Truca'ns !! 972 108 738

VIENA I BUDAPEST Anada i tornada en avió (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
- Trasllat en autocar aeroport Bcn – escola
- Trasllats aeroport Bratislava–Hostel–aeroport Budapest
- Estada en confortable hostel a Viena i Budapest en habitacions lliure distribució
- Règim de Mitja Pensió
- 3 professors acompanyants
- Assegurança turística amb responsabilitat civil privada
- Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne
- 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No Inclou
- Entrades en monuments, museus, parcs: Palau Schonbrun = 8€ alumnes / professors free. / Parc Pratter = Free / Parlament Budapest = 8€ / Banys Gellert = 18€ - Extres en hotels i restaurants.
- Avió Bcn–Viena i Budapest–Bcn.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN - AEROPORT BCN - VIENA 
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Viena. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap al centre de Viena on descarregarem les maletes al hostel. Sortida per tal de fer una presentació turística, cultural i històrica de la ciutat amb la RingStrasse com a presentació: l’Ajuntament, el Parlament, l’Òpera, el Museu d’Història Natural, el Museu de les Arts Aplicades, Museu de Belles Arts i l’Stadt Park formen part d’una de les avingudes més maques de tot Europa.Sopar i allotjament.

DIA 2 · VIENA 
Esmorzar i sortida de nou per tal de visitar el famós Palau de Schonbrün, residència d’estiu de l’Emperador i l’Emperadriu “Sissí”.
A la tarda, visitarem l’arquitectura modernista de l’artista Hundertwasser i gaudirem de l’entorn natural del Parc Prater on es troba la famosa Noria Ferries, immortalitzada en la pel·lícula “El tercer hombre”. Sopar i allotjament.

DIA 3 · VIENA - BUDAPEST 
Esmorzar i recollida de maletes per la represa de l’autocar qui ens portarà cap a Budapest. Arribada vora migdia i descàrrega de maletes al hostel. A la tarda, sortida per tal de fer una presentació històrica i turística de la ciutat, començant per la part de Pest, on es troba el Parlament, la Catedral i l’Òpera Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 4 · BUDAPEST 
Esmorzar i sortida de nou per traslladarnosa peucap a Buda, ubicada a la part alta de la ciutat, on ens donarà a conèixer la Fortalesa del Castell, el Bastió dels Pescadors, la Catedral de San Maties, els Banys Gellert i la panoràmica que ens dona de la ciutat la seva Ciutadella. A la tarda, passejada pel centre peatonal i comercial de la banda de Pest. Sopar i allotjament.

DIA 5 · BUDAPEST - AEROPORT BCN - ORIGEN 
Esmorzar i temps per a darrers passejos i compres per la capital. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS O PASSAPORT
*Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. Les visites reservades a monuments o museus, que pertanyin a organismes oficials, podrien ser cancel·lades pels mateixos per qüestions internes o per visites oficials improvisades.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies