Truca'ns !! 972 108 738

TERRES DE SALAMANCA I VALL DE JERTE

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Ruta – La Alberca
Sortida en autocar direcció La Alberca, realitzant breus pauses durant el trajecte. En ruta, farem una parada destinada a l’àpat de dinar. A la tarda, continuarem el trajecte fins arribar a Alberca, ciutat declarada Conjunt Històric Artístic i Monument Nacional. Arribarem a l’hotel, instal·lació, sopar i allotjament.

Dia 2. La Alberca – Ciudad Rodrigo – Peña Francia – Santa Maria del Castañar
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Ciudad Rodrigo, dominada per la Torre de Alcázar, avui en dia Parador Nacional. Podrem visitar la Catedral, començada el 1170 i lloc de treball d’alguns dels grans mestres com Rodrigo Gil de Hontañón o Rodrigo Alemán entre altres. A més, gaudirem de la Plaça Major que compta amb dos importants palaus renaixentistes. 

A continuació ens dirigirem a Peña Francia, per tal de gaudir del seu Santuari de la Verge. Dinar en restaurant. A la tarda, ens arribarem fins a Santa Maria del Castañar amb vestigis romans i medievals com part del Castell i la muralla. Una mostra molt representativa de la Sierra de Francia. Retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 3. La Alberca – Salamanca – Morgaz
Esmorzar i sortida direcció la ciutat de Salamanca, declarada en la seva totalitat Patrimoni de la Humanitat. En destaca la seva Plaça Major d’estil barroc on conflueixen l’Ajuntament, el conjunt catedràtic i la Universitat. Dinar en restaurant. A la tarda, ens desplaçarem fins a Morgaz, població declarada Bé d’interès cultural amb categoria de Conjunt històric des de 1998, amb un entramat urbanístic típicament medieval. Temps per la seva coneixença i retorn cap l’Alberca pel sopar i allotjament.

Dia 4. La Alberca – Vall Jerte – Garganta Infiernos
Esmorzar a l’hotel i sortida per gaudir de l’espectacle visual que ens depara la florada de grans extensions de cirerers que conformen l’anomenada Vall del Jerte. Continuarem la visita amb la Reserva Natural de la Garganta de los Infiernos on s’observen preciosos saltants d’aigua i un centre d’interpretació de la fauna i flora de la regió. Retorn cap a l’hotel pel dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure per a passejar i conèixer l’Alberca, essent el més típic de la zona pels seus carrers, places, gents i tradicions. Disposarem de temps per fer un circuit termal a l’Spa Aquaducto, ubicat prop de l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5. La Alberca – Béjar – Candelario – Miranda del Castañar
Esmorzar i sortida cap a Béjar, i a continuació ens desplaçarem fins a Candelario on ens delectarem amb una de les poblacions que manté encara el traçat original de la seva època. L’Ermita del Santíssim Crist del Refugi, qui es troba a l’entrada del poble, guarda una talla en fusta del mateix Crist. En acabat, tornarem cap a Béjar on coneixerem el que en queda de les seves muralles, el Palau Ducal i la plaça de Braus. Dinar a l’hotel. 

A la tarda, sortirem cap a Miranda del Castañar on passejarem pel seu casc històric, declarat conjunt històric-artístic. Descobrirem la bellesa dels seus raconets, dels seus carrerons, de les seves vistes, etc. Al capdamunt de la població, divisarem el seu castell emmurallat, qui conserva encara les seves 4 portes d’accés. Acabades les visites, retorn cap a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

Dia 6. La Alberca – Soria – Origen
Esmorzar a l’hotel i sortida aviat cap a Sòria per tal de conèixer el seu casc històric on escriptors de la talla de Machado i Bécquer deixaren la seva empremta. Temps per la seva visita i dinar en restaurant. A la tarda, continuació del trajecte cap a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies