972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a l'Uzbekistan i la Ruta de la Seda.

16-25 Juny 2023

 • Illustration

  Dia 116 Juny

  ORIGEN – APT. BARCELONA – TASKENT VIA ISTANBUL

  Sortida dels diferents punts de recollida en direcció a l’aeroport de Barcelona per sortir a les 11:45h amb el vol de la companyia Turkish Airlines en direcció a Taskent via Instanbul. Arribada Taskent a les 00:55h de la matinada, recollida de l’equipatge i tràmits de passaport.
  A continuació, trobada amb el nostre guia per donar-nos la benvinguda al país i acompanyar-nos cap el nostre autocar per traslladar-nos al nostre hotel per descansar. Dinar i sopar a bord de l’avió.

 • Illustration

  Dia 217 Juny

  TASKENT – URGENCH - KHIVA

  Esmorzar a l’hotel i trobada de nou amb el nostre guia per començar a visitar el centre històric de la ciutat amb el conjunt monumental de Khazrat-Iman qui conté el Corà més antic del món Islàmic, el museu d’arts aplicades i el Mercat Chor Sur amb multitud de productes locals, teixits i altres productes autòctons, un festival de colors molt atractiu.
  Dinar en restaurant.
  A la tarda coneixerem la part nova de la ciutat i a l’hora indicada, ens desplaçarem cap l’aeroport per prendre el vol en direcció a Urgench. Arribada, trasllat cap a Khiva pel sopar i l’allotjament al nostre hotel.

 • Illustration

  Dia 318 Juny

  KHIVA

  Esmorzar i trobada amb el nostre guia per tal de visitar aquesta preciosa ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat es troba situada en el delta del riu Amu Daria, lloc d’obligada parada per a les caravanes que es dirigien al mar Caspi. La ciutat és un veritable museu. Visitarem les seves muralles i passejarem pels seus carrerons tot i descobrint la ciutadella amb el minaret Kalta Minor, icona principal de la ciutat, la fortalesa reial Khuna Ark, les madrasses de Mohammed Amin i Abdulah, el mausoleu de Said Alautdin i majestuoses mesquites com la de Jumma del s. XVII, amb les seves columnes de fusta pintada.
  Dinar en restaurant local i a la tarda, continuarem passejant per l’interior de la ciutat emmurallada gaudint dels colors i de la seva gent.

  Sopar en restaurant tradicional i retorn cap el nostre hotel.

 • Illustration

  Dia 419 Juny

  KHIVA - BUKHARA

  Esmorzar ben aviat i sortida en autocar i maletes cap a Urghench per a prendre el vol interior que ens portarà fins a Bukhara, una de les ciutats més emblemàtiques de la ruta de la Seda, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO .
  En arribar començarem la visita a la ciutat amb el mausoleu d’Ismael Samani, l’emir qui convertí la ciutat en una dels enclaus més importants de la Ruta de la Seda durant l’època del seu regnat. Admirarem la madrassa Chor Minor, un dels enclaus més importants de la ciutat.

  Dinarem en restaurant local i a la tarda visitarem el complex Labi Khause i entrarem en el taller d’un famós pintor de miniatures i cal·ligrafia de nom Sr. Toshev Davlat, qui, conegut internacionalment, ha exposat les seves obres a París, Berlín, Normandia, i Àmsterdam entre altres llocs importants.
  Soparem en el seu taller i disposarem d’una Master Class de preparació de Plov, el plat nacional del país.

  Allotjament en el nostre hotel.

 • Illustration

  Dia 520 Juny

  BUKHARA

  Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia per tal de continuar visitant aquesta preciosa ciutat, considerada la joia de la Ruta de la Seda i casa de famosos poetes islàmics com Firdausa i Rudaki. La ciutat conserva molt del seu caràcter oriental i disposa més de 140 monuments únics.
  Visitarem el mausoleu d’Ismael Samani, l’emir samànida qui convertí la ciutat en un dels pols més importants de la Ruta de la Seda durant el seu regnat, el Pou de Chashma Ayub, la Mesquita Bolo Khauz, la Ciutadella Ark, que fou residència de tots els governadors de Bukhara, el minaret de Kalyan, que amb els seus 47 metres d’altura és considerat el símbol de la ciutat, la Madrassa Miri-Arab, una de les majors institucions educatives de la seva època, la Mesquita Djuma amb les seves profundes galeries amb sostres voltats de les 288 cúpules sobre la base de 208 poderoses columnes, el mercat de Taki Zargaron, on hi havia l’antic mercat de les espècies, etc...

  Dinarem en restaurant local i seguirem recorrent la ciutat observant la Mesquita Magoki-Attari, el complex Lyabi-Khauz amb la Madraassa Kukeldush i Kanako, situat a l’estany que donà nom a tot el conjunt monumental.

  Acabades les visites, soparem en restaurant amb un espectacle de folklore tradicional.

  Allotjament.

 • Illustration

  Dia 621 Juny

  BUKHARA - SAMARCANDA

  Esmorzarem a l’hotel i sortirem a l’exterior de la ciutat per a conèixer els seus monuments més destacats com és el complex de Bahhauddin Nkashbandi, Palau d’estiu de l’últim Emir de Bukhara, Sitorai Mokhi Khosa i el Chor minor.Dinarem en restaurant i a la tarda, sortirem amb les nostres maletes amb el tren ràpid cap a Samarcanda. Un cop arribats, ens instal·larem a l’hotel i soparem.
  A ben sopat, farem una passejada nocturna pels seus monuments il·luminats més destacats com és el preciós mausoleu Gur-e Amir, un dels mausoleus més espectaculars del món i la fantàstica Plaça de Registan, una autèntica meravella.

 • Illustration

  Dia 722 Juny

  SAMARCANDA

  Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia per tal de començar la visita d’aquesta llegendària ciutat dels “comptes de les mil i una nit”. Aquesta preciosa ciutat és la mítica ciutat de les caravanes, capital de Tamerlan amb més de 2.750 anys d’història i l’autèntica joia de la Ruta de la Seda.
  Explica la llegenda que en l’antiga Persia, la jove Sherezade, filla del visir del rei Shahriar, li explicava cada nit una història de fantasia al monarca abans d’anar a dormir. Així va ser durant mil i una nits, en les que anava narrant aventures com les d’Aladí i la làmpada meravellosa, Simbad el Mariner o Alí Babà i els quaranta lladres. La ciutat en la que es basava per a fer aquesta recapitulació de comptes era precisament Samarcanda.

  Visitarem la fantàstica plaça del Registan que destaca per les tres madrasses que la flanquegen, meravelles de l'arquitectura tradicional uzbeka, amb cúpules turqueses i mosaics que ens deixaran bocabadats, la composició de diferents madrasses de gran bellesa, la mesquita de Bibi -Khanum, una de les construccions més grans de l’època de Tamerlan i l’autenticitat del Basar Siyob.

  Dinarem en restaurant i a la tarda visitarem l’observatori d’Ulugbek, un dels centres científics més importants de la seva època i la necròpolis de Shazi Zinda, que alberga una extraordinària col·lecció de 20 mausoleus, exquisidament decorats amb colorits mosaics a les seves façanes.

  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 823 Juny

  SAMARCANDA - SHAKHRISABZ

  Esmorzar a l’hotel i seguidament emprendrem camí cap a Shakhrisabz ciutat natal de l’Emir Temur en vehicles petits per travessar el pas Takhtakaracha situat a 1.395 mtrs sobre el nivell del mar. La ciutat és tan majestuosa com Samarcanda, i és coneguda pels seus monuments arquitectònics únics. visitarem el majestuós palau blanc Ak-Saray, l’enorme cúpula de la mesquita Kok- Gumbaz d'estil persa, i els conjunts monumentals Darul Siadat i Darul- Tilovat.
  Dinarem en restaurant local i retornarem a Samarkanda per a disposar de la resta de la tarda.
  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 924 Juny

  SAMARCANDA - TASKENT

  Esmorzar a l’hotel i temps per a continuar visitant llocs emblemàtics de la ciutat com és el mausoleu de Guri Amir de la dinastia Tamerlan i un taller de paper de Samarcanda.
  Dinar en restaurant i a continuació, sortida en tren ràpid cap a Taskent.

  Sopar a l’hotel i temps pel nostre descans.

 • Illustration

  Dia 1025 Juny

  TASKENT – BARCELONA - ORIGEN

  Sortida a primera hora del matí cap l’aeroport de Taskent per tal de prendre el vol de la companyia Turkish Airlines a les 09:05h en direcció a Barcelona, fent escala a l’aeroport d’Istanbul. Arribada a Barcelona a les 17:45h i trasllat en autocar privat cap als llocs d’origen previstos.

 • Preu per persona

  2.775.€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  640€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral.

 • Espectacle folklòric a Bukhara.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  Trasllats en autocar llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona – llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  Avió línia regular Barcelona – Taskent – Barcelona via Istanbul.
  Avió línia regular Taskent – Urgench.
  Avió línia regular Urgench – Bukhara.
  Tren alta velocitat Bukhara – Samarcanda.
  Tren alta velocitat Samarcanda – Taskent.

 • Allotjament

  Estada 9 nits en confortables hotels 4* i 4* superiors en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral en tots els àpats.

 • Entrades

  Entrades en monuments i museus en tot l'itinerari.

 • Guies locals

  Guia professional local durant tot el viatge.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments del grup.

 • Taxes i altres

  Taxes d’aeroport. Iva i impostos. Propines.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística- mèdica i de cancel·lació del viatge segons els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  Altres begudes als àpats. (a banda de l’aigua mineral que ja hi és inclosa en tots els àpats). Altres activitats no esmentades. Maleters als hotels. Extres en hotels i restaurants.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites i els trajectes d'avió.
  Nota2: Passaport en vigor amb més de 6 mesos abans de la data de tornada del viatge i 2 vacunes Covid posades.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.