Truca'ns !! 972 108 738

VENÈCIA I SLOVÈNIA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat autocar escola – aeroport BCN – escola - Modern autocar
- Despeses de xofers i autopistes
- Estada en confortables hotels turístics a Lido Jesolo, Opatija/Rijeka i Liubliana en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Venècia, península d’Istria i zona llac de Bled
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 Dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus i parcs: Vaporetto 9€ / Anfiteare de Pula 6€ / Basílica de Porec 6€ / Coves Postjona 17€ / Memorial Camp Concentració Trieste gratuït.
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Barcelona – Itàlia – Barcelona.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - AEROPORT VENÈCIA - VENÈCIA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Venècia. Arribada i recollida del nostre autocar per tal de dirigir-nos cap a l’hotel per descarregar les maletes. A continuació, sortida per a descobrir junt amb la nostra guia local, la historia i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i la basílica de Sant Marc, l’imponent Palau Ducal, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Acabada la visita, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2 · VENÈCIA - ISTRIA - OPATIJA/RIJEKA
Esmorzar i sortida pel matí en direcció a la Península d’Istria per tal de conèixer les seves ciutats més característiques com ara Pula amb el seu preciós amfiteatre i centrehistòric, Rovinj amb la bellesa de les cases del centre històric que es sostesen unes amb les altres i Porec amb la Basílica d’Eufrasi, considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO així con un preció passeig pel seu centre antic. Acabat el recorregut, continuarem el nostre trajecte cap a Opatija/Rijeka per sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3· OPATIJA/RIJEKA - COVES POSTOJNA - LIUBLIANA (ESLOVÈNIA) 
Esmorzar i sortida en autocar cap al país veí d’Eslovènia, per a la seva descoberta. Parada a Postojna per tal de visitar les coves subterrànies més importants i impactants del país. Un cop acabat, ens dirigirem cap a la capital, Liubliana, per ubicar-nos en les habitacions del nostre allotjament. A continuació, dedicarem la resta de la tarda a conèixer el seu centre històric i pujarem fins dalt el castell per veure’n la panoràmica que des d’allà es divisa. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 4 · LIUBLIANA - SKOFJA LOKA - LLAC BLED 
Esmorzar i sortida pel matí cap al nord del país per parar a conèixer la vil.la medieval de Skofja loka. Continuarem la nostra ruta fins arribar a Bled on tindrem la possibilitat de fer una passejada a peu al voltant del seu preciós llac. Acabades les visites, retorn cap a Liubliana per sopar en restaurant i allotjament.

DIA 5 · LIUBLIANA - TRIESTE - AEROPORT VENÈCIA - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i sortida en autocar i maletes en direcció Trieste per tal de visitar el memorial del camp de concentració. En acabat, temps per dinar lliurement pel centre de la ciutat i continuació del trajecte cap a l’aeroport de Venècia per tal d’agafar el nostre vol reservat cap a BCN. Arribada i trasllat cap al nostre lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies