Truca'ns !! 972 108 738

RÚSSIA - MOSCÚ I SANT PETERSBURG

Del 7 al 13 de setembre. Avió anada i tornada (7 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Trasllat en autocar origen – aeroport de Barcelona – origen.
Bitllets avió línia regular Barcelona – Rússia – Barcelona.
Modern autocar per efectuar tots els trasllats visites i excursions per Rússia.
Despeses de xofers i autopistes.
Estada en cèntrics hotels 4* en habitacions dobles amb bany/dutxa.
Règim de pensió completa en hotels i restaurants locals.
Aigua mineral i cafè en els dinars; aigua mineral sense cafè als sopars.
Tren alta velocitat Moscú-San Petersburg en classe turista.
Entrades en totes les visites previstes en el recorregut.
Guies locals de parla espanyola a San Petersburg i Moscú.
Guia professional de Rigatours durant tot el viatge.
Auriculars inclosos per escoltar les explicacions dels guies locals.
Assegurança turística i de cancel·lació de viatge.
Taxes d’aeroport.
Iva i impostos.
Visat entrada al país ( Caldrà expedir-lo amb temps – cal tenir el passaport regla).
Sorpresa d’entreteniment a San Petersburg.
Propines als guies locals.

NO INCLOU:
Altres activitats no mencionades.
Extres en hotels i restaurants no indicats.
Maleters als hotels.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1r. 07/SET ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – MOSCÚ
Sortida del lloc d’origen a les 08:00h en direcció a l’aeroport del Prat de Barcelona, Terminal T1. Arribada, check-in de maletes en el mostrador de la companyia Aeroflot i sortida en el vol regular de les 12:15h per arribar a l’aeroport de Moscú a les 17:40h.
Tràmits de pas de control de passaports i recollida i entrega d’equipatge. Trobada amb el nostre guia rus qui ens donarà la benvinguda al país i ens traslladarà junt amb el xofer cap el centre de la ciutat per instal·lar-nos al nostre hotel.
Entrega de claus per les habitacions, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2n. 08/SET MOSCÚ
Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia fent la visita panoràmica de la ciutat i Parc de la Victòria. Iniciarem el recorregut per les seves grans avingudes i enormes edificis de diferents estils arquitec-tònics, sense cap mena de dubte el monument més emblemàtic de Moscú és la Plaça Roja, ja des del passat aquí es feien públics els decrets oficials, i s'executava als convictes, el seu nom en rus antic significa "bella", igual que "vermella", el seu edifici mes artístic és la Catedral de Sant Basili, magatzems GUM i les façanes del Kremlin. Durant el recorregut admirarem els seus bells edificis com el Museu de la Història, Catedral de Kazan que va ser reconstruïda després que Stalin ordenés la seva demolició, Teatre Bolshoi, Plaça de Puixkin, Universitat, Avingudes Tverskaya, Novy Rabat, Kotuzovsky Església de Sant Salvador.

Gaudirem del Parc de la Victoria. Aquest immens complex ubicat en unes 9 hectàrees de terreny està dedicat a la Segona Guerra Mundial. Per l'avinguda de les fonts es pot passar al centre del complex. Observarem l'obelisc de 85 metres d'altura que representa la victòria del poble en aquesta guerra cruel.
Dinar en restaurant local.

A la tarda visitarem el recinte emmurallat del Kremlin, nucli de la ciutat on es troben imponents catedrals, al Gran Palau del Kremlin, antigues residències, actual Senat amb la seva cúpula verda, l'antic Soviet Suprem, l'Armeria. Visitarem dues de les tres catedrals que es troben en el seu territori la de la Dormició del segle XII, la catedral de l'Anunciació que només utilitzava el Tsar i la seva família i la de Sant Miquel Arcàngel. Veurem l'arsenal amb un munt de canons capturats a l'enemic i podrem observar com a punt estratègic i central del campanar d'Ivan el Gran que amb els seus 81mts. d'alçada és el punt més alt de Moscou. Al seu peu es troba la gegantina campana Tsar amb les seves 213 tones de pes. Molt a prop es troba el famós canó tsar, construït el 1586, pesa 40 tones, però pel que sembla mai va arribar a disparar.

Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3r. 09/SET MOSCÚ – SERGUEI POSAD
Esmorzar a l’hotel. Al matí d'hora sortida cap a la ciutat de Serguei Posad, situada a 80 Km de Moscou (antic Zagorsk) actualment es considera el Vaticà de l'Església Ortodoxa Russa. Visitarem el conjunt històric emmurallat del Monestir Troitse Sergueiev (Lavra), únics d'arquitectura dels s. XV-XVII. Inclou nou esglésies i catedrals de les quals cal destacar com les més importants les de l'Assumpció i de la Trinitat. Entrada a l'interior d'aquest meravellós complex. Retorn a Moscou per dinar en restaurant local.

A la tarda, retornarem cap a Moscú per tal de realitzar la visita a peu al metro de Moscú. Es calcula que es van utilitzar 70.000 m² de marbre, or, vidre, mosaics i metalls preciosos per embellir les estacions de les línies del metro de Moscou.

El missatge que Stalin volia transmetre en 1935 era clar: "res era massa bo per al poble soviètic, i cap desenvolupada tecnologia estava fora del seu abast", però hi ha moltes altres estacions que es van descobrint amb detalls interessants: canelobres gegants fora i dins de les andanes, mosaics. Durant aquesta visita es podran apreciar les estacions que més destaquen per la seva decoració, artística i arquitectònica. Tot aquest entorn fa sentir al visitant estar davant d'un autèntic museu de l'art subterrani.

Acabada la visita, disposarem de temps per a conèixer i passejar pel carrer peatonal i comercial Arbat. Retorn cap l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 4t. 10/SET MOSCÚ – SAN PETERSBURG
Esmorzar a l’hotel. A continuació, trasllat en autocar cap l’estació de trens per tal de prendre el tren ràpid AVE Sapsan en direcció a San Petersburg. Temps en el tren per fer el seu recorregut.

Un cop arribats a San Petersburg, trobada amb el nostre guía local per dirigir-nos cap el restaurant per dinar.

A la tarda, visita panoràmica d'aquesta meravellosa ciutat, fundada per Pere I El Gran en 1703 a la vora del riu Neva, va romandre com a capital de l'Imperi Rus fins a 1918, data en què Lenin va tornar la capitalitat administrativa a Moscou. Ja l'any 1914 se li va donar el nom de Petrograd, que va conservar fins a 1924, amb la mort de Lenin, va prendre el nom de Leningrad.

Durant la visita panoràmica podrem admirar els diferents monuments arquitectònics que aquesta bella ciutat ofereix al visitant; l'artèria principal és la coneguda Avinguda Nevsky, Monument a Catalina la Gran, Catedral de Kazan, l'Església de Sant Salvador ensangonat, Plaça del Palau d'hivern on es troba el famós Museu Hermitage, les columnes Rostradas, la bella agulla de l'Almirallat que podrem observar des de diferents llocs de la ciutat, Creuer Aurora, espectaculars canals que solquen la ciutat com el Fontanka, Griboedov, Moika, també contemplarem la majestàtica figura eqüestre de Pere el Gran, el genet de bronze, icona de la ciutat, presideix la plaça Decembrista des d'on es perfila la catedral de Sant Isaac, la plaça del Teatre Marinsky i l'Església de Sant Nicolau.

Acabades les visites, trasllat cap el nostre hotel per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar i allotjament.

Dia 5è. 11/SET SAN PETERSBURG – PALAU PETERHOF
Esmorzar a l’hotel. Al matí realitzarem l'excursió al Palau de Peterhof, on realitzarem la visita del seu meravellós Palau, fonts i parcs que l'envolten. Va ser residència d'estiu de Pere I el Gran (situat a uns 30 km de Sant Petersburg). Sovint anomenat El Versalles Rus, aquest conjunt arquitectònic ofereix un bellíssim panorama dels seus jardins situat al litoral mateix del mar Bàltic. A l'hora indicada trasllat al centre de la ciutat.

Dinar en restaurant local.

A la tarda, visita al complex de la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau. Va ser la primera edificació que va manar construir Pere el Gran sobre una petita illa pantanosa situada entre el Gran Neva i el canal de Kronverk. La fortalesa, que ara és la fortificació militar del segle XVIII millor conservada d'Europa, va ser projectada com defensa de la sortida al Bàltic. Quan ja va perdre la seva importància militar, va esdevenir presó, en la qual van ser tancats diversos conspiradors polítics, com els desembristes, el germà gran de Lenin Alejandro que havia atemptat contra els i vida del tsar Alexandre III, l'escriptor Gorki, els ministres del govern provisional burgès. A la fortalesa es troba la Catedral de Sant Pere i Sant Pau, la més antiga de la ciutat. Les seves majestuoses columnes, les aranyes de vidre i la decoració pintada, en combinació amb l'iconostasi tallat i sobredaurat crea un escenari magnífic que acull les tombes dels monarques de la dinastia dels Romanov.

Al capvespre, disposarem d’una sorpresa ben agradable a realitzar amb el grup i en acabat, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6è. 12/SET SAN PETERSBURG – PALAU DE CATALINA
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens desplaçarem al sud de la ciutat per visitar el palau de Catalina i la famosa sala ambre. Aquest lloc es va convertir en el segle XVII en la residència oficial dels tsars. El 1717 Catalina I va ordenar la construcció del Palau (un dels millors exemplars del barroc rus). Durant més de dos segles Tzárskoye Seló es considerava la residència imperial d'estiu.

El Palau impressiona amb la seva mida i majestuosa decoració. L'ala nord va ser coronada per la capella de 5 cúpules daurades i l'ala de sud que contenia les habitacions formals va ser coronada amb una cúpula daurada d'una estrella a l'agulla. Aproximadament 100 quilos d'or de llei van ser usats per daurar els exteriors i interiors del palau. Va ser Bartolomeo Francesco Rastrelli qui va decorar els interiors del palau, 

la seva magnifica galeria, sales oficials que per la riquesa en la talla de fusta daurada va rebre el nom de "La Galeria d'Or". Després de la seva façana s'amaga la famosa sala ambre robada pels nazis durant la II Guerra Mundial, i que ha estat recentment restaurada. La sala de balls, una de les obres mestres de Rastrelli, i la Sala Celeste Xina, són altres de les meravelles encarregades per la cèlebre emperadriu.

Dinar en restaurant.

A la tarda, retorn cap a San Petersburg per tal de realitzar la visita al Museu Hermitage, situat a la Plaça del Palau, immens espai semicircular on es troba l'Estat Major, obra de l'arquitecte Carlo Rossi, on s'emmarca també l'arc del Triomf que commemora la victòria tsarista sobre Napoleó).
Emplaçat avui dia en el que era el Palau d'Hivern dels Tsars, és en l'actualitat una de les tres primeres pinacoteques del món, al costat del Louvre de París i el Prado de Madrid. Ens dóna una idea de la seva extensió el saber que compta amb més de 4.000 sales. Alberga importantíssimes col·leccions de pintura de totes les escoles conegudes a través dels segles, a més d'escultures i antiguitats.

Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 7è. 13/SET SAN PETERSBURG – AEROPORT DE BARCELONA - ORIGEN
Esmorzar a l’hotel i carregada de maletes al nostre autobús. Pel matí, sortida cap a l’Església de Sant Salvador o de la Resurrecció del Jesucrist. Va ser construïda per commemorar al Tsar màrtir Alejandro II lloc on el 1 març 1881 aquest emperador rus va ser assassinat per un revolucionari, membre de l'organització "Llibertat de Pobles" I. Grinevitsky. El conjunt és especialment singular, a més de per la forma, especialment pels revestiments multicolors a les façanes, realitzats amb maons, ceràmica, marbre i granit. Les cúpules en forma de ceba, les fornícules i tot l'interior estan revestits d'esplèndids mosaics, arriben a aconseguir uns 7.000 m2. La construcció de l'església es va realitzar entre 1883 i 1907, la seva construcció va ser duta a terme per l'arquitecte Alejandro Parland i es va prendre com a model la Catedral de Sant Basilio de Moscú.

En acabat, visitarem la Catedral de San Isaac. La construcció d’aquest colosal edifici va ser un repte d’ingenyeria. És visible des de tot arreu de la ciutat. Dins el seu interior, es poden contemplar més de 150 quadres amb escenes bíbliques que decoren les bòvedes, parets i columnes de la catedral. 62 mosaics principalment de marbre han sigut portats d’arreu del món per ajudar a la seva decoració.

Acabades les visites sortirem cap l’aeroport per prendre el vol regular de la companyia Aeroflot a les 16:10h cap a l’aeroport de Moscú on connexionarem amb el proper vol de la mateixa companyia a les 19:30h per acabar arribant a Barcelona a les 23:00h. En l’avió de Moscú a Barcelona es serveix menjar. Trasllat posterior en autocar cap el nostre lloc d’origen i fi dels nostres serveis.

Nota: L’ordre de les visites podría variar mantinguent-se sempre el contingut de les mateixes.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies