Truca'ns !! 972 108 738

SELVA NEGRA - BAVIERA Tot autocar i 1 sola nit de ruta (6 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar amb dvd i calefacció
- Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional acompanyant durant tota la ruta
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – SELVA NEGRA
Sortida del lloc origen en direcció a la regió de la Selva Negra. Nit en ruta efectuant les parades tècniques oportunes.

DIA 2 · SELVA NEGRA – SCHAFFHAUSSEN - MUNICH
Arribada pel matí a Schaffaussen i temps per a gaudir de la bellesa dels seus saltants d’aigua, els més grans d’Europa. Acabada la visita, ens arribarem a Munich per descarregar les maletes i disposar d’una presa de contacte amb l’entorn. Sopar i allotjament.

DIA 3 · MUNICH
Esmorzar i sortida pel matí amb el nostre guia per tal de conèixer el casc històric de Munich amb la Marienplatz, la Catedral, el mercat Viktualienmarken, la típica cerveseria Hofbraühaus i conèixer els fets que succeïren en la ciutat durant l’Època Nazi. Al vespre, sopar i allotjament.

DIA 4 · MUNICH -CASTELL NEWSWANSTEIN
Esmorzar i sortida en autocar de nou pel matí per la visita al famós castell de Newsweinstein, construït per l’anomenat Rei “Boig” de Baviera. Temps per la seva visita i continuació del viatge fins a Munic. Instal·lació, sopar i allotjament.

DIA 5 · MUNICH – INNSBRUCK - BASEL
Esmorzar i sortida en autocar cap a Innsbruck, capital del tirol per gaudir del seu preciós casc històric i el seu ambient tirolès. Acabada la visita, sortida cap a Basel per fer una presa de contacte amb la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 6 · BASEL – LIÓ - ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a Lió per tal de conèixer breument la segona ciutat més gran de tot França. El seu centre històric és realment una sorpresa. Acabada la petita visita, continuació del trajecte cap el nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies