Truca'ns !! 972 108 738

ROMA - POMPEIA Anada en avió i tornada en creuer (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats autocar escola – aeroport Barcelona / Port Barcelona – escola
- Modern autocar per fer els trasllats i excursions indicades en l’itinerari - Estada en confortable complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Roma i Pompeia
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió GRO / BCN - Itàlia. Preu dinar o sopar al creuer: 11.-€ per àpat. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – ROMA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per tal de prendre l’avió en direcció a Roma. Arribada i trasllat cap el complex turístic per deixar les maletes. A continuació, sortida cap el centre de Roma per tal de trobar-nos amb el nostre guia local i disposar d’una presentació de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Circ Màxim, Fòrum Imperial i Capitoli. Acabades les visites, retorn cap el complex turístic pel sopar i l’allotjament.

DIA 2 · ROMA
Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i Castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pel centre de la ciutat per descobrir llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Tornada en autocar pel sopar i allotjament.

DIA 3 · ROMA - POMPEIA
Esmorzar aviadet i sortida en autocar en direcció a Pompeia per tal de visitar el complex amb les restes arqueològiques més ben conservades de l’època romana. Si el temps ho permet, possibilitat de pujar fins el capdamunt del volcà del Vesuvi. Acabades les visites, retorn en autocar cap a Roma pel sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA – CIVITAVECCIA
Esmorzar i sortida de nou cap el centre per visitar alguna de les grans basíliques romanes com ara San Joan de Laterà o San Pietro in Vincoli. A la tarda, temps per darreres compres i passejos pel centre abans de dirigir-nos cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 5 · BARCELONA – ORIGEN
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies