Truca'ns !! 972 108 738

RUTA DE DON QUIXOT

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Motilla del Palancar – Alcázar San Juan
Sortida en autocar amb destinació Alcázar San Juan. Pel camí, realitzarem diverses parades i una d’elles serà a Motilla del Palancar, on dinarem en restaurant. Farem una breu visita a aquest municipi i prosseguirem amb la ruta fins arribar al nostre destí. Un cop a Alcázar San Juan, ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Alcázar San Juan – Puerto Lápice – Consuegra – Campo de Criptana
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció Puerto Lápice. Farem un recorregut pels seus magnífics carrerons, places, esglésies...

A continuació ens dirigirem a Consuegra, on els seus molins de vent s’alineen juntament amb el Castell de l’Orde de Sant Joan, sobre la plana manxega. Un dels molins conserva la seva maquinària i entra en funcionament cada any durant les festes de recol·lecció del safrà. Dinar en restaurant. La següent visita serà a Campo de Criptana. Sobre un turó es troben els 10 molins de vent que queden dels 32 existents. En un dels molins s’hi troba l’oficina de turisme. Retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjament.

Dia 3. Alcázar San Juan – Tembleque – El Toboso
Esmorzar i sortida cap a Tembleque, població espanyola de la província de Toledo. Hi podrem visitar la Plaça Major, la Casa de les Torres, alguna església, etc. Dinarem en restaurant. A continuació, prosseguirem amb la visita del municipi El Toboso. Es tracta del lloc amb més reminiscències de Quixot de la Manxa. Cervantes la va elegir com el bressol de Dulcinea, la dama de Don Quixot. El poble s’ha considerat tradicionalment de tal importància cultural, que es diu que l’exèrcit francès va decidir no atacar-la durant la guerra de la Independència. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 4. Alcázar San Juan – Llacunes de Ruidera – Villanueva de los Infantes – Tomelloso
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció les Llacunes de Ruidera. Aquests quinze llacs freàtics que formen el Parc Natural de les Llacunes de Ruidera s’estenen al llarg d’una vall de 39 km. Sembla ser que van rebre aquest nom per una de les històries de El Quixot. En el poble de Ruidera s’hi troba la Cova de Montesinos, que també es descriu a El Quixot. Dinar en restaurant. A la tarda, ens dirigirem a Villanueva de los Infantes, una antiga ciutat del camp de Montiel que s’ha desarrelat al voltant de la plaça major neoclàssica, una de les més atractives de la Manxa. Finalment visitarem el municipi de Tomelloso. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Alcázar San Juan – Tablas Daimiel – Almagro
Esmorzar i sortida per tal de visitar durant aquesta jornada les poblacions de Tablas Daimiel amb el Parc Nacional de les Tablas de Daimiel i, Almagro. Entre mig d’aquestes visites, aprofitarem per dinar en restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Alcázar San Juan – Ruta – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de realitzar el trajecte de tornada a casa. En ruta, disposarem de diverses parades tècniques. Enmig del trajecte ens aturarem per realitzar l’últim àpat del viatge en restaurant. Finalment, continuació de la ruta fins al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies