Truca'ns !! 972 108 738

TENERIFE Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola - aeroport Bcn – escola Trasllats aeroport Tenerife – Hotel - aeroport Tenerife
- Estada en confortable hotel/apart hotel turístic en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals en les excursions indicades
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- Excursió ½ dia Teide amb pujada al telefèric
- Excursió ½ dia Icod de los Vinos i Garachico
- Excursió de tot el dia volta per l’illa
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs
- Extres en hotels i restaurants.
- Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - TENERIFE - PORT DE LA CREU 
Recollida del grup a l’escola a l’hora convinguda en direcció a l’aeroport de Bcn. Arribada, Check-in de maletes i entrega dels bitllets per embarcar en el vol en direcció a Tenerife. Arribada a l’illa i recollida amb autobús per traslladar-nos cap a l’hotel. Instal·lació i presa de contacte amb l’illa. Sopar i allotjament.

DIA 2 · PORT DE LA CREU - EXC. AL TEIDE 
Esmorzar i sortida en autocar privat en direcció al Parc Nacional de les Canyades del Teide. temps per a observar la bellesa del paisatge de les Canyades i arribada als peus del Teide, la muntanya més alta d’Espanya, amb 3.718 metres, a la vegada que observarem un paisatge realment encisador. A la tarda, temps per a gaudir de l’entorn del Port de la Creu. Sopar i allotjament.

DIA 3 · PORT DE LA CREU - EXC. ICOD DE LOS VINOS - GARACHICO 
Esmorzar i sortida en autocar privat per l’excursió de mig dia a Icod de los vinos, on es troba el “Drago”, el famós arbre mil·lenari. Acabada la visita, ens arribarem fins la preciosa població de Garachico, qui conserva un atractiu conjunt històric. A la tarda, temps per a compres pel centre del Port de la Creu. Sopar i allotjament.

DIA 4 · PORT DE LA CREU - EXC. VOLA A LA ILLA 
Esmorzar i recollida d’autocar per a realitzar l’excursió de tot el dia de la volta de l’illa, concretament cap al sud on es troba l’altre centre d’estiueig d’importància, Playa las Américas y Playa los Cristianos, on es troben les millors platges de tota l’illa. Continuació de la volta de l’illa i arribada de nou a Port de la Creu. Sopar i allotjament.

DIA 5 · PORT DE LA CREU - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar a l’hotel i temps lliure per a darreres compres i passejos. Recollida del autobús a l’hora que ens comunicaran per traslladar-nos cap a l’aeroport. Check-in de maletes i embarc per sortida amb el vol en direcció a Bcn. Arribada i recollida de l’autobús que ens estarà esperant per traslladar-nos cap a Girona/Barcelona.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables desprésdel seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies