Truca'ns !! 972 108 738

ROMA

Què inclou i no inclou

Inclou
Trallats origen – port de Barcelona – Origen – Creuer en acomodació camarots.
Estada en confortable hotel turístic a Roma ciutat.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Port Barcelona
Sortida en autocar a la tarda en direcció cap el Port de Barcelona. Disposarem de temps per embarcar el vaixell i disposició dels camarots. Sopar al self-service del vaixell i sortida d’aquest mateix en destinació Roma. Allotjament i navegació nocturna.

Dia 2. Nit de navegació – Roma
Esmorzar i dinar al vaixell i continuació de la navegació fins arribar al Port de Civitavecchia, a Roma. Represa de l’equipatge i temps per a desembarcar el vaixell. Sortida cap el centre de Roma per tal de poder instal·lar-nos a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Roma
Esmorzar i sortida cap el centre de Roma, concretament a la part més antiga de la ciutat anomenada la “Roma Clàssica”. Visita de la basílica de Sant Pietro in Víncoli, el Coliseu, l’Arc de Triomf de Constantí, Circ Màxim, el Foro Romà i Capitoli.

Dinar en restaurant. A la tarda, temps per a visitar les Catacumbes. Són galeries subterrànies que foren utilitzades com a lloc d’enterrament de jueus, ciutadans pagans i els primers cristians de Roma, durant varis segles. En acabat, retorn cap el nostre allotjament pel sopar i descans.

Dia 4. Roma
Esmorzar i sortida per dirigir-nos cap  a l’Estat del Vaticà on visitarem els seus museus, Plaça i Basílica de San Pere.

Dinarem en restaurant per la mateixa zona. A la tarda, passejada pel barri típic del Trastevere i Illa Tibertina. Retorn a l’allotjament pel sopar i el descans.

Dia 5. Roma
Esmorzar a l’hotel i sortida per a passejar i conèixer l’anomenada “Roma Barroca” amb la preciosa Fontana de Trevi, Piazza Navonna, Piazza d’Espagna, Panteó...

Dinar en restaurant. A la tarda, temps lliure per tal de poder gaudir de l’últim dia per Roma, ultimar les últimes compres i respirar l’ambient romà. Finalment, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Roma
Esmorzar i sortida el matí per tal de dirigir-nos al meravellós Campo di Fiori, una de les principals places de Roma, animada amb el seu particular mercat. A continuació, passejarem pel barri jueu, un dels racons amb més encant de la ciutat eterna. Temps per a dinar i a continuació ens dirigirem cap al Port de Civitavecchia amb la intenció d’embarcar i instal·lar-nos als camarots del vaixell. Sopar i nit de navegació.

Dia 7. Nit de navegació – Origen
Esmorzar i dinar al mateix vaixell i arribada a la tarda al Port de Barcelona. Temps per a la recollida de les maletes i desembarcar el vaixell, i finalment, sortida en autocar en direcció el nostre punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies