Truca'ns !! 972 108 738

VARSÒVIA I CRACÒVIA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Varsòvia–Hostel– aeroport Cracòvia
- Estada en confortable hostel a Varsòvia i Cracòvia en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs:Fab. Oskar Shindler = 5€ / C.C. Auschwitz = 7€ / Mines sal Wieliczka = 17€
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn – Varsòvia/Cracòvia – Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - VARSÒVIA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Varsòvia. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al hostel per deixar les maletes. Sopar i possibilitat d’una presa de contacte al vespre amb el centre. Allotjament.

DIA 2 · VARSÒVIA - CRACÒVIA 
Esmorzar itrobada amb elnostreguia local qui ens farà una presentació històricaturística de la capital amb el seu recentment reconstruït casc històric. En acabat, pujada a l’autocar per fer una panoràmica abans de marxar a través de la Ruta Reial, repleta d’esglésies, estàtues, palauets i d’altres importants edificis històrics. Sortida amb el bus cap a Cracòvia. Arribada, instal·lació en les habitacions,sopar i allotjament.

DIA 3 · CRACÒVIA 
Esmorzar i sortida a peu cap el centre per tal de trobar-nos amb el nostre guia local i visitar el seu casc històric amb la plaça del Mercat, l’exterior del Castell i Catedral de Wawel i el campus de la Universitat entre altres llocs destacables. A la tarda, continuarem ja tots sols coneixent la ciutat amb la fàbrica d’Oscar Schindler, el Parc Planty, la Barbacana o l’antiga Caserna General de la Gestapo. Sopar i allotjament.

DIA 4 · CRACÒVIA - CAMP CONCENTRACIÓ AUSCHWITZ
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local i autocar cap Auschwitz, un dels camps de concentració i extermini més grans de l’època nazi que ens donaran una perfecte visió dels fets que aquí aconteixeren. Temps per la seva visita i retorn cap a Cracòvia pel sopar i allotjament.

DIA 5 · CRACÒVIA - MINES SAL WIELICZKA - AEROPORT CRACÒVIA - ORIGEN 
Esmorzar i sortida amb el nostre guia cap a l’extra-radi per tal de fer la visita a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs subterranis, càmeres i capelles excavades en roca salina a una profunditat de més de 300 metres.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYSO PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies