Truca'ns !! 972 108 738

TERRA SANTA - ISRAEL

Del 4 al 10 de juny del 2018. Avió anada i tornada (7 dies)

Mapa del recorregut

Què inclou i no inclou

INCLOU:
Trasllat en autocar des del lloc origen – aeroport de Barcelona – lloc origen.
Avió línia regular classe turista amb la companyia El Al Barcelona – Tel Aviv – Barcelona.
Assistència tècnica del nostre corresponsal a l’aeroport.
Modern autocar amb DVD, aire condicionat i seients reclinables durant tot el circuit interior.
Estada 1 nit en hotel 3* superior a Ashkelon en règim de mitja pensió.
Estada 1 nit en hotel 3* a Natzaret, en règim de mitja pensió.
Estada 4 nits a l’HOTEL GRAND COURT de JERUSALEM en règim de mitja pensió.
6 dinars en restaurants en ruta.
Aigua en els àpats.
Visites, excursions i entrades indicades en l’itinerari.
Guia de parla espanyola per efectuar totes les visites.
Guia professional acompanyant de l’agència Riga-Tours durant tot el viatge.
Taxes d’aeroport.
Iva i impostos.

NO INCLOU:
Extres en hotels i restaurants tals com begudes (a part de l’aigua), neteja de roba, telèfon, etc..
Propines a xofers i guia local.
Maleters en els hotels.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1r 04/JUNY ORIGEN - BARCELONA – APT. TEL AVIV - ASHKELON
Sortida dels respectius punts de trobada cap a la Terminal T1 de l’aeroport del Prat de Barcelona per tal de facturar maletes al mostrador de la companyia El Al.

Sortida en el vol regular a les 14:20h en direcció a l’aeroport de Tel Aviv. La durada del vol serà d’unes 4h aproximadament.

Ja ens trobem a Israel, la Terra Santa ens acull per començar el nostre camí de fe, cultura i història. Represa de l’equipatge, tràmits de passaports i trobada amb la nostra guia qui ens donarà la benvinguda al país. Trasllat cap a Ashkelon per tal d’instal·lar-nos en les nostres habitacions i sopar en el restaurant de l’hotel.

DIA 2n 05/JUNY ASHKELON - JAFFA – TEL AVIV - HAIFA – CANAA- NATZARET
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en autocar cap a Jaffa, antic port d’Israel on podrem gaudir de la visita de l’església de Sant Pere. A continuació, farem una petita panoràmica en bus per la ciutat de Tel Aviv i continuarem el nostre trajecte per la costa mediterrània fins arribar a Cesària Marítima. Visitarem les ruïnes d’aquesta antiga ciutat romana on podrem observar l’amfiteatre, el port des d’on sortiren els deixebles a evangelitzar al món, la fortalesa i el seu aqüeducte.

En acabat, sortirem cap a Haifa, situada en el cim del “Monte Carmelo”, lloc on es desenvoluparen els fets del profeta Elies. Observarem la panoràmica de la badia, de la ciutat i dels preciosos Jardins Penjants de Bahai i dinarem en restaurant.

La nostra ruta continuarà cap a la població de Canaa. En aquest lloc és on Jesús va fer el seu primer miracle: va transformar l’aigua en vi. Ens apropem a un moment molt simbòlic i especial: l’església de la renovació de les promeses matrimonials.

Finalment arribarem a la ciutat de Natzaret. Primer de tot ens aproparem a la Muntanya del Precipici, també conegut com Muntanya de la Precipitació. Segons la tradició, fins al cim d’aquesta muntanya el poble va perseguir Jesús. Des de dalt, on el precipici s’obre sobre la Vall de Jizreel, es podrà gaudir d’unes magnífiques vistes.

A continuació ens adreçarem cap a la Basílica de l’Anunciació, el santuari cristià més gran en el Mitjà Orient. L’actual basílica està construïda en dos nivells. El superior, que segueix el contorn de la catedral creuada del segle XII i reconstrueix parcialment els absis de la part oriental. I al nivell inferior és on es conserva la gruta bizantina, on es va produir l’Anunciació. Celebració de l’eucaristia. Després visitarem l’Església de Sant Josep, lloc venerat pels judeocristians com la Casa de la Sagrada Família. Compta amb un baptisteri paleocristià força impressionant. L’actual església, de planta basilical, va ser construïda al 1914, sobre les runes d’una església creuada.

Instal·lació en les habitacions del nostre hotel, sopar i allotjament.

DIA 3r 06/JUNY NATZARET - GALILEA – RUTA LLOCS BÍBLICS – JERUSALEM
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida per fer la ruta dels llocs bíblics: el llac de Tiberiades on Jesús i els seus deixebles pescaven i vivien en les seves ribes i que encara es manté igual que ens temps de Jesús; Tabgha – lloc de la multiplicació dels pans i peixos on visitarem l’església i el mosaic del segle IV que representa el miracles de Jesús i Cafarnaum, ciutat de Sant Pere on podrem conèixer les runes de la seva casa i també la Sinagoga, construïda sobre la que Jesús va freqüentar. La ciutat es mencionada per primer cop en el Nou Testament i ocupa un lloc important en els relats dels Evangelis com el lloc on Jesús va viure durant gran part del temps que va estar a la Galilea.

Pujarem a la Muntanya de les Benaurances, lloc del Sermó de la Muntanya on disposarem d’una estona de recolliment personal als jardins de l’església, construïda de forma octogonal com a símbol de les Benaurances.

Dinarem en restaurant i a la tarda visitarem Yardenit, lloc del bateig al riu Jordà. Posteriorment, posarem rumb cap a la ciutat santa de Jerusalem tot i parant-nos abans d’entrar al Mirador del Mont Scorpus des d’on donarem la benvinguda a la ciutat.

DIA 4t 07/JUNY JERUSALEM
Esmorzar bufet en el nostre hotel. El nostre autocar ens deixarà a la cimera de la muntanya de les Oliveres. A peu, al igual que en un diumenge de Rams de fa 20 segles, descendirem poc a poc en direcció a la Vall del Cedró. En aquesta muntanya es troben molts llocs representatius com: l’església del Pater Noster, aquest és el lloc on Jesús va ensenyar als seus deixebles l’oració del Pare Nostre; l’església del Dominus Flevit des d’on Jesús va contemplar la ciutat santa i va plorar per ella en un diumenge de Rams i el Cementiri Jueu.

Al peu de la muntanya trobarem l’Hort de les Oliveres on es conserven oliveres mil·lenàries, segons experts i creients, són considerats els ceps de les oliveres de l’època de crist i la Basílica de l’Agonia o de les Nacions, que va ser erigida l’any 1924 en el lloc tradicional del Jardí de Getsemaní. La basílica conserva una secció de la base rocosa identificada com el lloc en el que Jesús va estar orant sol a l’hort la nit de la seva detenció. Finalitzem el matí coneixent l’Església de la Tomba de Maria, segons la tradició ortodoxa, allà es troba el lloc exacte on el cos de la Verge Maria va descansar per tres dies, i la Gruta de Getsemaní.

Dinar en restaurant local.

A la tarda, recorrerem la ciutat antiga seguint la Via del Calvari, visitant el Sant Sepulcre i passejant per l’esplanada amb el Mur de les Lamentacions i ens aproparem a la Muntanya de Sió fora de les muralles de la ciutat. Aquesta muntanya està tradicionalment lligada al Rei David, de qui s’assegura que fou enterrat allà, i també lligada a la vida de Jesús i els seus deixebles. 

Visitarem l’església de la Dormició de Maria. El sostre negre i cònic de l’abadia és el punt més alt de la muntanya. A l’altar major hi ha un mosaic daurat que representa a la Verge i al nen. A la cripta es troba una impressionant estàtua de mida natural de Maria dormint, feta de fusta cirerer i ivori.

Desprès de passar per la Tomba del Rei David, arribarem al Cenacle. És en aquest lloc on Jesús i els seus deixebles varen celebrar la seva festa de Pasqua, l’últim Sopar abans que Jesús fos jutjat. Acabada la jornada, retorn cap l’hotel pel nostre descans. Sopar i allotjament.

DIA 5è 08/JUNY JERUSALEM – EIN KAREN - BETLEM
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida pel matí en direcció al Museu d’Israel on es troben els Manuscrits Sagrats del Mar Mort, els textos Bíblics més antics que es conserven i on també es troba una maqueta en miniatura de la ciutat de Jerusalem antiga, tal com era a l’època de Jesús.

Seguirem el nostre recorregut cap a Ein Karen, població on va néixer Joan Baptista i on es trobà la Verge Maria amb la seva cosina, Santa Isabel.

Posteriorment, ens dirigirem cap a Betlem, dins de territori palestí, lloc molt significatiu pels cristians d’arreu del món per ser el lloc de naixement de Jesús de Natzaret. En els seus orígens la població pertanyia a la tribu de Judà. El primer esdeveniment notable és que fou el bressol del Rei David. Però el realment important és que aquí va ser el lloc on els profetes havien anunciat que naixeria el Messies. Arribada al punt de control de Betlem, haurem de canviar de guia ja que entrarem a territori de l’autoritat de Palestina. No oblidin de dur a la mà el seu passaport, és imprescindible.

És hora de dinar. Anirem a un restaurant propietat de palestins cristians. És una manera de solidaritzar-nos amb els cristians de la Terra Santa. Seguidament, visita de la Basílica de la Nativitat de Betlem. És un dels temples cristians en ús més antics. En l’actualitat, la basílica és la combinació de dues esglésies construïdes segons la tradició en el lloc on va néixer Jesús. Està administrada per l’església catòlica i l’ortodoxa grega, encara que avui en dia és un lloc sagrat tant pels cristians com pels musulmans.

Més tard coneixerem el Camp dels Pastors.

Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 6è 09/JUNY JERUSALEM – MASSADA – MAR MORT - JERUSALEM
Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar a través de la vall del riu Jordà fins arribà a Jericó, anomenada la ciutat més antiga del món juntament amb Damasc, situat a 417 metres sota el nivell del mar.

Seguirem el recorregut cap la fortalesa de Masada. És el símbol de la resistència jueva davant de la dominació romana. Ascendirem al seu cim en telefèric i es visitaran les runes del grandiós palau que Herodes va construir en aquest indret per a la seva recreació personal. La visita a Masada, a més de gaudir d’unes vistes espectaculars, ens permetrà profunditzar i comprendre millor la figura d’Herodes que tanta importància va tenir en molts dels esdeveniments de la vida de Jesús.

Dinar en restaurant local.

A la tarda, disposarem de temps per a gaudir d’una experiència única: fer un bany en el mar mort ubicat a 400 metres sota el nivell del mar i surar sobre les seves aigües sense enfonsar-nos.

Retorn cap a Jerusalem pel sopar i l’allotjament.

DIA 7è 10/JUNY JERUSALEM – APT. TEL AVIV – BARCELONA - ORIGEN
Esmorzar bufet a l'hotel i temps lliure per a passejar pel casc històric o fer les darreres compres pels seus laberíntics comerços distribuïts en 4 parts: la part cristiana, la part jueva, la part islàmica i la part armènia. Una veritable inter-relació de diferents religions, cultures i maneres de pensar convivint juntes en un mateix indret, una mateixa ciutat, un mateix país.

Dinar en restaurant aviadet i recollida d’equipatge per dirigir-nos cap l’aeroport de Tel Aviv per tal de facturar les maletes en els mostradors de la companyia El Al, passar els controls de seguretats propis de l’aeroport i sortir en el vol de les 17:35h en direcció a Barcelona. Temps de vol d’ aproximadament 4 hores fins arribar a la Barcelona. Un cop arribats, trasllat en autocar fins els nostre lloc d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies