Truca'ns !! 972 108 738

PRAGA - VIENA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport BCN – escola
- Trasllats aeroport Praga – Hostel – aeroport Viena
- Autocar privat trasllat Praga a Viena
- Estada en confortable hostel a Praga i Viena en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Praga i Viena
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Praga i Viena - Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – BCN – PRAGA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Praga. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el nostre guia local qui ens farà una explicació artística-cultural tot i descobrint la plaça antiga amb l’ajuntament, la Torre de la Pólvora, el Rellotge Astronòmic i el Pont de Carles. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 2 · PRAGA
Esmorzar i trobada de nou amb la nostra guia local per tal de continuar coneixent aquesta preciosa ciutat amb el famós Castell de Praga amb el Palau Reial, Catedral de San Vito i el Carrer d’Or. A la tarda, coneixerem l’anomenada “Nove Mesto” o ciutat nova amb la plaça Wenceslau i l’estàtua eqüestre de Carles IV, el Teatre Nacional i el Museu de la Ciència. Sopar i allotjament.

DIA 3 · PRAGA - VIENA
Esmorzar i sortida pel matí cap a Viena per poder arribar les 13:00h. Arribada, instal·lació de maletes a consigna del hostel i sortida per conèixer el centre peatonal de la capital on es troba la catedral de Sant Esteve, l‘edifici de l’Òpera i i el palau d’hivern de l’emperador. Acabades les visites, retorn cap el hostel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · VIENA
Esmorzar i sortida per la visita a les diferents cambres del palau de Schonbrunn i els seus fantàstics jardins. En acabat, gaudirem de l’arquitectura modernista de Viena i gaudirem de la Ringstrasse, carretera que envolta el centre de la ciutat on es disposen els edificis més característics. Sopar i allotjament.

DIA 5 · VIENA - BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per a darreres visites per la capital. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies