Truca'ns !! 972 108 738

VIENA Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Viena/Bratislava – Hostel – aeroport Viena/Bratislava
- Autocar per panoràmica tarda 1r dia i excursió a Salzburg
- Estada en confortable hostel a Viena en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Vienai Salzburg
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Palau Schonbrun = 8€ alumnes / professors free. / Parc Pratter = Free
- Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Praga/Viena–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - VIENA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Bratislava/Viena. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Viena on descarregarem les maletes al hostel. Trobada amb el guia per fer-nos una panoràmica completa amb l’autocar tot i donar-nos una explicació turística, cultural i històrica de la ciutat amb la RingStrasse com a presentació: l’Ajuntament, el Parlament, l’Òpera, el Museu d’Història Natural, el Museu de les Arts Aplicades, Museu de Belles Arts i l’Stadt Park formen part d’una de les avingudes més maques de tot Europa.Sopar i allotjament.

DIA 2 · VIENA 
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de descobrirem el centre peatonal “InnereStadt” amb la Catedral de Sant Esteva, el Palau Imperial Hofburg i els seus carrers cèntrics i comercials. A la tarda, gaudirem de l’arquitectura modernista del famós arquitecte Hundertwasser. Sopar i allotjament.

DIA 3 · VIENA 
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de tal de visitar el famós Palau de Schonbrün, residència d’estiu de l’Emperador i l’Emperadriu “Sissí”.
A la tarda, visitarem l’entorn natural del Parc Prater on es troba la famosa Noria Ferries, immortalitzada en la pel·lícula “El tercer hombre”. Sopar i allotjament.

DIA 4 · VIENA - SALZBURG  
Esmorzar i sortida en autocar per efectuar l’excursió a Salzburg, ciutat bressol del compositor Mozart. Temps per conèixer junt amb el nostre guia local, el seu casc històric amb els jardins de Mirabello, catedral i castell. Acabada la jornada, retorn cap a Viena pel sopar i allotjament.

DIA 5 · VIENA - AEROPORT GRO/BCN -ORIGEN 
Esmorzar i temps per a darrers passejos i compres per la capital. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

 

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies