Truca'ns !! 972 108 738

TOULOUSE I EL MÓN DE L'ESPAI Anada i tornada en autocar (3 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Modern autocar
- Estada en hotel a la regió de Toulousse en habitacions lliure distribució
- Règim de Pensió Completa menys dinar 1r dia
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guia professional acompanyant tot el viatge 
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota la informació detallada.
- Entrades en monuments, museus i parcs especificats.

No Inclou
- Extres en el hostel i restaurants.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - ALBI - CORDES SUR CIEL - TOULOUSE 
Sortida a les 07.00 hrs del matí en direcció a la preciosa ciutat d’Albí, on gaudirem de la visita de la ciutat amb la Catedral de Santa Cecília, l’exterior del Palau de la Berbie i els seus preciosos jardins. Dinar portat de casa i a la tarda, escapada fins la població de Cordes sur Ciel, anomenada per nombrosos escriptors com “la població que toca els núvols”. Temps per la seva preciosa visita, de caràcter marcadament medieval. En acabat, continuació del trajecte cap a Toulousse per tal d’instal·lar-nos en el nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · TOULOUSE - CITÉ DE L'ESPACE 
Esmorzar i sortida cap al parc de la Cité de l’Espace, parc temàtic espacial qui conté un Planetari, un Imax i diferents exposicions interactives relacionades amb l’exploració de l’espai. Dinar al mateix parc i continuació de la seva visita tota la tarda. En acabat, tornada a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 3 · TOULOUSE - FÀBRICA ACOBLAMENT AVIONS AIRBUS - ORIGEN 
Esmorzar i sortida per tal de fer la visita al l’AirBus, empresa pionera en la fabricació d’aquest tipus d’avions a Europa. Temps per fer la seva visita i dinar en restaurant. En acabat, continuació del trajecte cap el lloc d’origen

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un incrementde preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals a la nostre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies