Truca'ns !! 972 108 738

VIENA - BUDAPEST Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllats en autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola
- Trasllats aeroport Viena – Hostel – aeroport Budapest
- Autocar per panoràmica 1a tarda a Viena, per trasllat a Budapest i per panoràmica matí 4rt dia
- Estada en confortable hostel a Viena i Budapest en habitacions lliure distribució
- Règim de mitja pensió - 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Guies locals de ½ dia a Viena i Budapest
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup
- 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Viena – Budapest - Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · GIRONA– BCN – VIENA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Viena. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Viena on descarregarem les maletes al hostel. Trobada amb el guia per fer-nos una panoràmica completa amb l’autocar tot i donar-nos una explicació turística, cultural i històrica de la ciutat amb la RingStrasse com a presentació: l’Ajuntament, el Parlament, l’Òpera, el Museu d’Història Natural, el Museu de les Arts Aplicades, Museu de Belles Arts i l’Stadt Park formen part d’una de les avingudes més maques de tot Europa. Posteriorment, descobrirem el centre peatonal “InnereStadt” amb la Catedral de Sant Esteva, el Palau Imperial Hofburg i els seus carrers cèntrics i comercials. Sopar i allotjament.

DIA 2 · VIENA
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el famós Palau de Schonbrün, residència d’estiu de l’Emperador i l’Emperadriu “Sissí”. . A la tarda, visitarem l’arquitectura modernista de l’artista Hundertwasser i gaudirem de l’entorn natural del Parc Prater on es troba la famosa Noria Ferries, immortalitzada en la pel·lícula “El tercer hombre”. Sopar i allotjament.

DIA 3 · VIENA - BUDAPEST
Esmorzar i recollida de maletes per la represa de l’autocar qui ens portarà cap a Budapest, ubicada a una distància de 240 kms. Arribada vora migdia, descàrrega de maletes a l’hotel i dinar en restaurant. Trobada amb el nostre guia local per tal de fer-nos una presentació històrica i turística de la ciutat, començant per la part de Pest, on es troba el Parlament, la Catedral i l’Òpera Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BUDAPEST
Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per traslladar-nos en autocar cap a Buda, ubicada a la part alta de la ciutat, on ens donarà a conèixer la Fortalesa del Castell, el Bastió dels Pescadors, la Catedral de San Maties, els Banys Gellert i la panoràmica que ens dona de la ciutat la seva Ciutadella. Dinar en restaurant. A la tarda, passejada pel centre peatonal i comercial de la banda de Pest. Sopar i allotjament.

DIA 5 · BUDAPEST – BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per fer maletes. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies