Truca'ns !! 972 108 738

SÒRIA I LLACUNA VERDA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Sòria
Sortida el matí en autocar per tal d’arribar a Sòria, realitzant diverses parades, i una d’elles per tal de dinar en restaurant. Un cop arribem a l’hotel, ens hi instal·larem, soparem i finalment ens allotjarem.

Dia 2. Sòria – Llacuna Negra – Vinuesa – Molinos de Duero
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la Llacuna Negra, llacuna d’origen glacial que segons s’explica, no té fons. Existeixen diverses llegendes que reflecteixen la curiositat d’aquesta llacuna. Aquesta llacuna va passar en mans de la literatura d’Antonio Machado a la obra “Los hijos de Alvargonzález”. A continuació, visitarem el poble de Vinuesa, on les Serres d’Urbión i de la Cebollera el cobreixen per la zona del nord. Dinar. Seguidament ens dirigirem a Molinos de Duero, un dels pobles més bells i senyorials, el seu centre destaca de la Real Cabanya de Carreteria amb el que donen fe els seus casalots de maçoneria i pedra. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Sòria – Burgo de Osma – Ucero – Calatanazor
Esmorzar i sortida en autocar en direcció El Burgo de Osma. Visitarem entre d’altres figures el seu edifici més interessant: la catedral, d’estil gòtic pràcticament en el seu conjunt tot i que s’hi poden veure pinzellades renaixentistes. 

A continuació, prosseguirem cap a Ucero, on podrem gaudir del seu castell templer, l’ermita de Sant Bartolomé, el cañón de Rio Lobos, etc.

Dinarem en restaurant i a la tarda, ens dirigirem a Calatañazor. Aquest municipi es troba envoltat per dues muralles de conservació pràcticament intacte. Visitarem el seu castell, església, ermita... Finalment, retorn a l’hotel per tal de dur a terme el sopar i l’allotjament.

Dia 4. Sòria – Almazan – Berlanga de Duero – Rello
Esmorzar a l’hotel i sortida el matí cap a Almazán. Gaudirem del municipi amb les seves places, el seu “Palau de los Hurtado de Mendoza y los Altamira”, declarat bé d’interès cultural, de la mateixa manera que el convent de la Merced. 

Seguidament visitarem els interessants municipis de Berlanga del Duero i Rello. Dinarem a l’hotel i a la tarda disposarem de temps a Soria per tal de realitzar compres, visitar el Palau dels comptes de Gómara, la Catedral de Sant Pedro... Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Sòria – Monestir de Veruela – Tarassona – Origen
Esmorzar i sortida en autocar per tal de realitzar el trajecte de retorn a casa. Pel camí, ens aturarem al Monestir de Veruela, a Saragossa on aprofitarem per fer un descans. A continuació, prosseguirem amb la ruta fent una altra parada a Tarassona, per gaudir de l’últim àpat del viatge en restaurant. Finalment, continuació fins al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies