Truca'ns !! 972 108 738

TOSCANA Anada autocar sense nit ruta + creuer tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar amb dvd i calefacció
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortable hotel *** a Montecatini en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia local a Florència i Siena
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – MONTECARLO – RIVIERA ITALIANA/NICE
Sortida del lloc d’origen a primera hora del matí en direcció a Montecarlo. Aturada per conèixer aquesta preciosa ciutat i arribada final a la Riviera Italiana/Nice. Sopar i allotjament.

DIA 2 · RIVIERA ITALIANA/NICE - PISA – LUCCA - MONTECATINI
Esmorzar i sortida en autocar cap a Pisa per la visita del seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa. A continuació, seguirem el trajecte fins arribar a Lucca, preciosa ciutat de la que en destaquem la seva plaça central i els seus antics vestigis romànics. Continuació del trajecte cap a Montecatini Terme per instal·lar-nos en l’hotel i disposar d’una presa de contacte amb la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 3 · FLORÈNCIA
Esmorzar a l’hotel i sortida de nou cap el centre de la ciutat per tal de poder visitar els seus museus més importants, tals com el Museu dels Uffizi ó la Galleria della Accademia i gaudir dels seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio... Abans de la caiguda del sol, aconsellem de pujar fins a la Piazzetta de Miquel àngel i observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat i la posta de sol en el seu horitzó. En acabat, retorn cap l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 4 · MONTECATINI - SAN GIMIGNANO - SIENA - CIVITAVECCIA
Esmorzar i sortida cap a San Gimignano, preciós enclau medieval on sobresurten les seves torres, antic detall del poder civil de les famílies més adinerades. Acabada la visita, continuarem cap a Siena on descobrirem el seu casc històric amb la Catedral i la Piazza del Campo, on dues vegades a l’any és trobada obligada per l’espectacle de curses de cavalls i tornejos medievals que s’hi disposa. Temps per la seva visita. A la tarda, continuarem fins al port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

DIA 5 · BARCELONA – ORIGEN
Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

Documentació necessaria
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies