot i descobrint la plaça antiga amb l’ajuntament, la Torre de la Pólvora, el Rellotge Astronòmic i el Pont de Carles on sovint es troben diferents artistes ambulants amenitzant la jornada. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PRAGA 
Esmorzar i trobada de nou amb la nostra guia local per tal de continuar coneixent aquesta preciosa ciutat amb el famós Castell de Praga amb el Palau Reial, Catedral de San Vito i el Carrer d’Or. A la tarda, passejada pel barri jueu de Josefov, antic nucli social jueu on es disposen les diferents Sinagogues i el famós cementiri jueu. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · PRAGA - VIENA  
Esmorzar i sortida pel matí cap a Viena per poder arribar les 13:00h. Arribada, instal·lació de maletes a consigna del hostel i sortida per conèixer el centre peatonal de la capital on es troba la catedral de Sant Esteve, l‘edifici de l’Òpera i el palau d’hivern de l’emperador. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · VIENA  
Esmorzar i sortida junt amb el nostre guia local, per la visita a les diferents cambres del palau de Schonbrunn i els seus fantàstics jardins. En acabat, gaudirem de l’arquitectura modernista de Viena i gaudirem de la Ringstrasse, carretera que envolta el centre de la ciutat on es disposen els edificis més característics. Sopar i allotjament.

DIA 5 · VIENA/BRATISLAVA -AEROPORT BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per a darrers passejos i compres per la capital. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies