Truca'ns !! 972 108 738

TIROL AUSTRÍAC

Què inclou i no inclou

Inclou
Modern autocar amb totes les comoditats.
Despeses de xofers i peatge, autopistes i parkings.
Estada en confortables hotels turístics.
Règim de Pensió Completa tot el recorregut.
Guia professional durant tot el viatge.
Assegurança turística amb responsabilitat civil privada.
Aigua i vi en tots els dinars.
Entrades de l’itinerari incloses.
IVA i impostos.

No Inclou
Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

Dia 1. Origen – Aix en Provence – Riviera Italiana
Sortida en autocar el matí en direcció Aix en Provence. Parades tècniques vàries durant el trajecte. Possibilitat d’esmorzar durant el matí a càrrec del client. Dinar en restaurant per a un bon començament del viatge, i a la tarda, es prosseguirà amb la ruta fins arribar a la Riviera Italiana. Instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 2. Rivera Italiana – Trento – Tirol
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la ciutat de Trento. Visitarem la plaça Duomo on s’hi troba la Catedral de San Vigilio i a continuació el Castell de Buonconsiglio. Passejarem pels seus encants de carrerons i dinarem en restaurant en aquesta mateixa ciutat.

A la tarda, ens dirigirem a Tirol, on ens instal·larem a les habitacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Tirol – Schwaz – Wattens – Innsbruck
Esmorzar i sortida en direcció Schwaz, ciutat que es troba enmig de la Vall de l’Inn, al peu de les muntanyes Kellerjoch i Eiblschrofen. Tindrem la possibilitat de visitar l’església parroquial, la mina de plata que fa 500 anys fou el major centre productor de plata del món, entre altres. Dinar en restaurant i a la tarda visitarem les ciutats de Wattens i Innsbruck. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4. Tirol – Llac Wattens – Alpbach – Rattenberg
Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita en primer lloc del Llac de Wattens, on podrem descobrir els indrets més interessants. A continuació prosseguirem amb la visita a Alpbach, reconegut com un dels pobles més bonics d’Àustria amb els seus tradicionals edificis recoberts de fusta i els balcons replets de flors. Disposarem de temps lliure per dinar i en acabat ens acostarem fins a Rattenberg. Finalment, retornarem a l’hotel pel descans. Sopar i allotjament.

Dia 5. Tirol – Fussen – Castell Neuschwanstein
Esmorzar i sortida per la visita a Fussen i el seu magnífic castell Neuschwanstein. Primerament visita de la ciutat de Fussen, ciutat mundialment coneguda i que gaudeix d’un interessant casc antic amb indrets d’interès com el Palau Alt d’estil gòtic i el monestir Sant Mang. Temps lliure per dinar. A les muntanyes de les afores s’hi troben dos espectaculars castells: Hohenschwangau i Neuschwanstein. Ens dirigirem a la visita d’aquest últim castell i en acabat, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6. Tirol – Llac de Garda – Rivera Italiana
Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a la zona del Llac de Garda, on hi descobrirem els racons més interessants. A continuació ens dirigirem a la Riviera Italiana, i dinarem en restaurant. A la tarda, disposarem de temps lliure per realitzar les últimes compres i passejar per aquest territori. En acabat, retorn a l’hotel pel sopar i allotjament.

Dia 7. Rivera Italiana – Montecarlo – Origen
Esmorzar i sortida per tal de realitzar el trajecte de tornada. Pel camí, ens aturarem a Montecarlo on gaudirem de l’últim àpat del viatge i podrem fer una breu visita a la ciutat. En acabat, continuació de la ruta fins al punt d’origen.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies