Truca'ns !! 972 108 738

ROMA

Què inclou i no inclou

Inclou
Trasllat autocar origen – aeroport Bcn – origen – Avió Bcn – Itàlia – Bcn
Trasllat autocar aeroport Roma – hotel – aeroport Roma
Despeses de xofers i autopistes
Estada en confortable hotel turístic a Roma en habitacions dobles
Règim de pensió completa
Guia local 4 ½ dies a Roma
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
Entrades en monuments, museus: Vaticà Coliseu i Fòrum. Aigua i vi en tots els àpats.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Aeroport Bcn – Roma
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per tal de prendre l’avió en direcció a Roma. Arribada i trasllat cap el complex turístic per deixar les maletes. Dinar en restaurant. A continuació, sortida cap el centre de Roma per tal de trobar-nos amb el nostre guia local i disposar d’una passejada per l’anomenada “Roma Barroca” tot i descobrint llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Retorn cap el nostre allotjament pel sopar i allotjament.

Dia 2. Roma – Vaticà
Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del Castell de Sant Angello. Dinar en restaurant. 

A la tarda, ens dirigirem cap al barri del Trastevere, per gaudir d’aquest típic barri bohemi i tradicional on podrem passejar pels seus carrerons i visitar l’església di Santa Maria in Trastevere. Retorn en autocar pel sopar i l’allotjament.

Dia 3. Roma
Esmorzar i sortida de nou en autocar cap el centre per tal de visitar la part de Roma més històrica i coneguda amb San Pietro in Vincoli, el Coliseu, Arc de triomf de Constantí, Foro Romà, Capitoli i Piazza Venezia. Dinar en restaurant.

A la tarda, passejada per Largo di Torre Argentina, església dei Gesú....Retorn en autocar pel Sopar i allotjament.

Dia 4. Roma
Esmorzar i sortida amb la nostra guia i bus privat cap el centre per a passejar per Campo di Fiore, Barri Jueu, la Bocca de la Verità i el Circ Màxim. Dinar en restaurant.

A la tarda, possibilitat de visitar el Mercat de Trajà o fer algun passeig per la Piazza del Popolo. Retorn en autocar pel sopar i allotjament.

Dia 5. Roma – aeroport de Barcelona - origen
Esmorzar i sortida amb el nostre autocar cap la perifèria de Roma per tal de visitar una de les varies catacumbes romanes que encara es guarden de l’època dels primers cristians. Dinar en restaurant. Un cop acabada la visita, anirem cap al centre per les últimes visites i compres per la capital abans de dirigir-nos cap l’aeroport per sortir en el vol reservat cap a Barcelona. Arribada i trasllat cap el nostre lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies