Truca'ns !! 972 108 738

ROMA Anada i tornada en creuer (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats autocar escola - port Barcelona – escola - Creuer Barcelona - Civitavecchia – Barcelona en camarots
- Modern autocar per fer els trasllats i excursions indicades en l’itinerari
- Estada en confortable complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Roma i Pompeia
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió GRO / BCN - Itàlia. Preu dinar o sopar al creuer: 11.-€ per àpat. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – BCN – NIT A BORD
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció al port de Barcelona per tal d’embarcar a les 20:00h al creuer de la companyia Grimaldi lines. Nit a bord.

DIA 2 · CIVITAVECCIA - ROMA
Navegació durant el dia fins arribar al port de Civitavecchia a les 18:45h. Represa de maletes i trobada amb l’autocar per portar-nos cap el nostre complex turístic. Arribada, instal·lació, sopar i allotjament. (s’organitza ball al vespre).

DIA 3 · ROMA
Esmorzar i trasllat en autocar cap el centre per trobada amb el guia local qui ens farà una presentació de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Circ Màxim, Fòrum Imperial i Capitoli. A la tarda, passejada pel centre de la ciutat per descobrir llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Tornada en autocar pel sopar i allotjament.

DIA 4 · ROMA – VATICÀ
Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i Castell de Sant Angello. A la tarda, possibilitat de visitar alguna de les grans basíliques romanes com ara San Joan de Laterà o San Pietro in Vincoli. Retorn en autocar pel sopar i l’allotjament.

DIA 5 · ROMA - CIVITAVECCIA
Esmorzar i trasllat en autocar cap el centre on ens trobarem amb el guia local per visitar el parc de Villa Borghese i la seva Galleria Borghese on es troben varies escultures de l’artista Bernini com ara El rapte de Proserpina, Apolo i Dafne o el David, de bellesa i detall insuperable. A la tarda, passejada pel centre per gaudir de les darreres compres abans de prendre l’autocar per dirigir-nos cap el port de civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 6 · BARCELONA – ORIGEN
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies