972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a les Illes Azores

Del 06 al 12 de Novembre 2024

 • Illustration

  Dia 106 Novembre

  LLOCS ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA - AEROPORT DE BARCELONA – PONTA DELGADA (ILLA SAO MIGUEL)

  Sortida dels diferents llocs d’origen de la província de Girona en autocar en direcció a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per prendre el vol en direcció a Les Illes Azores.
  Arribada a l’aeroport i ens dirigim als mostradors per facturació de maletes. Sortida amb el vol en direcció a Ponta Delgada. (Donat el fet que el vol coincideix en horari de dinar, el dinar d’aquest dia no s’inclou. Preguem que cadascú porti menjar de casa o compri menjar per dinar lliurement a l’aeroport abans de la sortida del vol, si us plau).
  Arribada a l’aeroport de Ponta Delgada, represa de maletes i trobada amb el nostre guia portuguès qui ens donarà la benvinguda a les Illes i ens presentarà al nostre conductor.
  Tot seguit, començarem la nostra coneixença de la illa fent un tour de la ciutat de Ponte Delgada, la més gran de tot l’arxipèlag de las Azores en termes de població. És especial perquè permet descobrir Ponta Delgada des d’un punt de vista cultural i històric.Visitarem els llocs més interessants de la ciutat com: Forte de Sao Brás, Plaza de Sao Francisco on es troba el convent de Nostra Senyora de l’Esperança, Jardin de Sena Freitas amb una façana exterior del Palau de la Presidència del Gobern Regional de las Azores, les Portes de la ciutat, l’esglèsia de Sao Pedro i la Marina de Pont Delgada.
  Instal·lació en les habitacions del nostre hotel, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 207 Novembre

  PONTA DELGADA - FURNAS – LAGOA DO FOGO

  Esmorzar a l’hotel i ens recollirà un autocar a les 9:00h amb guia local. En aquesta excursió sentirem i experimentarem els orígens volcànics de la illa de Furnas, un lloc màgic ple d’activitat geotèrmica. Començarem per visitar el Lagoa do Fogo, un dels llacs més bonics de la illa de Sao Miguel i un dels millors conservats naturalment al llarg dels anys. Aquí podrem fotografiar el paisatge i seguirem el nostre camí per visitar la fàbrica local de té Gorreana, abans d’arribar al mirador Pico do Ferro. Continuarem direcció les Caldeiras das Furnas per visitar les famoses fumaroles i degustar les aigües minerals gaso carbonades de diferents manantials.
  Posteriorment ens trobarem amb el restaurant local de la illa, que serà la nostra parada següent per degustar el famós “Cozido"” un dels plats més emblemàtics de las Azores. Es tracta d’una barreja de verdures i carns regionals cuinades amb l’ajuda de l’activitat volcànica. Una experiència gastronòmica que no ens podem perdre.
  Un cop acabem de dinar, visitarem el centenari jardí botànic Terra Nostra, famós per la seva extraordinària col·lecció de plantes autòctones de las Azores, així com altres d’arreu del món que s’han adaptat a les condicions locals. Per finalitzar la visita, ens banyarem (opcionalment) en una piscina d’aigua calenta rica en ferro que té una temperatura de 35-40 graus centígrads, per gaudir d’una experiència relaxant. De tornada a Ponta Delgada, passarem per la Costa Sud i també per Vila Franca do Campo, on podrem veure l’Islote de l’Anell de la Princesa i així saber més sobre la primera capital de la illa i fort terratrèmol del 1522.
  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 308 Novembre

  PORT PONTA DELGADA – SETE CIDADES

  Esmorzar a l’hotel i en acabat ens dirigirem cap al Port de Ponta Delgada on començarem l’excursió marina.

  Abans de començar, els biòlegs marins i els guies ens faran una sessió informativa sobre les espècies que podrem veure durant l’excursió. També ens explicaran les normes d’abastiment dels cetacis que haurem de respectar al apropar-nos a un d’ells per el seu benestar. Un cop finalitzada la sessió informativa, estarem llestos per embarcar en una aventura a alta mar. El personal ens avisarà quan vegi alguna espècie i ens informarà sobre el que estem veient.
  L’excursió tindrà una durada de 3 hores.

  Dinar en restaurant local i recollida al Ponta Delgada a les 14:00h per dirigir-nos al Complex Volcànic de Sete Cidades.

  Començarem per el Pico do Carvao, on podrem disfrutar de les numeroses i meravelloses vistes des de els miradors de la regió, fets especialment per observar unes magnífiques vistes panoràmiques.
  La Lagoa de Santiago és la següent que veurem, amb una exuberant vegetació i depenent del temps, el llac es veu de color blau o verd.
  Seguidament, en el pont de Sete Cidades, el nostre guia ens explicarà l’antiga llegenda d’amor que hi ha darrera la formació dels llacs verd i blau. A més observarem un llarg túnel que uneix Sete Cidades amb Mosteiros.

  Per acabar amb l’excursió, gaudirem de les millors vistes dels llacs des del mirador de Vista do Rei.

  Arribada a la ciutat, sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 409 Novembre

  PONTA DELGADA – FAIAL – HORTA (ILLA FAIAL)

  Esmorzar a l’hotel i check out de les habitacions per trobar-nos tots a recepció i traslladar-nos amb autocar a l’aeroport de Pont Delgada per agafar un vol cap a la següent destinació, Faial.
  Depèn de l’hora del vol, dinarem en restaurant local o portarem menjar lleuger a cabina.
  Un cop arribem anirem a instal·lar-nos a les habitacions per sortir tot seguit a gaudir d’un tour a peu de la ciutat de Horta.
  Explorarem la històrica ciutat de Horta, endinsant-nos a la seva cultura, veurem diversos llocs emblemàtics de la vibrant ciutat portuària, especialment durant el segle XIX i principies del XX. La badia natural va servir de refugi a moltes embarcacions, des de baleneres estatunidencs fins companyies de cable submarí transatlàntic (alemanyes, angleses i estatunidenques). Actualment, el port Deportiu de Horta segueix sent una escala de renom per els iots que creuen l’Atlàntic.
  Mentre passegem per els carrers de Horta, tindrem l’oportunitat de descobrir els primers pobladors de la illa, que van arribar al segle XV, visitarem esglésies i monuments emblemàtics, i explorarem el museu de Horta, que alberga una excepcional col·lecció de intricades talles de troncs de figuera i altres obres.
  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 510 Novembre

  HORTA - ILLA DE PICO

  Esmorzar a l’hotel i trasllat fins al Port d’Horta, on agafarem un Ferry per gaudir de la Illa de Pico.

  Començarem el nostre recorregut per la Costa Nord amb parades a Cachorro i Lajido, antics llocs de producció de vi. Allà trobarem bodegues típiques i altres llocs relacionats amb l’època daurada del vi. Podrem gaudir d’una degustació del vi local.
  Des d’aquí continuarem direcció a Sao Roque, on coneixerem una les moltes piscines naturals que són molt apreciades per la comunitat local.

  Posteriorment, creuant l’altiplà cap a la Costa Sud, podrem gaudir d’excel·lents vistes de l’oceà i de la illa veïna Sao Jorge. Un cop arribem al cim, visitarem la Lagoa do Capitao, un dels llacs més bells de Pico. Forma part de l’àrea paisatgística protegida de la “zona central” i també és un bon lloc per observar aus residents i migratòries, així com la vegetació autòctona.

  Pararem a dinar en restaurant local. Un cop acabem, descobrirem el tradicional poble de Lajes do Pico. Aquest, no només és el primer assentament a la illa, sinó que també la capital balenera de las Azores.
  A més del vi, la caça de balenes va exercir un paper molt important a la història de las Azores.

  Tot seguit baixarem a visitar el poblet de Lajes, un poblet pintoresc amb estrets carrers. Gaudirem d’una visita guiada del museu balener.

  Abans d’agafar rumb cap al Port de Madalena per la Costa Sud, pararem a les vinyes de Criaçao Velha, un lloc emblemàtic per entendre per què el paisatge de les vinyes de Pico van ser classificades Patrimoni de la UNESCO l’any 2004.

  Retorn cap a la Illa de Faial en Ferry. Arribada i sopar i allotjament a l’hotel.

 • Illustration

  Dia 611 Novembre

  HORTA – DESCOBERTA ILLA DE FAIAL

  Esmorzar a l’hotel i recollida en autocar a les 9:00h del matí per fer una visita completa de la Illa de Faial.

  Sortint de la ciutat de Horta anirem fins a Caldeira un gegantesc cràter volcànic que domina el centre de la Illa.

  Caldeira forma una reserva natural increïblement rica en flora endèmica de las Azores. Estar de peu a la vora de la “caldera” de Caldeira ens fa conscients de lo petits que som. El gegantesc cràter és sens dubte una de les principals atraccions naturals de la Illa. S’eleva fins a 1.043 metres des de el nivell del mar a Cabeço Gordo, el punt més alt de la illa, amb un cràter de 2 km de diàmetre. La seva última erupció va passar fa poc més de 1.000 anys i va cobrir més del 70% de la illa amb pedra tosca.

  Posteriorment, ens dirigirem a la Costa Nord, més concretament al volcà Capelinhos, el volcà més jove de las Azores format fa només 60 anys. Encara es possible passejar per el paisatge “lunar” fet amb cendres.

  Farem una parada per dinar en restaurant local tradicional, i seguirem per descobrir més sobre el paisatge volcànic i natural de Faial.
  Visitarem una antiga estació balenera i tastarem el deliciós formatge d’una fàbrica local.

  Al voltant de les 17:00h de la tarda, arribarem a la ciutat.

  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 712 Novembre

  HORTA – APT. HORTA – APT. LISBOA – APT. BARCELONA – LLOCS D’ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb l’autocar i maletes cap l’aeroport d’Horta per prendre el vol en direcció a l’aeroport de Lisboa. Arribada a l’aeroport internacional de Lisboa i temps d’espera per la connexió del següent vol en direcció a l’aeroport de Barcelona.

  Un cop arribats a Barcelona, recollida de maletes i sortida en autocar privat en direcció als diferents dllocs d’origen de l’aeroport de Barcelona.

 • Preu per persona

  2.250€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  300€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa indicada en tot el viatge.

 • Aigua i vi en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats dels diferents llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona – llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  - Avió línia regular Barcelona – Illa de Sao Miguel.- Avió línia regular Illa de Faial - Barcelona via Lisboa.

 • Allotjament

  - Estada en confortables hotels de 4* en règim en habitacions dobles amb bany/dutxa..

 • Règim alimentari

  Pensió completa indicada en tot el viatge amb aigua i vi en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Entrades

  Totes les entrades indicades en l'itinerari.

 • Guies locals

  - Guies locals de parla espanyola a la illa de Sao Miguel i de parla anglesa en les illes de Faial i Pico (el nostre guia acompanyant farà de traductor).

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  - Transport en autocar privat durant tot el recorregut.- Vaixell entre les illes de Faial i Pico.

 • Taxes i altres

  - Despeses de xofer, autopistes i pàrquings.- Taxes d’aeroport.- Taxes d'estada als hotels. - IVA i impostos.- Propines.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits i mitjans per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Accés a la plataforma digital del viatge

Accés a la plataforma del viatge digital on hi trobaràs tota la informació relativa al mateix: informacions pràctiques, allotjaments reservats, pòlissa d'assegurança..

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.