Truca'ns !! 972 108 738

TERRES DE SEGÒVIA

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Saragossa – Riaza – R. Segoviana
Sortida en autocar en direcció en un primer instant a Saragossa, on farem una parada per tal de dinar en restaurant. En acabat, prosseguirem cap a Riaza. Passejarem pel seu centre històric, i podrem observar el seu Ajuntament, la Plaça Major, la Casa Riazana...

A continuació ens dirigirem fins a la Regió Segoviana i ens instal·larem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2. R. Segoviana – Navafria – Turégano
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la ciutat de Navafria, situat al costat de la Serra de Guadarrama. Es considera un dels paisatges més bells i harmònics que es conserven a la Comunitat de Castella i Lleó, tant per la seva naturalesa com per les seves atractives tradicions. Tindrem la possibilitat de veure l’Església parroquial de Sant Llorenç, el “Banco de las Subastillas” al seu davant, “Las charcas”...

Dinarem en restaurant i en acabat ens arribarem fins a Turégano. Aquí, gaudirem de les seves importants figures d’esplendor medieval. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3. R. Segoviana – Cuéllar – Coca – Segòvia
Esmorzar i sortida en direcció a la ciutat de Cuéllar, ciutat repleta de convents i esglésies. Gaudirem del seu castell, el Palau de Pedro I, l’Ajuntament, les muralles i alguna pinzellada jueva entre d’altres figures. Seguirem amb la ciutat de Coca, on tindrem la possibilitat de pujar al mirador de la Torre Mudéjar de Sant Nicolàs... Dinar. Durant la tarda gaudirem de la gran ciutat de Segòvia, amb el seu meravellós casc antic. Visitarem la seva catedral, l’Església de Sant Joan dels Caballers, la “Casa de los picos”... Retorn a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos. 

Dia 4. R. Segoviana – La granja San Ildefonso – Riofrío
Esmorzar i sortida en direcció La Granja de San Ildefonso, el fantàstic palau de l’esbarjo. Va patir un incendi l’any 1918 i tot i la restauració de les figures danyades, aquestes van perdre la seva esplendor original. Podrem gaudir dels seus salons, jardins, fonts... Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, ens dirigirem a Navas de Riofrío per tal de visitar el seu prodigiós Palau. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5. R. Segoviana – Pedraza – Nieva – Otones Benjumea
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Pedraza. Gaudirem de les seves esglésies, el castell, la presó del poble... 

Seguidament visitarem Nieva per tal de passejar pel seu nucli antic. Dinar en restaurant. A la tarda, ens dirigirem a Otones Benjumea, poble on l’economia es basa en el sector primari, concretament en l’agricultura cerealista. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6. R. Segoviana – Bulbuente – Origen
Esmorzar i sortida en direcció Bulbuente, on realitzarem el dinar de comiat en restaurant. A la tarda, continuació del trajecte de retorn a casa.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies