Truca'ns !! 972 108 738

SICILIA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport Bcn – escola – Trasllat autocar aeroport Catània – hotel – aeroport Palermo
- Modern autocar per fer els desplaçaments necessaris
- Despeses de xofer i autopistes
- Estada en confortables hotels turístics en habitacions lliure distribució 
- Règim de mitja pensió
- Guia local a l’Etna, Taormina, Siracusa, la Vall dels Temples i Palermo
- 3 professors acompanyants 
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Teatre grec Taormina, complexe arqueològic Siracusa, Vall Temples Agrigento, Palermo i Monreale: 20€.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Itàlia – Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - CATÀNIA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per tal de prendre l’avió en direcció a Catània. Arribada i trasllat cap el nostre hotel per deixar les maletes. A la tarda, temps per a conèixer el centre de la ciutat de Catània. En acabat, instal·lació en les habitacions, sopar i allotjament.

DIA 2 · CATÀNIA - SIRACUSA - NOTO
Esmorzar i sortida de nou en autocar cap a Siracusa, la ciutat més gran de l’antiguitat fundada en el 734-733 a.c. antigament anomenada Syraka. La vila s’estén al llarg del mar, junt a la illa d’Ortigia, unida a terra ferma per un pont i ofereix al visitant les restes del seu esplendorós passat: el temple de Minerva transformat en Catedral Cristiana, la llegendària Font d’Arethusa, el Temple d’Apollo, el Teatre Grec i l’Amfiteatre Romà ubicat prop de les Latomie, l’Orecchio di Dionisio. En acabat ens dirigirem a Noto per a passejar pel centre d’aquesta preciosa població i en acabat, retorn amb autocar. Sopar i allotjament.

DIA 3 · CATÀNIA - ETNA - TAORMINA 
Esmorzar i sortida en autocar i guia cap al volcà Etna per la seva visita. Etna és el major volcà d’Europa i un dels més actius del món. Acabada la visita, continuació del trajecte fins arribar a Taormina. Temps a la tarda per realitzar la seva visita. Un dels punts més visitats de la ciutat és sense dubte l’escenari on es troba situat el teatre, amb el fondo del Etna i el mar. El mateix teatre és esplèndid, essent el segon teatre clàssic de Sicília, després del de Siracusa, amb capacitat per a 5.400 persones. Acabada la visita, retorn cap a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 4 CATÀNIA - VILLA CASALE - VALL DELS TEMPLES 
Esmorzar i sortida per dirigir-nos a la Villa Cesale, temps per contemplar la villa romana que forma part del patrimoni de la humanitat de Unseco. A continuaci´sortida en direcció als Valls dels Temples amb guia local per tal de fer la visita al complexe arqueològic, un enclau històric de primer ordre. Acabada la visita, ens dirigirem cap a l’hotel per instal·lar-nos. Sopar i allotjament.

DIA 5 · VALL DELS TEMPLES - MONREALE - PALERMO - AEROPORT BARCELONA - ORIGEN 
Esmorzar i sortida per la visita en autocar a Monreale per tal de visitar principalment la seva Catedral amb els seus preciosos mosaics. A la tarda, coneixerem el centre històric de Palermo amb la seva Catedral Normanda, el Palau Reial Normand i la Capella Palatina, obra d’art en mosaics. A l’hora convinguda, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol de tornada cap a Barcelona. Un cop arribats, trasllat cap el nostre lloc origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies