Truca'ns !! 972 108 738

ROMA I POMPEIA Anada en avió i tornada en creuer (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats autocar escola – aeroport Barcelona / Port Barcelona – escola
- Modern autocar per fer els trasllats i excursions indicades en l’itinerari
- Estada en confortable complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Roma i Pompeia – Creuer Civitavecchia – Barcelona en cabines
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Vaticà 9€/Coliseu i Fòrum 3€/ Pompeia 2€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Itàlia.
- Dinar o sopar al creuer 11€.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - ROMA 
Sortida del lloc d’origen en autocar endirecció a l’aeroport de Bcn per tal de prendre l’avió en direcció a Roma. Arribada i trasllat cap el complex turístic per deixar les maletes. A continuació, sortida cap el centre de Roma per tal de trobar-nos amb el nostreguia local i disposar d’una passejada per l’anomenada “Roma Barroca” tot i descobrint llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Retorn cap el nostre allotjament pel sopar i allotjament.

DIA 2 · ROMA
Esmorzar i sortida de nou en autocar cap el centre, per tal de visitar junt amb la nostra guia local, la part de Roma més històrica i coneguda amb San Pietro in Vincoli, el Coliseu, Arc de triomf de Constantí, Foro Romà, Capitoli i Piazza Venezia. A la tarda, ens dirigirem cap la Bocca de la Verità, el Circ Màxim i el barri del Trastevere, per a gaudir d’aquest típic barri bohemi i tradicional. Retorn en autocar pel sopar i l’allotjament.

DIA 3 · ROMA - POMPEIA
Esmorzar pic-nic pel camí i sortida en autocar en direcció a Pompeia per tal de realitzar la visita guiada al complex amb les restes arqueològiques més ben conservades de l’època romana. Si el temps ho permet, possibilitat de pujar fins el capdamunt del volcà del Vesuvi. Acabades les visites, retorn en autocar cap a Roma pel sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA - VATICÀ - PORT DE CIVITAVECCHIA 
Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i exterior del Castell de Sant Angello. Un cop acabada la visita, anirem cap al centre per les últimes visites i compres per la capital abans de dirigir-nos cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 5 · ORIGEN 
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies