Truca'ns !! 972 108 738

PROVÍNCIA DE LLEÓ

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Rubena – Ponferrada
Sortida el matí en autocar direcció la ciutat de Rubena, realitzant breus descansos en ruta. Arribarem a Rubena per tal de dinar en un bon restaurant pel centre. Seguirem el trajecte fins arribar a Ponferrada, on ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Ponferrada – Castell Templari – Museu de la Ràdio – Villafranca del Bierzo
Esmorzar a l’hotel i visita a la mateixa ciutat, amb el seu pont que donà pas als peregrins en el seu camí cap a Santiago, la seva part vella, l’Ajuntament, la basílica de la Verge, l’església de Sant Tomàs i el majestuós Castell de l’Ordre del Templari, qui constitueix una de les majors fortaleses del nord d’Espanya en l’Edat Mitjana.

A continuació visitarem el Museu de la Ràdio. Dinar a l’hotel i a tarda seguirem fins arribar a Villafranca del Bierzo, preciosa ciutat del Camí de Santiago on destaquen les seves cases del nucli antic, així com el castell de torres circulars del segle XVI, actualment encara habitat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3. Ponferrada – Coves Valporquero – Lleó
Esmorzar i sortida en direcció les Coves Valporquero. Aquestes coves es troben a 1.309 m d’altitud, on podrem admirar la gran obra d’art que la naturalesa ha anat modelant durant més d’un milió d’anys. Hi trobarem estalactites, estalagmites, columnes de diferents colors i il·luminacions, i altres elements de gran valor. 

Dinarem i prosseguirem la tarda en direcció a Lleó, on coneixerem els grans atractius turístics de la ciutat així com la Catedral de Santa Maria, els carrers i places de la zona antiga, San Marcos, la “Real Colegiata de San Isidoro”, etc. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Ponferrada – P.N Los Ancares – Las Médulas
Esmorzar a l’hotel i sortida cap el Parc Natural Los Ancares, una de les reserves naturals més importants d’Espanya. Dinarem i a la tarda ens dirigirem cap a les Mèdules, antigues mines romanes considerades Patrimoni de la Humanitat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Ponferrada – Astorga – Castrillo Polvazares – Rabanal Camino – Molinaseca
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Astorga, ciutat que fou un punt estratègic a la Via de la Plata, formant part del Camí de Santiago. Podrem visitar la seva Catedral on s’uneixen l’estil gòtic, renaixentista i barroc; el Palau Episcopal que va ser realitzat pel meravellós arquitecte modernista Gaudí. A continuació visitarem Castrillo Polvazares, bell poble de pedra vermella. 

Dinarem i seguirem amb la visita al Rabanal Camino, poble que conserva amb elevat nivell l’arquitectura maragata, i al municipi de Molinaseca. Finalment, retornarem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 6. Ponferrada – Ruta – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per dur a terme la ruta de camí a casa. Al migdia, pararem per tal de dinar en restaurant i a la tarda seguirem amb el trajecte fins arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies