Truca'ns !! 972 108 738

ROMANIA CRISTIANA

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Avió, classe turista: Barcelona – Bucarest – Barcelona.
Taxes aèries, de carburant i d’emissió a data actual.
Trasllat, visites i excursions en base autocar privat de luxe.
Pensió completa tal i com està indicat en el programa de viatge.
Dinars en restaurants locals segons el programa.
Estada en confortable hotel de 3*/ 4* en habitacions dobles amb bany i dutxa.
Totes les entrades i visites esmentades.
Guia professional romanès de parla espanyola durant tot el viatge.
Guies locals de parla castellana en les visites necessàries.
Assegurança turística de viatge.
IVA i impostos.

NO INCLOU:
Serveis no especificats en el nostre apartat anterior: extres personals en hotels i restaurants com cafès, begudes, TV de pagament, mini bar, room service, telèfon, etc.
Visites i entrades a monuments i/o museus no esmentats en el programa de viatge.
Propines.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – BUCAREST
Trobada general a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació a Bucarest. En arribar, trobada amb el nostre guia romanès qui ens donarà la benvinguda al país tot i acompanyant-nos cap l’hotel. Instal·lació de maletes a les habitacions i temps lliure que disposarem per obtenir el primer contacte amb la ciutat. Sopar i allotjament per un bon descans.

Dia 2n BUCAREST – SIBIU
Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem la parròquia romana-catòlica. Trobament amb el rector que estarà encantat de rebre’ns. En acabat, sortida cap a Sibiu, travessant la bella vall del riu Olt, admirant magnífics paisatges. Abans d’arribar, farem una parada per visitar el monestir de Cozia del segle XIV. És conegut com un dels complexes històrics i d’art més antics de Romania, el monestir de Cozia està situat a la riba dreta del riu Olt. Els elements d’estil arquitectònic bizantí estan explícitament declarats a les façanes l’església central, a les bandes que alternen grans trossos de maó i pedra.

Continuarem el nostre camí cap a Sibiu, capital Cultural Europea l’any 2007. Visitarem el casc antic, la capital europea coneguda en la seva època pel seu sistema de fortaleses considerat el més gran de Transilvània amb més de 7 quilòmetres de cinta mural de la qual avui en dia es conserven importants vestigis. Es podrà admirar la Plaça Gran amb la peculiaritat de la ciutat, les teulades amb “els ulls que et segueixen”, la plaça Petita juntament amb el pont de les Mentides i la imponent església evangèlica d’estil gòtic del segle XIV. A més, visitarem el Museu d’Icones en vidre del poble de Sibiel, en el mig de les tradicions romaneses.

Sopar i allotjament.

Dia 3r SIBIU – BIERTAN – SIGUISOARA – TARGU MURES
Esmorzar. Sortida cap a Siguisoara amb parada a Biertan, poble fundat pels colons saxons en el segle XII i que fou durant tot el segle XVI un important mercat i seu episcopal luterana fins el segle passat. Visita de l’església enfortida de Biertan, construïda en el punt més alt del poble, en el segle XIV, com una basílica àmplia en estil gòtic, envoltada poc després d’una cinta muraria. Avui en dia, l’església pertany al Patrimoni Mundial de la Unesco.

En acabada la visita, pararem a Siguisoara, ciutat natal del famós Vlad l’Empalador, conegut a tots com el Compte Dràcula. Visita guiada de la més bella i millor conservada ciutat medieval de Romania. Es remunta en gran part al segle XIV, quan va ser ampliada i reforçada la construcció ràpidament realitzada després de les destruccions dels tàrtars el 1241. S’han conservat 9 de les 14 torres originals: la torre dels ferrers, la dels sabaters, la torre dels carnissers, la dels sastres, la torre adobers, torre de calderers, etc. El més bell i conegut monument de la ciutat és la Torre del Rellotge, que va ser construïda en els segles XIII-XIV i fins el 1556 fou seu del Consell de la ciutat. Continuem el recorregut cap a Targu Mures, ciutat coneguda per les seves places rodejades de bells edificis de l’època de l’Art Nouveau, entre els quals els més majestuosos: la Prefectura i el Palau de la Cultura. Sopar i allotjament.

Sopar i allotjament.

Dia 4t TARGU MURES – MONESTIRS DE BUCOVINA – GURA HUMORULUI
Esmorzar pel matí, visita de la parròquia romana-catòlica. Trobament amb el rector que estarà encantat de rebre’ns. Sortida cap a Bucovina, la regió de la Moldova el qual el seu nom s’estableix en el 1774 significant el poble cobert de boscos de faigs. Famosa pels seus bonics paisatges, Bucovina és encara més coneguda pels seus monestirs amb frescos construïts entre els segles XV-XVI sota els principals prínceps moldaus como Esteve el Gran i el seu fill Petru Rares.

Visita del monestir Voronet del 1488, nombrat la Capella Sixtina de l’Est de l’Europa i considerat la joia de Bucovina pel famós cicle de frescos externs que decoren l’església, el més famós sent “El Judici Universal”. Arribada a Gura Humorului.

Sopar i allotjament.

Dia 5è GURA HUNORULUI – MONESTIRS DE BUCOVINA – PIATRA NEAMT
Esmorzar. Visita de la parròquia romana-catòlica. Trobament amb el rector que estarà encantat de rebre’ns. Visita del monestir Moldovita, del 1532, envoltat de fortaleses i frescos externs. Els frescos externs realcen l’empremta moldava per obtenir el màxim realisme a les escenes de la vida quotidiana, humanitzant els personatges. Visita del monestir Sucevita, (1582-84) conegut per l’important fresc “L’Escala de les Virtuts” i per la seva imponent muralla. Sortida cap a Piatra Neamt. Parada per visitar el monestir Agapia del segle XVII, famós pel seu museu que guarda encara bellíssims bordats i icones, i també pels seus tallers on podran veure l’interior dels mateixos on treballen monges. Arribada a Piatra Neamt, anomenada també “Perla Moldovei” o la Perla de Moldova.

Sopar i allotjament.

Dia 6è PIATRA NEAMT – LE GOLE DI BICAZ – BRAN – BRASOV
Esmorzar. Sortida cap a Brasov. Travessarem la cadena dels Càrpats, creuant les goles de Bicaz, el més famós canyó del país, amb una longitud de 10 quilòmetres, format de roques calcàries mesozoiques altes de 300 – 400 metres, passant pel cantó del Llac Vermell, originàriament format per un embassament natural a causa del moviment de terres d’una muntanya en el 1837; de l’aigua surten troncs petrificats de pins. Arribada a Bran i visita del Castell de Bran, conegut sota el nom del Castell de Dràcula, un dels més pintorescs de Romania, manat a construir en el segle XIII pel cavaller teutònic Dietrich i restaurat en èpoques successives. A partir del 1920, el castell de Bran es converteix en residència dels sobirans del Regne de Romania. Estiuejaven en aquest durant molt de temps, la reina Maria de Sajonia–Coburgo–Gotha, acompanyada per la seva filla la princesa Ileana de Romania, i fou reestructurat segons l’estil de l’època de l’Art and Craft romanès. El 1948, quan la família reial romanesa va ser expulsada de les forces de l’ocupació comunistes, el castell fou ocupat.

Un cop arribats a Brasov, visitarem una de les més fascinants localitats medievals de Romania, on es poden admirar el Barri Schei amb l’església San Nicolas i la primera escola romanesa del segle XV. Visita de l’església Negra (Biserica Neagrã), l’església d’estil gòtic més gran de Romania, les antigues fortificacions de la ciutat amb els bastions dels gremis artesans. Acabada la visita, sopar i allotjament.

Dia 7è BRASOV – SINAIA – BUCAREST
Esmorzar. Sortida cap a Sinaia, anomenada la Perla dels Càrpats, la més coneguda localitat muntanyosa a Romania. Visita del Castell Peles, antiga residència reial, construïda a finals del segle XIX d’estil neogòtic dels castells bavaresos. L’interior del castell conté 160 habitacions, arreglades i decorades de totes les formes possibles, prevalent les decoracions en fusta. Prosseguirem cap a Bucarest.

A la tarda, visitarem la capital romanesa, admirant les seves grans avingudes, els gloriosos edificis de la Belle Epoque, l’Arc de Triomf, l’Ateneu Romanès, la Plaça de la Revolució, la Plaça de la Universitat. Visitarem la part antiga, com la “Patriarchia”, el centre espiritual de l’església ortodoxa romanesa, i admirarem l’església Stavropoleos, considerada una obra mestra de l’arquitectura romanesa. Construïda el 1724, té una planta basilical de tres naus, la torre en la nau i un bell portal de marbre amb cinc arcades polilobulades, amb balaustra finament esculpida amb motius florals i figures; la part superior està adornada per medallons dissenyats amb la tècnica del fresc. Visita del Palau del Parlament, el segon edifici més gran del món després del Pentàgon de Washington.

Sopar i allotjament.

Dia 8è BUCAREST – AEROPORT DE BARCELONA – ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure fins la hora del trasllat de l’hotel en direcció a l’aeroport per tal de facturar maletes i prendre el vol en direcció a Barcelona. Un cop arribats a l’aeroport de Barcelona ens traslladarem fins al lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies