972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge Argentina, Patagònia i Catarates Iguazú

24 Novembre al 08 Desembre 2023

 • Illustration

  Dia 124 Novembre

  LLOCS ORIGEN - AEROPORT DE BARCELONA - MADRID

  Sortida dels diferents llocs d’origen en autocar en direcció a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per prendre el vol VY1006 de la companyia Vueling a les 16:30h en direcció a Madrid.

  Arribada a les 17:55h, càrrega de maletes a l’autocar i sortida cap el nostre hotel ubicat prop de l’aeroport per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar aviat i allotjament

 • Illustration

  Dia 225 Novembre

  MADRID - BUENOS AIRES

  Trasllat a l’aeroport de Madrid. A les 04:00h, presentació als mostradors d'Aerolíneas Argentinas per facturació de maletes. Sortida amb el vol AR1135 a les 07:00h en direcció a Buenos Aires. (Tot i que a l’avió ens serviran els àpats corresponents segons horaris, recomanem de portar algun aliment per reforçar el trajecte).

  Arribada a les 16:05h del mateix dia, recollida de maletes i trasllat a l'hotel. Instal·lació en les habitacions. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 326 Novembre

  BUENOS AIRES - SOPAR SHOW TANGO

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb autocar i guia local per descobrir la capital Argentina amb l’Avinguda del Libertador, Figueroa Alcorta amb volta pel Barri Parc de Palerm Noi, fins a l’Avinguda Sarmiento. Allà veurem el Planetari, el Monument a la Carta Magna i les Quatre Regions Argentina (Monument dels Espanyols). Seguirem una altra vegada per Libertador, per on veurem entre altres coses l’Ambaixada, el Museu d'Art Decoratiu, el Museu de Belles Arts i el Monument a Eva Perón que ens introduirà en la primera parada que serà l'ingrés al Cementiri de la Recoleta.
  De retorn ens dirigirem cap a la Plaça de Maig, lloc fundacional de la ciutat. Des d'allà veurem el Cabildo de Buenos Aires, la Casa Rosada, el monument a Manuel Belgrano i creuarem fins a la Catedral de Buenos Aires per veure el Mausoleu de José de San Martín. També, anirem fins a Sant Telm amb les seves galeries d'art temporals, els bars nocturns i els murals urbans que li donen al vell Sant Telm un ambient bohemi. Repleta d'antiquaris i rústics restaurants de carn, el carrer Defensa travessa la plaça Dorrego, que alberga un mercat de puces i artistes de carrer que atrauen els turistes tots els diumenges.
  Dinar en restaurant.
  Ens dirigirem al parc Lezama i des d'allà anirem cap al llegendari barri de La Boca: passarem per l'estadi de Boca Juniors i seguidament a Caminito on farem una parada amb temps lliure per recórrer el carrer-museu de Caminito. Continuarem cap a Puerto Madero, l'Avinguda 9 de Juliol on veurem l'Obelisc i el Teatre Colón.
  En acabat, retorn l' hotel. Sopar-espectacle en restaurant on gaudireum d’un show de Tango i retorn a l’hotel per l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 427 Novembre

  BUENOS AIRES - PORT IGUAZU

  Esmorzar a l’hotel i matí lliure per gaudir d’aquesta preciosa ciutat. Check out i dinar en restaurant. En acabat, trasllat a l’aeroport per agafar el vol AR1740 ales 18:50h en direcció al Port Iguazu. Arribada a les 20:40h i trasllat a l'hotel. Sopar al restaurant del mateix i allotjament.

 • Illustration

  Dia 528 Novembre

  PORT IGUAZU - CATARATES BRASILERES

  Esmorzar a l’hotel i realitzarem un passeig per recórrer les catarates de la part argentina i veure-les des de diferents angles i perspectives. Iguazú és un riu ample esquitxat d'illes, calmat i poc profund, cau en vertical d'un Barranc de lava que va des dels 80 fins als 65 metres d'alçada, enlluernant-nos amb un arc d’innumerables cascades que ens deixaran bocabadats.

  Ingressant en el centre de visitants, es realitzen diverses caminades a la selva per admirar els gegants d'aquest món verd, la selva, que ens regala les seves aromes, els seus colors, la seva frescor, un contacte únic amb aquest bioma cada vegada més escàs en el món modern. Les passarel·les ofereixen meravelloses visites de les catarates i l'oportunitat d'estar en contacte amb la fauna. Des de colorits insectes com libèl·lules, papallones i escarabat, els curiosos coatís i monos, gran varietat d'aus com garses, jotes i tucans; i hi ha dies en què ens sorprenen la mirada tímida d'una corsuela, un carpinxo o fins i tot algun un puma.

  Després farem un passeig amb el tren de via estreta per completar a les delícies de grans tots. Aquest és un servei que fa de nexe entre els 3 diferents circuits o passarel·les del Parc Nacional; inferior, superior i gola del diable. Estarem acompanyats pels millors guies coneixedors de secrets, llegendes i anècdotes que farà més completa la visita a aquest patrimoni de la humanitat i una de les 7 meravelles del món.

  Dinar a la Plaça Gastronòmica del parc.

  A la tarda, farem el nostre recorregut de gran aventura en vehicle tot terreny pel Sender Yacaratià fins a Port Macuco, és un recorregut aproximat de 8 kms.

  En arribar ens embarcarem en gomons semi-rígids navegant 6 kms pel riu Iguazú Inferior amb 2 kms de ràpids. Farem l'ingrés al Canó de Garganta del Diable amb aproximació als salts i desembarcament a l'Illa Sant Martí, cor dels Catarres de l'Iguazú.

  Retorn a l'hotel. Sopar al restaurant de l’hotel i allotjament.

 • Illustration

  Dia 629 Novembre

  PORT IGUAZU - CATARATES BRASILERES

  Esmorzar a l’hotel i sortida per fer l’excursió per les catarates Brasileres, visitant una tradicional passarel·la amb les meravelloses vistes panoràmiques. L'extensió de les passarel·les és de 1.200 metres des d'on s'obté una espectacular panoràmica dels 275 salts que composen les catarates d’Iguazú, dels quals els més importants del costat brasiler són 4: Floriano, Deodoro, Benjamín Constant i Salto Unión o Garganta del Diablo.

  Finalitzat el recorregut es té accés a l'elevador panoràmic que permet arribar a l’autocar que ens deixés de nou al portal de l'accés a les catarates. Dinar en restaurant. A la tarda, retorn a l'hotel per sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 730 Novembre

  PORT IGUAZU - BUENOS AIRES - EL CALAFATE

  Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a l'aeroport per prendre el vol AR1733 a les 10:15h cap a l'Aeroparc de Buenos Aires. Arribada a l’Aeroparc a les 12:10h i connexió cap a Calafate a les 16:25h amb el vol AR1874. Dinar lliure per estar dins l’aeroport.

  Arribada a Calafate a les 19:40h i trasllat cap a l'hotel per sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 801 Desembre

  CALAFATE - PARC NACIONAL LOS GLACIARES

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Glaciar Perito Moreno, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, que sense cap mena de dubte és un dels espectacles més increïbles a l'hora de delectar la nostra vista i oïda amb els seus impressionants despreniments. Ubicat a gairebé 80 km de la Ciutat del Calafate, és la visita obligada de milers de turistes que arriben any rere any. Després de recórrer la Ruta Provincial 11 que voreja el Llac Argentí, ens endinsarem a la Península de Magallanes on vorejarem el Braç Rico fins a la nostra primera aturada que serà a la Corva dels Suspirs, on podrem observar per primera vegada la majestuosa glacera. Aprofitarem la parada per fer precioses fotografies. Continuarem fins al Moll Baix de les Ombres per realitzar una navegació d'una hora per aproximar-nos a la paret sud del Glaciar inclòs.
  Després de recórrer uns 7 km estarem ja a la zona de passarel·les on gaudirem des de diferents balcons diverses vistes de la part superior, frontal i lateral de la glacera. Aquí el nostre guia ens acompanyarà i donarà temps suficient per caminar pels diversos circuits i camins (Vermell, blau, groc i verd – que sumen 5 km per fer a peu) on no només es podrà apreciar les vistes panoràmiques de la glacera sinó també de la flora i fauna autòctones. Dinar en format box-lunch durant la visita.
  A la tarda retorn a l'hotel per sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 902 Desembre

  CALAFATE - TORRES DEL PAINE (XILE)

  Esmorzar a l’hotel i sortida a primera hora del matí en direcció a les Torres del Paine. Al voltant de les 10:30h del matí, s'arribarà a Frontera i una vegada realitzats els tràmits duaners, es realitzarà una pausa a la localitat xilena de Cerro Castillo. Posteriorment seguirem el nostre camí cap al Parc Nacional Torres del Paine arribant al primer atractiu del nostre recorregut a les 11:40h: el Llac Sarmiento de Gamboa. Allà es farà una breu parada per prendre les primeres fotografies i gaudir de l'imponent paisatge.

  La pròxima parada d'aquesta excursió serà a Laguna Amarga amb una preciosa vista de les Torres per obtenir la postal típica. Ingressarem al Parc Nacional i seguirem el nostre rumb cap al Llac Nordenskjold, al qual arribarem vora les 13:00h. Es podrà gaudir d'aquest bell mirall d'aigua reflectint uns dels principals atractius del Parc: els imponents "Cuernos del Paine".
  Al voltant de les 13:30h, s'arribarà a Pudeto, on es realitzarà un trekking cap al Salt Gran (cascada de gran cabal d'aigua) per continuar després al Mirador de les Banyes del Paine. Aquest camí de dificultat baixa té una durada aproximada d'una hora i mitja i en un descans aprofitarem a menjar el box lunch incloó en la visita.

  Després de gaudir del passeig, anirem a visitar un últim punt panoràmic del Massís Paine i del Llac Pehoe, arribant al voltant de les 16:00h. Des d'allà, tornarem cap a la zona de Laguna Amarga. Aproximadament a les 18:00h, s'arribarà a Cerro Castillo i retornarem a Calafate per arriba a les 22:00h aproximadament. Dia llarg però preciós.

  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 1003 Desembre

  CALAFATE - USHUAIA

  Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a l'aeroport per prendre el vol AR1864 a les 12:30h en direcció Ushuaia. Arribada a les 13:45h
  i trasllat a l'hotel.

  Dinar depenent de la puntualitat del vol.

  A l'hora indicada presentació al lobby de l'hotel per realitzar una visita per la ciutat. Retorn a l' hotel pel sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 1104 Desembre

  USHUAIA - PARC NACIONAL TERRA DEL FOC - NAVEGACIÓ CANAL DE BEAGLE

  Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar l’excursió al Parc Nacional Terra del Foc. Aquest parc s'ubica a només 12 km del centre de la ciutat d'Ushuaia, cap al sud-oest de l'Illa Gran de Terra del Foc. Creat el 1960, té una superfície de prop de 70.000 hectàrees, tot i que només 2.000 es poden visitar. Aquí es combinen els paisatges de la costa del Canal de Beagle, del bosc subantàrtic i les muntanyes de l'extrem austral de la Serralada dels Andes. A través dels seus diferents camins es poden gaudir de caminades en contacte amb la seva rica fauna, dins de la qual es destaca la presència de nombroses aus, llocs arqueològics i d'interès històric.

  Durant aquesta excursió visitarem diferents punts panoràmics com el del Llac Roca, el color del qual varia d'acord amb l'estat del temps i el de Badia Lapataia, on es troba el cartell que anuncia el final de la ruta Nacional N°3 i de la ruta Panamericana.

  Agafarem el Tren de la Fi del Món classe turista, servei regular. Després de quaranta anys sense funcionar, el 1994 el Tren de la Fi del Món va reprendre part de l'antic recorregut que realitzava el tren dels presos, el qual partia des del presidi d'Ushuaia, ubicat al centre de la ciutat, cap al vessant del Mont Susana amb l'objectiu d'aconseguir materials (fusta i pedra) per a la construcció del mateix. L'Estació del tren es troba a tan sols 8 km de la ciutat d'Ushuaia. L'excursió reviu els últims 7 km del recorregut original. A bord del tren escoltarem la història dels presos que a diari venien a tallar fusta a aquesta zona mentre gaudim dels magnífics paisatges. Aquest tour permet visitar una part inaccessible del Parc Nacional Terra del Foc i conèixer una part important de la història de la ciutat.

  Dinar a l’hotel. A la tarda farem l’excursió en vaixell al Canal de Beagle i Far de la Fi del Món. Navegació regular partint del Moll Turístic i recorrerem l'àmplia Badia d'Ushuaia fins a assolir el canal Beagle. Allà, ens aturarem primer per observar l'Illa dels Ocells on hi ha skúas, albatros, cauquens i gavines entre altres espècies.

  Després, continuarem cap a l'Illa dels Llops on l'atractiu estrella són els llops marins d'un i dos pèls. Acabarem la navegació al far Les Eclaireurs, moltes vegades anomenat de manera errònia "Far de la Fi del Món, que constitueix una típica postal de la ciutat. Retorn al port, trasllat a l'hotel pel sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 1205 Desembre

  USHUAIA - TRELEW - PUNTA TOMBO - PORT MADRYN

  Esmorzar a l’hotel i trasllat a l'aeroport per prendre el vol AR1882 a les 09:10h en direcció a Trelew. Arribada a les 11:15h i recollida a l'aeroport per sortir cap al sud per visitar l'àrea Natural Protegida Punta Tombo, la major colònia continental de pingüins de Magallanes. Després d'un viatge de 115km arribem a la reserva.

  En primer lloc ens trobarem amb el Centre d'Interpretació, on trobarem una mostra dividida en diversos salons, a tall d'introducció sobre els simpàtics pingüins de Magallanes, característics per la seva mida petita, el seu llom negre i pit blanc, així com d'altres espècies de pingüins del món.

  Dinar en restaurant. A continuació procedirem a recórrer els senders que travessen l'àrea i arriben cap a la costa, al llarg dels quals aniran veient els pingüins i els seus nius.
  Depenent de l'època, ens podrem trobar amb els pingüins a les seves diferents etapes de reproducció: tall, formació de parelles, armat del niu, incubació dels ous, naixement dels petons, entre d'altres. També es podran observar guanacos i altres aus marines amb un típic paisatge patagònic de fons.

  Després de visitar la reserva, començarem el recorregut de 180 km per tornar a Madryn. Arribada a l'hotel per sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 1306 Desembre

  PORT MADRYN - RESERVA NATURAL PENINSULA VALDES

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap al nord per visitar la Reserva Natural Protegida de Península Valdés. En primer lloc, ens trobarem amb l'Istme Ameghino ubicat a l'ingrés de la reserva. Des d'allà tindrem la possibilitat d'observar el Golf Nou i el Sant Josep alhora, l'Illa dels Ocells, i visitar el Centre d'Interpretació.

  Després arribarem a Port Piràmides, la vila turística des d'on realitzarem un passeig nàutic per observar fauna marina, sabent que en aquesta època és possible que encara trobem balenes. Després de la navegació, continuem el recorregut cap a Punta Cantor i Caleta Valdés, a l'extrem est de la península, des d'on podrem observar, depenent l'època de l'any, la colònia d'elefants marins, llops marins, pingüins de Magallanes, i eventualment orques. Allà també trobarem parador per dinar, sanitaris, i senders de baixa dificultat per als qui vulguin caminar una mica més la costa.

  Continuarem cap a Punta Nord, apostador de llops marins ubicat a l'extrem nord-est. Aquest lloc és reconegut per les seves costes particularment accidentades, i per suposat, per la possibilitat de veure merdejos o atacs d'orques, que generalment "patrullen" la zona a la recerca de noves preses.

  A més, durant el recorregut tindrem la possibilitat d'observar fauna silvestre terrestre com guanacos, xoiques, guineus o mares, entre altres animals i aus marines.

  Tornarem a la ciutat al voltant de les 18h.

  Sopar a l’hotel i allotjament.

 • Illustration

  Dia 1407 Desembre

  PORT MADRYN - TRELEW - EZEIZA - MADRID

  Esmorzar per emportar i a primera hora del matí trasllat cap a l'aeroport de Trelew per agafar el vol AR1855 a les 06:50h en direcció Buenos Aires. Arribada a les 08:40h i connexió amb el vol AR1134 a les 12:05h cap a Madrid.

 • Illustration

  Dia 1508 Desembre

  MADRID

  Arribada a Madrid a les 04:20h, recollida de maletes i temps d’espera fins a prendre el vol VY1003 cap a Barcelona a les 09:30h. Un cop arribats a les 10:45h, trasllat en autocar cap als diferents punts d’origen.

 • Preu per persona

  7.150€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  1.100€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa excepte 1-2 àpats per horari dels vols.

 • Sopar-espectacle de Tangos a Buenos Aires.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats en autocar punts origen província de Girona – aeroport de Barcelona – punts origen província de Girona.- Trasllat en autocar aeroport de Madrid – hotel prop aeroport de Madrid.- Trasllat en autocar hotel prop aeroport de Madrid – aeroport de Madrid.

 • Avió

  - Bitllet avió línia regular Barcelona – Madrid.- Bitllet avió línia regular Madrid – Buenos Aires.- Bitllet avió línia regular Buenos Aires – Port Iguazu. - Bitllet avió línia regular Port Iguazu – Calafate via Buenos Aires. - Bitllet avió línia regular Calafate – Ushuaia.- Bitllet avió línia regular Ushuaia – Trelew.- Bitllet avió línia regular Trelew – Madrid via Buenos Aires.

 • Allotjament

  - Hotel prop de l’aeroport de Madrid per passar la primera nit abans d’agafar el vol cap a Buenos Aires. - Estada en confortables hotels 4*/5* en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  - Règim de pensió completa indicada excepte els dies que els vols interns puguin coincidir en horaris del dinar (dia 7è segur que no hi ha dinar i dia 10è segons horari final del vol).- Aigua inclosa en tots els àpats.- Sopar-espectacle de Tangos a Buenos Aires.

 • Entrades

  Entrades en totes les visites previstes en el recorregut.

 • Guies locals

  Guies locals a totes les visites necessàries.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Confortable autocar per efectuar tots els trasllats, visites i excursions indicades en tot el viatge.

 • Taxes i altres

  - Taxes d’aeroports internacionals i nacionals.
  - Iva i impostos.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Propines pels xofers i guies locals (recomanable 30.-€ per persona).- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.