Truca'ns !! 972 108 738

SELVA NEGRA I ALSÀCIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Lió – Mulhouse
Sortida a primera hora del matí en autocar en direcció la Selva Negra. Esmorzar a càrrec del client. Realitzarem vàries aturades tècniques i una d’elles serà a la zona de Lió per dinar en àrea de servei. En acabat, continuació del nostre trajecte fins a Mulhouse. Ens instal·larem a l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Mulhouse – Strasbourg – Obernai
Esmorzar a l’hotel i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Strasbourg, per visitar la capital de l’Alsàcia amb el casc antic, la Catedral gòtica, la “petite France” amb les seves cases entramades i ponts sobre el riu, el barri amb el nou Parlament Europeu i edificis d’atrevida construcció.

Dinar en restaurant. A la tarda, continuarem amb la última visita a Obernai, ciutat de renom internacional. Es troba ubicada en la Ruta del Vi, i enclavada entre les muntanyes dels Vosgos i el Mont St. Odile. El seu encant recau a les seves muralles, el centre històric, les seves cases tradicionals alsacianes i en la torre de la seva església. En acabat, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3. Mulhouse – Castell Koenigsbourg – Colmar
Esmorzar i sortida per a la visita del poblet de Riquewihr, concretament el seu castell

Koenigsbourg, un dels llocs més emblemàtics de les muntanyes del Vosgos i el poble de Colmar, on farem dinar en restaurant. En acabat, continuarem el trajecte cap a Colmar, una de les ciutats més ben conservades de França amb les seves cases d’entramats de fusta, el seu patrimoni gòtic i renaixentista i el moll de la peixateria. Sopar i allotjament.

Dia 4. Mulhouse – Cascades Rhin – Stein Am Rhein
Esmorzar a l’hotel i sortida per l’excursió a l’entorn natural de la ciutat de Schaffhausen on es troben les Cascades del Rhin, les més impressionants d’Europa.

A continuació ens aturarem al preciós poblet d’Stein am Rhein on dinarem en restaurant. En acabat passejarem i contemplarem el seu conservat centre històric. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Mulhouse – Lucerna
Esmorzar i sortida per visitar durant tot el dia la ciutat de Lucerna, considerada la més turística de Suïssa; sent el Kapellbrücke (Pont de la capella) l’atracció més visitada. És el pont de fusta més antic d’Europa i es troba en segona posició respecte la seva llargada. Durant el dia visitarem elements com la Torre de l’Aigua, l’antic Ajuntament, la Muralla que recorre tot el casc històric de la ciutat, el monument al lleó de Lucerna, entre altres figures. Al migdia, es dinarà en restaurant. En acabar la visita d’aquesta meravellosa ciutat, es retornà a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 6. Mulhouse – Ruta Pobles Vinícoles – Museu Automòbil
Esmorzar a l’hotel i ens dirigirem a realitzar una ruta pels pobles vinícols tot i coneixent els pobles on s’elaboren els millors vins de la regió. Dinar en restaurant. A la tarda, visitarem el fantàstic Museu de l’Automòbil de Mulhouse. Conté la major i més completa col·lecció de Bugatti vehicles de motor del món. El museu encara és dedicat als germans Schlump i està catalogat com a Patrimoni Nacional pel govern francès. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7. Mulhouse – Valence – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per realitzar el trajecte de tornada. Ens aturarem a Valence, entre altres parades, per tal de dinar en restaurant. Continuació de la ruta fins arribar a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies