Truca'ns !! 972 108 738

ROMA I LA RUTA FRANCISCANA

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Avió, classe turista: Barcelona – Roma – Barcelona.
Taxes aèries i d’emissió a data actual.
Taxes de carburant a data actual.
Trasllat, visites i excursions en base autocar privat de luxe.
Pensió completa tal i com està indicat en el programa de viatge.
Estada en confortable hotel de 3*/ 4* en habitacions dobles.
Totes les entrades i visites esmentades.
Guia professional de parla espanyola durant tot el viatge.
Assegurança turística de viatge i de cancel·lació.
IVA i impostos.

NO INCLOU:
Serveis no especificats en el nostre apartat anterior: extres personals en hotels i restaurants com cafès, begudes, TV de pagament, mini bar, room service, telèfon, etc.
Visites i entrades a monuments i/o museus no esmentats en el programa del viatge.
Propines.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – ROMA – RIETI – ASÍS
Trobada general a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació a Roma. En arribar, recollida d’equipatge i trasllat cap a l’extraordinària Vall de Rieti, en els voltants del qual trobem els convents franciscans de Fonte Colombo, on tindrem el primer contacte amb la vida del Sant. Continuarem cap a Greccio, on Sant Francesc va preparar, segons la tradició, el primer pessebre nadalenc a l’any 1223.

Dinar en restaurant. A la tarda, continuarem en direcció a Asís. Sopar i allotjament. 

Dia 2n ASÍS
Esmorzar a l’hotel i començarem la ruta visitant tots els fantàstics llocs que tenen a veure amb els franciscans de la ciutat: la Basílica de Sant Francesc, on es troba la seva tomba, la Basílica de Santa Clara i el convent de Sant Damià, que fou el primer de la Ordre de Santa Clara, on Santa Clara va construir la seva comunitat.

Dinarem en restaurant local i a la tarda visitarem la Basílica de Santa Maria dels Àngels, un dels llocs més sagrats pels franciscans ja que fou la primera església construïda per el propi Sant Francesc.

Acabada la visita, retorn cap a l’hotel i la resta de la tarda lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 3r ASÍS – LA VERNA – PERUGIA – ASÍS
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a la comarca del Casentino, un dels llocs més recòndits de La Toscana envoltat de muntanyes i immers en un dels boscs naturals més extensos d’Itàlia. És en aquest bellíssim entorn natural on trobarem el Santuari de la Verna. Fundat per Sant Francesc en el mateix lloc on va rebre els estigmes de Crist. El santuari alberga robes i estris del sant, capelles i ermites.

Un cop finalitzada la visita, sortirem cap a la meravellosa ciutat de Perugia, capital de la regió d’Umbra, on coneixerem el més destacat com la Catedral de Sant Llorenç, els Palaus del Prior i del Capità, la medieval Fontana Maggiore, la Porta Augusta, la fortalesa Rocca Paolina, entre altres.

En acabat, trasllat a l’hotel d’Asís. Sopar i allotjament.

Dia 4t ASÍS – ROMA
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Roma. A l’arribada, farem una visita panoràmica de la ciutat eterna passant per la Plaça de Venècia amb el monument a Vittorio Emmanuel II, el turó del Capitoli i l’Avinguda dels Fòrums Imperials. Seguirem amb les restes del Palau Imperial, amb l’exterior de l’increïble Coliseu i de l’imponent Arc de Constantí, entre altres.

A continuació, realitzarem la visita de la Roma Cristiana per les Catacumbes, utilitzades antigament com a lloc de sepultura les quals trobem més de 60 catacumbes diferents, i després per la Basílica de Sant Pau d’Extramurs i la Catedral de Sant Joan del Laterà, on es troba la seu episcopal del bisbe de Roma.

En acabat, tornada a l’hotel pel nostre descans. Sopar i allotjament.

Dia 5è ROMA
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem bona part del dia a visitar el famós Estat del Vaticà. Visitarem els impressionants Museus Vaticans, els quals són galeries i el conjunt d’estàncies de valor artístic. La Basílica de Sant Pere i la magnífica Capella Sixtina considerada una obra mestra de la pintura universal.

A la tarda, realitzarem la visita a l’interior del majestuós Coliseu on podrem contemplar l’amfiteatre de l’època de l’Imperi romà, la Basílica de Sant Clement i la Basílica de Sant Pere Encadenat amb el Moisès del conegut arquitecte, escultor i pintor italià renaixentista Michelangelo.

Retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6è ROMA
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en direcció al Vaticà on tindrem la oportunitat d’assistir a l’Audiència Papal. En el cas que el Papa no es trobi en el Vaticà, realitzarem una visita a l’Església de Santa Maria la Maggiore, una de basíliques més grans de Roma dedicades a la Verge Maria.

A la tarda visitarem la Roma Barroca on coneixerem les fonts i places més emblemàtiques de la ciutat com la Plaça Navona; que reuneix escultures, fonts i edificis de gran valor artístic i cultural, el conegut temple Panteó o la Fontana di Trevi, una de les fonts més grans i famoses amb la mítica tradició de tirar-hi una moneda per assegurar el retorn a la ciutat.

En acabat, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7è ROMA – AEROPORT BARCELONA – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel i sortida ben aviadet de l’hotel en direcció a l’aeroport internacional de Roma per tal de facturar maletes i prendre el vol en direcció a Barcelona. Un cop arribats a l’aeroport de Barcelona ens traslladarem fins al lloc d’origen.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies