Truca'ns !! 972 108 738

TEROL I BAIX ARAGÓ

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Monestir de Pedra – Terol
Sortida en autocar per tal d’arribar al nostre destí, Terol. En ruta, farem una parada al Monestir de Pedra, on aprofitarem per fer una visita al propi monestir i dinar en restaurant a la mateixa zona. En acabat, continuarem amb el trajecte fins arribar a l’hotel de Terol. Ens instal·larem, soparem i ens allotjarem.

Dia 2. Terol – Mora de Rubielos
Esmorzar a l’hotel i sortida el matí per arribar a Mora de Rubielos. En aquest municipi s’hi localitzen dos importants jaciments arqueològics. El primer correspon a un poble anomenat Bronce Medio, ubicat a la conca alta del riu Mijares. En el segon jaciment, la Cova del Coscojar, s’ha trobat material que pertany al neolític. També és agraït saber que, la cova va ser utilitzada com a refugi durant la Guerra Civil. Dinar en restaurant. A la tarda, temps lliure per la visita a Terol, realitzar compres, passejar pel centre de la ciutat... Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. Terol – Albarracín – Bronchales – Orihuela del Tremedal
Esmorzar i sortida en autocar per la visita a Albarracín, on veurem la Plaça Major, les muralles urbanes, el pont penjant... i ens podrem arribar al mirador d’Albarracín on hi ha unes vistes fabuloses de tota la vall i la serra. 

A continuació ens dirigirem a Bronchales, situat a la mateixa Serra d’Albarracín. A continuació dinarem en restaurant i en acabat, ens dirigirem a Orihuela del Tremedal, que gaudeix d’un ric paisatge natural de la Serra d’Albarracín i dels Monts Universals. Finalment, retornarem a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

Dia 4. Terol – Cuenca – Ciudad Encantada
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la ciutat de Cuenca, amb la Torre Mangana, el Museu d’Art Abstracta, la seva Plaça Major, la Catedral, les cases penjades... en definitiva un meravellós conjunt de patrimoni històric i arquitectònic. Dinarem en restaurant a la mateixa ciutat. A la tarda, ens dirigirem a la ciutat encantada, que va sorgir del fons del mar per ser modelada pel vent, el gel i la pluja fins a ser tal i com la veiem avui en dia. I, encara segueix canviant, erosionant-se i desapareixent a poc a poc. Per acabar, retornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5. Terol – El Maestrazgo
Esmorzar i sortida pel matí per realitzar la visita a la preciosa regió del Maestrazgo. Amb tot un conjunt de pobles de peculiars característiques. Dinar en restaurant. A la tarda, continuarem la nostra ruta per aquesta singular regió que no ens deixarà indiferents. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Terol – S. Carles la Ràpita – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de realitzar el trajecte de retorn a casa. Pel camí, ens aturarem a Sant Carles de la Ràpita, i efectuarem l’últim àpat de comiat en restaurant. A la tarda, continuarem amb la ruta per arribar al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies