Truca'ns !! 972 108 738

ROMA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport Bcn – escola – Trasllat autocar aeroport Roma – complex turístic – aeroport Roma
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió
- Guia local 4 ½ dies a Roma
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Vaticà 9€/Coliseu i Fòrum 3€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Itàlia – Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - ROMA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per tal de prendre l’avió en direcció a Roma. Arribada i trasllat cap el complex turístic per deixar les maletes. A continuació, sortida cap el centre de Roma per tal de trobar-nos amb el nostre guia local i disposar d’una passejada per l’anomenada “Roma Barroca” tot i descobrint llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Retorn cap el nostre allotjament pel sopar i allotjament.

DIA 2 · ROMA - VATICÀ 
Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del Castell de Sant Angello. A la tarda, ens dirigirem cap al barri del Trastevere, per gaudir d’aquest típic barri bohemi i tradicional on podrem passejar pels seus carrerons i visitar l’església di Santa Maria in Trastevere. Retorn en autocar pel sopar i l’allotjament.

DIA 3 · ROMA 
Esmorzar i sortida de nou en autocar cap el centre per tal de visitar, junt amb la nostra guia, la part de Roma més històrica i coneguda amb San Pietro in Vincoli, el Coliseu, Arc de triomf de Constantí, Foro Romà, Capitoli i Piazza Venezia. A la tarda, passejada per Largo di Torre Argentina, església dei Gesú....Retorn en autocar pel Sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA 
Esmorzar i sortida amb la nostra guia i bus privat cap el centre per a passejar per Campo di Fiore, Barri Jueu, la Bocca de la Verità i el Circ Màxim. A la tarda, possibilitat de visitar el Mercat de Trajà o fer algun passeig per la Piazza del Popolo. Retorn en autocar pel sopar i allotjament.

DIA 5 · ROMA - AEROPORT DE BCN - ORIGEN
Esmorzar i sortida amb el nostre autocar cap la perifèria de Roma per tal de visitar una de les varies catacumbes romanes que encara es guarden de l’època dels primers cristians. Un cop acabada la visita, anirem cap al centre per les últimes visites i compres per la capital abans de dirigir-nos cap l’aeroport per sortir en el vol reservat cap a Barcelona. Arribada i trasllat cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies