Truca'ns !! 972 108 738

VIENA Avió anada i tornada (5 dies)

Què inclou i no inclou

Inclou
Trasllats en autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola - Trasllats aeroport Viena/Bratislava – Hostel – aeroport Viena/Bratislava - Autocar per panoràmica tarda 1r dia - Estada en confortable hostel a Viena en habitacions lliure distribució - Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants - Assegurança turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Viena - Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

No inclou
Entrades en monuments, museus i parcs - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn – Viena/Bratislava – Bcn. Transport públic.

Documents adjunts

Consulta la disponibilitat d'aquest viatge


Itinerari del viatge

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – VIENA
Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per prendre l’avió en direcció a Bratislava/Viena. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap a Viena on descarregarem les maletes al hostel. Trobada amb el guia per fer-nos una panoràmica completa amb l’autocar tot i donar-nos una explicació turística, cultural i històrica de la ciutat amb la RingStrasse com a presentació: l’Ajuntament, el Parlament, l’Òpera, el Museu d’Història Natural, el Museu de les Arts Aplicades, Museu de Belles Arts i l’Stadt Park formen part d’una de les avingudes més maques de tot Europa. Posteriorment, descobrirem el centre peatonal “InnereStadt” amb la Catedral de Sant Esteva, el Palau Imperial Hofburg i els seus carrers cèntrics i comercials. Sopar i allotjament.

DIA 2 · VIENA
Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia local per tal de visitar el famós Palau de Schonbrün, residència d’estiu de l’Emperador i l’Emperadriu “Sissí”. A la tarda, visitarem l’arquitectura modernista de l’artista Hundertwasser i gaudirem de l’entorn natural del Parc Prater on es troba la famosa Noria Ferries, immortalitzada en la pel·lícula “El tercer hombre”. Sopar i allotjament.

DIA 3 · VIENA
Esmorzar i sortida per continuar visitant el centre de la ciutat amb els seus museus més característics. Sopar en restaurant i allotjament.

DIA 4 · VIENA - SALZBURG
Esmorzar i sortida en autocar per efectuar l’excursió a Salzburg, ciutat bressol del compositor Mozart. Temps per conèixer el seu casc històric amb els jardins de Mirabello, catedral i castell. Acabada la jornada, retorn cap a Viena pel sopar i allotjament.

DIA 5 · VIENA – BCN - ORIGEN
Esmorzar i temps per fer maletes. En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Documentació necessària
CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.

Notes i condicions
La disminució de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

FOTOS DEL VIATGE

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies