972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Egipte, la màgia de l'antiga civilització

10-17 Novembre 2023

 • Illustration

  Dia 110 Novembre

  ORIGEN – APT. BARCELONA – EL CAIRE

  Sortida a les 09:00h dels diferents punts de la província de Girona per dirigir-nos cap a l’aeroport de Barcelona on efectuarem el check-in de les maletes als mostradors de la companyia Egyptair. Sortida amb vol directe a les 15:25h cap a El Cairo. Arribada a les 20:25h, recollida de maletes, tràmits de visats fronteres i trobada amb el nostre guia en espanyol qui ens donarà la benvinguda al país i a la ciutat i ens acompanyarà cap el nostre autocar.
  Trasllat cap el nostre hotel ubicat en la zona propera a les piràmides. Instal·lació de maletes a les habitacions i temps per a sopar fred a les habitacions i descansar del viatge.
  Allotjament.

 • Illustration

  Dia 211 Novembre

  EL CAIRE

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens reunirem amb el nostre guia per realitzar l’esperada visita al recinte arqueològic on es troben la famosa Esfinx i les precioses Piràmides, amb visita interna a una d’elles Un cop realitzada la visita, retornarem cap el Caire per dinar en restaurant del centre de la ciutat.

  A la tarda, realitzarem una panoràmica a la ciutat de Menfis i Sakkara. Menfis, és una ciutat situada a uns 20 km de la capital on trobem diferents jaciments arqueològics que ens permetran conèixer les seves ruïnes arqueològiques. Sakkara, és la Necròpolis on estan enterrats els faraons de la època.
  Completarem la visita de la tarda amb el museu de Papir, nom que rep l’escriptura elaborada a base d’una herba Cipris papyrus que es troba en la zona del riu Nil. Espectacle de llum i so a les piràmides o temple (a concretar).

  Finalment, ens dirigirem cap el nostre hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 312 Novembre

  EL CAIRE

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en autocar, direcció al Museu del Caire, per observar la major col·lecció d’objectes importants de l’antiga ciutat d’Egipte i el famós tresor de la màscara funerària de TUTÁNKAMON.
  Farem una pausa per dinar en restaurant i a la tarda continuarem amb les nostres visites: la ciutadella, essent una fortificació islàmica medieval, la mesquita de Mohamed Ali i per últim, el Bazar del kalily replet de botigues i comerços en format “zoco”.
  En acabat, tornarem al nostre hotel pel sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 413 Novembre

  EL CAIRE – VOL A LUXOR – TEMPLES DE KARKAK I LUXOR - NAVEGACIÓ

  Esmorzar per emportar cap l’aeroport. A les 06:30h de la matinada ens desplaçarem amb avió direcció Luxor. Arribada a les 07:30h i sortida cap a al temple de Karnak, el temple amb més encant i més gran de tot el món dedicat a un sol Déu, declarat PATRIMONI DE LA HUMANITAT des del 1979.
  A continuació, ens dirigirem cap a Luxor per tal de visitar el seu fantàstic temple i els seus impressionants obeliscs, una autèntica meravella.

  Acabades les visites, ens arribarem ja cap el nostre creuer per instal·lar-nos en les cabines assignades i dinar en el seu restaurant.
  A la tarda, temps per a relaxar-se en el creuer i gaudir de la seva piscina. Al capvespre, navegació a través de Nil, el riu més llarg del món tot i observant un preciós paisatge al nostre voltant com si d’un pessebre es tractés.

  Sopar a bord.

 • Illustration

  Dia 514 Novembre

  NAVEGACIÓ – VALL DELS REIS – TEMPLE HASTSPSUT - ESNA

  Esmorzar al creuer. Pel matí sortirem del creuer per visitar la Vall dels Reis on es troben les tombes dels faraons de l’imperi Egípci. A continuació visitarem el temple de Hastspsut i contemplarem els famosos Colossos de Mèmnon.

  Tornarem al nostre creuer per relaxar-nos i dinar. Disposarem de la tarda per gaudir del paisatge natural de l’entorn mentres naveguem cap a Esna, bevent un tè típic i banyant-nos a la piscina del vaixell.

  Sopar i allotjament a bord.

 • Illustration

  Dia 615 Novembre

  NAVEGACIÓ – TEMPLE EDFU – KOM OMBO – ASWAN

  Esmorzar al creuer. Pel matí, efectuarem una visita panoràmica al temple de Edfu, que significa la ciutat de la venjança. Un cop acabada la visita, tornarem al nostre creuer per tal de dinar i navegar fins arribar al temple de Kom Ombo.

  A la tarda, visita al preciós temple de Kom Ombo. Retorn cap el nostre creuer i navegació fins arribar a la ciutat Aswan.

  Sopar i allotjament a bord.

 • Illustration

  Dia 716 Novembre

  ASWAN – TEMPLE ABU SIMBEL

  Esmorzar Al creuer. A primera hora del matí efectuarem una excursió en autobús cap al magnífic temple de Abu Simbel, nom d’una petita ciutat d’Egipte que significa: la muntanya pura. La ciutat dona nom a un conjunt arqueològic de dos temples egipcis que van ser salvats de les aigües del llac Nasser. La visita a Abu Simbel és realment espectacular per les seves dimensions i per l’exactitud mil·limètrica de la seva construcció. Temps per la seva visita. En acabat, retorn en autobús cap a Aswan on continuarem amb la visita de la seva presa que fou construïda per evitar les inundacions del Nil a les poblacions circumdants.
  Posteriorment gaudirem d’una passejada en Faluca.
  Retorn cap el nostre vaixell pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 817 Novembre

  DESEMBARCAMENT – VOL ASWAN A EL CAIRE – VOL EL CAIRE A BARCELONA

  Esmorzar molt aviat de matinada. Sortida del creuer cap l’aeroport d’Aswan per prendre el vol cap El Caire I enllaçar amb el vol del Caire directament a Barcelona.

  Un cop arribats a Barcelona, trasllat en autocar cap els nostres respectius punts d’origen de la província de Girona.

  Els clients que no són de la província de Girona, ens acomiadarem a l’aeroport.

 • Preu per persona

  2.525€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  645€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral.

 • Espectacle de llum i so a les piràmides i entrada en una d'elles.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  Trasllats en autocar llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona – llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  Avió línia regular Barcelona – El Caire – Barcelona. Avió línia regular El Caire – Aswuan. Avió línia regular Aswan – Barcelona via El Caire.

 • Allotjament

  Estada en Hotel 5* Luxe ubicat a la zona propera a les Piràmides en habitacions dobles /twins amb bany/dutxa.Creuer Chateau 5* Nile Cruise durant 4 nits.

 • Règim alimentari

  Règim de pensió completa tot el viatge amb sopar a l’hotel i al vaixell i dinars en restaurants locals. Aigua mineral en tots els àpats.

 • Entrades

  Entrades i totes les visites indicades incloses.Espectacle de Llum i So a les Piràmides.Entrada a l’interior d’una de les piràmides del complex arqueològic.Passejada en faluca.

 • Guies locals

  Guia professional local egipci durant tot el viatge.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments del grup.

 • Taxes i altres

  Taxes d’aeroport. Iva i impostos. Propines al creuer i al xofer.Visat entrada al país.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística- mèdica i de cancel·lació del viatge segons els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  Altres begudes als àpats. (a banda de l’aigua mineral que ja hi és inclosa en tots els àpats). Altres activitats no esmentades. Extres en hotels i restaurants. Propines al guia local (recomanable 30.-€ per persona).
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.
  Nota2: Passaport en vigor amb més de 6 mesos de vigència abans d ela data de tornada del viatge i 3 vacunes Covid posades.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.