972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a ESCÒCIAPaisatges, Castells i estada a l'illa Skye 

16-23 Juliol 2024

 • Illustration

  Dia 116 Juliol

  ORIGEN – APT. GIRONA – ESCOCIA - GLASGOW

  Sortida dels diferents llocs d'origen de la província de Girona en direcció cap l'aeroport de Girona. Prendrem el vol en direcció a Manchester a les 05:45h.
  Arribada a Manchester a les 07:05h, recollida de maletes i trobada amb el nostre guia local i conductor que ens donaran la benvinguda al país.
  Anirem cap a Glasgow per dinar en restaurant i tot seguit, gaudirem d’una vista ben completa de la ciutat. Visitarem la seva Catedral, edifici medieval escocès que ha sobreviscut a la Reforma Protestant, un exemple d’arquitectura gòtica, i la seva història va agafada de la mà amb la ciutat. Es situa on el patró de la ciutat, Sant Mungo, va construir la seva església. Si hi ha prou temps visitarem la Galeria de l'art Kelvingrove, ubicada en un impressionant edifici de pedra gres vermella, alberga una de les millors col·leccions d'obres d'art i objectes d'art de tot Europa.
  Acabades les visites, ens dirigirem cap el nostre hotel per instal·lar les maletes en les habitacions. Sopar en restaurant i allotjament.

 • Illustration

  Dia 217 Juliol

  GLASGOW - LOCH LOMOND – FORT WILLIAM– ILLA D'SKYE

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia i autocar en direcció a la famosa illa d’Skye. De camí, vorejarem el Loch Lomond, el llac més gran de la Gran Bretanya, qui, després del Loch Ness, és probablement també el més famós dels llacs escocesos. Aprofitarem per fer una parada fotogràfica del llac a la població de Luss.
  Continuarem a través de Glencoe, amb les seves valls històriques i preciosos paisatges. Visitarem Fort William, un dels petits pobles de pescadors que va prendre el seu nom d'un dels forts de la cadena de fortificació, junt amb el Fort Agust i el Fort George, que s'utilitzaven per a controlar la zona sempre en risc de disturbis jacobites.
  Dinarem en restaurant i a la tarda aprofitarem per a fer una parada fotogràfica al Glenfinan Viaduct abans de pujar a bord del ferry que ens portarà de Mallaig a Armadale per a arribar al sud de l'illa d’Skye. Acabada la travessia, ens dirigirem cap el nostre hotel per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 318 Juliol

  ESCENARIS DE L’ILLA D’SKYE – PORTREE – CASTELL ELIEAN DONAN – REGIÓ D’INVERNESS

  Esmorzar a l’hotel, càrrega de maletes i sortida de nou amb el nostre guia i autocar per a visitar la part centre-sud de l’illa d’Skye. La seva bellesa ha atret a innombrables artistes, escriptors i viatgers durant segles. L'illa famosa pels seus paisatges, sovint considerats d’entre els més preciosos de tot Gran Bretanya. Visita de d’aquest part de l'illa fins a Portree, i parada fotogràfica de les belles saltants d’aigua de Sligachan.

  Dinarem en restaurant.

  A la tarda, marxarem de l’illa d’Sky i en el nostre camí visitarem l’enclau on es troba el famós castell d’Eliean Donan qui, unit a terra ferma per un pont de pedra, és una de les estampes més conegudes d'Escòcia i un dels emblemes de la regió.

  Continuarem el nostre recorregut fins arribar a la regió d’Inverness/Avimore on ens allotjarem.

  Sopar i descans.

 • Illustration

  Dia 419 Juliol

  REGIÓ D’INVERNESS - TERRES ALTES (HIGHLANDS) – URQUHART – LOUCH NESS – REGIÓ D’INVERNESS

  Esmorzar a l’hotel i tot seguit sortirem com sempre amb el nostre guia local i autocar en direcció al famós Loch Ness, el llac amb més llegendes d’Escòcia i probablement del món. Primer de tot farem una visita panoràmica de la ciutat d’Inverness. En acabat, visitarem les restes del preciós castell d’Urquhart, des d’on podrem gaudir de les millor vistes del llac Ness en el que farem una passejada en vaixell durant uns 40 minuts. Aquest castell va ser saquejat i construït repetidament al llarg del segles i finalment l’any 1962 va ser derruït per evitar que els jacobites l’utilitzessin.
  Dinarem en restaurant.
  Per finalitzar el dia, visitarem el centre on a través d'interessants demostracions pràctiques ens serà possible aprendre sobre aspectes de la vida en les Terres Altes com era la organització dels clans i les peculiaritats de la cultura local.
  En acabat retorn cap a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 520 Juliol

  REGIÓ D’INVERNESS - PITLOCHRY – FORTH BRIDGE - EDIMBURG

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia local i autocar. Aquest dia de tornada cap al sud visitarem una destil·leria per a reconèixer el procés d'elaboració del whisky (també dit aigua de vida), beguda nacional i part de la important economia escocesa i de la seva cultura. (**la visita a la destil·leria es pot efectuar aquest dia o un altre de la ruta, segons disponibilitat). La nostra pròxima parada serà a Pitlochtry, un poble encantador situat en el cor d'Escòcia. Dinar en restaurant
  A la tarda visitarem Dunfermline Abbey and Palace, després creuarem el preciós poble Queensferry amb vistes espectaculars als imponents ponts de Queensferry Crossing incloent l'emblemàtic Forth Bridge, on realitzarem una parada fotogràfica. Aquest pont tant emblemàtic va ser inaugurat l’any 1890, essent una icona escocesa reconeguda arreu del món com el més famós dels dissenys en volada.
  Al final del dia arribarem a Edimburg per instal·lar-nos en les nostres habitacions. Sopar i l’hotel.

 • Illustration

  Dia 621 Juliol

  EDIMBURG

  Esmorzar a l’hotel i sortida pel mati per fer una visita panoràmica i a peu de la capital d’Escòcia, incloent Georgian New Town del sigle XVII i el històric Old Town també Royal Mile. Edimburg és sense cap mena de dubte, una de les ciutats més fascinants del món. La capital d’Escòcia està situada en una sèrie de turons i, per a qualsevol que la vegi per primera vegada, és tan preciosa que amb el temps s'ha guanyat el sobrenom de l’Atenes del Nord.
  Dinarem en restaurant
  A la tarda continuarem descobrint la capital escocesa tot i accedint al Castell d'Edimburg que domina la ciutat des dels seus 120 metres d'altura. A l'interior del castell es pot veure la Pedra del Destí, les estances del Rei Estuard i les joies de la Corona, les més antigues d'Europa. Acabades les visites, disposarem de temps lliure. Retorn cap l'hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 722 Juliol

  EDIMBURG

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia local i autocar per a visitar el Museu Nacional d’Escòcia, on podrem descobrir la història d'Escòcia al llarg dels segles amb objectes de diferents procedències: ciències, arts, literatura i guerres en el 7 pis vistes el petit jardí, zona urbana amb una de les vistes més espectaculars de la ciutat.

  En acabat, dinar en restaurant i tarda lliure per a realitzar les darreres compres i visites pel centre de la ciutat.

  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 823 Juliol

  EDIMBURG – STIRLING – AEROPORT DE GLASGOW PRESTWICK – LLOCS ORIGEN PROVÍNCIA DE GIRONA

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia local i autocar cap a la ciutat de Stirling, ciutat clau en la Guerra de la Independència d’Escòcia.
  Un cop arribem, el nostre guia ens farà una passejada pel seu centre històric i descobrir així una de les ciutats més importants de l’Edat Mitjana amb els exteriors de l’antiga presó, l’església de Holy Rude, el Mercat Cross o les Muralles, un autèntic viatge al passat.
  Posteriorment visitarem el seu castell, un dels monuments històrics més representatius de la ciutat.
  Acabada la visita, dinar en restaurant i sortida cap a l’aeroport de Glasgow Prestwick per sortir amb el vol en direcció a l'aeroport de Barcelona. Arribada i trasllat en autocar cap el llocs d’origen de la província de Girona.

 • Preu per persona

  3.270€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  970€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua i vi o cervesa en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Estada a la Illa d'Skye amb els millors paisatges d'Escòcia.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats dels diferents llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Girona/Barcelona– llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  - Avió línia regular Girona/Barcelona (a determinar) - Manchester.- Avió línia regular Glasgow Prestwick - Barcelona.

 • Allotjament

  - Estada en confortables hotels de 4* i 3* en habitacions amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  Pensió completa indicat amb aigua i vi o cervesa en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Entrades

  - Entrades a Edinburgh Castle, Stirling Castle, Uruquarth Castle, Elian Donan Castle, centre Clansman, Dumfermline Abbey, Creuer en Lloch Ness i destil.leria de Whisky amb degustació.- Ferry anada i tornada a la Illa d'Skye.

 • Guies locals

  - Guia local durant tot el viatge.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  - Transport privat en autocar en totes les visites i desplaçaments indicats al programa.

 • Taxes i altres

  - Despeses de xofer, autopistes i pàrquings.- Taxes d’aeroport.- Taxes d'estada als hotels. - IVA i impostos.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Propines (recomanable 40 Lliures per persona pel guia local i el xofer).- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits i mitjans per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Accés a la plataforma digital del viatge

Accés a la plataforma del viatge digital on hi trobaràs tota la informació relativa al mateix: informacions pràctiques, allotjaments reservats, pòlissa d'assegurança..

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.