Truca'ns !! 972 108 738

SUÏSSA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Nimes – Annemasse
Sortida el matí en autocar en direcció Nimes, on dinarem en restaurant. Realitzarem varies parades tècniques. A la tarda, prosseguirem amb la ruta fins arribar a Annemasse. Ens instal·larem a les habitacions de l’hotel, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Annemasse – Ginebra – Gruyères – Regió Interlaken
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Ginebra per gaudir del preciós paisatge que ens depara el seu llac i el famós “jet d’eau”. A continuació visitarem Gruyères, petit poble fortificat que conserva un atractiu aspecte medieval, famós per a la producció de formatges que li donen nom al producte. Destaquen principalment les seves muralles i el seu castell. Dinar en restaurant i a la tarda ens dirigirem a la regió Interlaken. En arribar, ens instal·larem al nou hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Regió Interlaken – Brienz – Meiringen
Esmorzar i sortida per tal de visitar durant el dia les ciutats de Brienz i Meiringen. Brienz està rodejat per un bell paisatge alpí a l’extrem oriental de les aigües turqueses del Llac de Brienz. La part més romàntica és la “Bruhngasse”, el carreró més bonic d’Europa, on la majoria de cases són adornades pes escultures de fusta. Temps lliure per dinar. A la tarda, ens dirigirem a Meiringen, comuna suïssa que es troba al costat de Berna. En acabat, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. 

Dia 4. Regió Interlaken – Luzerna – Llac 4 Cantons
Esmorzar i sortida cap a Luzerna, elegant ciutat d’aspecte medieval amb destacats elements renaixentistes i barrocs magníficament combinats. La ciutat es troba banyada per les aigües del riu Reus, en l’extrem occidental el Llac quatre cantons i gaudeix d’un escenari muntanyós d’incomparable bellesa. A continuació visita del llac quatre cantons i en acabat, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 5. Regió Interlaken – Vall Emmental – Burgdorf – Berna
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la petita ciutat de Burgdorf, a l’entrada de la Vall Emmental; una regió molt coneguda gràcies al formatge del mateix nom, caracteritzada per turons i boscos i amb les seves típiques cases rurals. La ciutat, posseeix un meravellós casc medieval amb cases de l’època barroca i un palau impressionant.

En acabar la visita a la ciutat i la vall, ens dirigirem a dinar en restaurant. A la tarda, descobrirem la ciutat de Berna. Retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 6. Regió Interlaken – Chamonix – Grenoble
Esmorzar i sortida en direcció Chamonix, municipi situat a l’Alta Saboia de la regió de Ródno – Alps, al sud-est de França, i té la reputació de ser la capital europea dels esports extrems d’aventura. Dinar en restaurant. A continuació, ens dirigirem a visitar Grenoble, que es troba al centre dels Alps francesos. La celebració dels Jocs Olímpic d’hivern l’any 1968 els va ajudar a experimentar un període de gran expansió econòmica. Finalment, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7. Grenoble – Narbona – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per realitzar la ruta de retorn a casa. Ens aturarem a Narbona on dinarem en restaurant com a àpat de comiat. A continuació, prosseguirem amb la ruta fins arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies