Truca'ns !! 972 108 738

RUTA MONUMENTAL SALAMANQUINA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Soria – Salamanca
Sortida el matí en autocar direcció la ciutat de Sòria on pararem per dinar en restaurant. A la tarda, continuarem el trajecte fins arribar al nostre destí, Salamanca. Arribarem a l’hotel i disposarem de temps per instal·lar-nos a les habitacions, sopar i allotjar-nos.

Dia 2. Salamanca
Esmorzar a l’hotel i sortida a la ciutat per tal d’observar la vessant històrica-artística del municipi amb les dues Catedrals, la famosa Plaça Major i la façana de la Universitat de preciós estil plateresc.. Després de dinar, continuarem la nostra visita amb la Casa de “las Conchas” i passejada pel centre històric de la ciutat. Un apunt important és que aquesta emblemàtica ciutat és declarada Patrimoni de la Humanitat en la seva totalitat. Sopar i allotjament.

Dia 3. Salamanca – Ciudad Rodrigo
Esmorzar i sortida en autocar cap a Ciudad Rodrigo, ciutat declarada conjunt històric artístic per la UNESCO l’any 1944. Els carrers centrals de Ciudad Rodrigo estan replets de palaus i cases senyorials que li donen a la ciutat un regust marcadament medieval. Dinar en restaurant i temps per a passejar per aquesta meravella durant la tarda. Retorn cap a Salamanca per sopar i allotjament.

Dia 4. Salamanca – Zamora - Toro
Esmorzar i sortida pel matí en direcció a Zamora per visitar el seu interessant centre històric. És una altra de les ciutats importants que voregen Salamanca, amb més de 20 edificis urbans romànics, el riu Duero presidint la ciutat, la Catedral amb la seva cúpula i el Castell de Zamora en són alguns escenaris de la riquesa de la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda, visitarem Toro, una esplèndida ciutat repleta d’edificis i construccions d’art Romànic Mudéjar que ens obriran tots els sentits. Temps per la seva visita fins el retorn cap a l’hotel per tal de sopar i allotjament.

Dia 5. Salamanca – Bejar – Candelario
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Béjar per tal de conèixer els diferents monuments que conformen la ciutat, tals com el Palau Ducal, les antigues muralles o la plaça de braus, considerada com una de les més antigues d’Espanya.
Continuarem el nostre trajecte per poder conèixer la població de Candelario, qui disposa d’un preciós conjunt històric propi de la regió Salamanquina. Acabada la visita, retorn cap a Salamanca per dinar i gaudir de la darrera tarda de compres i passejos al voltant de la Plaça Major. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. Salamanca – Ruta – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida ben aviat per tal de començar el viatge de retorn a casa. Realitzarem breus pauses en ruta. Ens aturarem per dinar en restaurant i prosseguirem amb el trajecte de tornada a casa. Arribada cap el vespre.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies