972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Irlanda

Del 21 al 27 d'Agost 2024

 • Illustration

  Dia 121 Agost

  LLOCS ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA - AEROPORT DE BARCELONA – DUBLÍN

  Sortida amb autocar dels diferents llocs d’origen de la província de Girona direcció aeroport de Barcelona per prendre el vol de la companyia Vueling a les 07:40h en direcció a Dublín, Irlanda.
  Arribada a Dublín a les 09:30h, represa de maletes i trobada amb el nostre autocar per a començar la nostra coneixença de la ciutat.
  Coneixerem la història de la ciutat, que es remunta a l’època vikinga on van deixar petjada en els carrerons del casc històric. Dublín es considera una ciutat mil·lenària i pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d’art, museus i edificis històrics, però és coneguda principalment per les seves esplèndides places Georgianes i jardins públics, dels que en gaudirem durant tot el recorregut.
  Dinar en restaurant local.
  Seguirem a la tarda visitant el museu de la cervesa més coneguda a nivell mundial, la famosa Guinness Storehouse. El museu amaga el secret de la producció de la cervesa més famosa del món. Al final del tour podrem degustar la cervesa Guinness des del Gravity Pub, gaudint d’unes fabuloses vistes de 360 graus de tota la ciutat.
  Finalment ens dirigirem cap el nostre hotel per instal·lar-nos en les habitacions. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 222 Agost

  DUBLIN

  Esmorzar a l’hotel i en acabat sortirem a visitar els emblemes de la ciutat de Dublin, com són la Catedral de St. Patrick i la Catedral de Christchurch.

  La Catedral de St. Patrick va ser fundada l’any 1191 com a Catedral Catòlica Romana, i actualment és la catedral Nacional de l’església de Irlanda.

  L’actual Catedral de Christchurch no va ser construïda fins l’any 1172 per Anglo-Normando Richard de Clare (Strongbow), però abans es va fundar la primera església de fusta l’any 1038 per el primer rei Viking Cristià de Dublín, Rei Sitric Silkbeard.
  Va ser completament restaurada a finals del segle XIX, ja que es trobava molt deteriorada per el pas del temps.
  Igual que la Catedral de St. Patrick, està decorada amb monuments funeraris, inclosa la famosa tomba de Strongbow, fundador i primer conquistador Normand d’Irlanda.

  Posteriorment entrarem al Trinity College per a visitar el Llibre de Kells. Considerat com la peça principal del cristianisme cèltic i de l'art irlandès-saxó; constitueix, malgrat estar inconclús, un dels més sumptuosos manuscrits il·luminats que han sobreviscut de l'edat mitjana. A causa de la seva gran bellesa i de l'excel·lent tècnica del seu acabat, aquest manuscrit és considerat per molts especialistes com un dels més importants vestigis de l'art religiós medieval.

  Dinar i tarda lliure per a gaudir de l’ambient únic del centre de la ciutat.

  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 323 Agost

  BELFAST (IRLANDA DEL NORD))

  Esmorzar a l’hotel i ens trobarem tots a recepció amb els equipatges per dirigir-nos cap a la ciutat de Belfast.

  En arribar començarem gaudint d’un tour panoràmic de la ciutat de Belfast. Va néixer com una fortalesa rodejada de turons sobre el riu Lagan. Durant l’Edat Mitjana es va desenvolupar un petit poble al voltant de la fortalesa i a principis del segle XVII els habitants van ser expulsats perquè entressin els protestants escocesos i anglesos que havien enviat la Corona Anglesa amb l’objectiu de repoblar la regió.

  Observarem l’Albert Memorial Clocktower, el rellotge que va rebre el nom del marit de la Reina Victoria. També veurem la Grand Opera House, seguirem pel barri de la Universitat “Queens University” i visitarem els Jardins Botànics.

  Durant la visita guiada també veurem els diferents barris, catòlics i protestants, alguns encara separats per altes valles i parets deguts als antics enfrontaments entre comunitats.

  Dinar en restaurant local.

  Posteriorment ens dirigirem cap el “Titanic Belfast” i ens submergirem en la història del famós vaixell Titanic. Recrearem la seva història en un nou edifici emblemàtic de sis plantes al costat de l’històric lloc on es va construir el vaixell.
  El recorregut comença just a l’entrada de l’edifici on ens trobarem rodejats pels quatre cascs del vaixell en forma d’ales, que alberga l’Exposició del Titanic. A mesura que anem recorrent les nou grans galeries de l’exposició interactiva, descobrirem la verdadera història del Titanic, des de la seva concepció a Belfast a principis del segle XX, passant per la seva construcció, el seu famós primer viatge i posteriorment, el seu lloc a la història.

  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 424 Agost

  BELFAST – CARRICK A REDE – CALÇADA DELS GEGANTS

  Esmorzar a l’hotel i a l’hora indicada ens recollirà l’autocar per dirigir-nos al Nord de Belfast passant per la preciosa carretera de la costa d’Antrim, passant per la localitat de Ballygalley fins arribar al Pont penjant de Carrick a Rede, que travessarem a peu.

  Connectada als penya-segats per un pont de corda que creua l’Oceà Atlàntic, ens trobem amb la Illa de Carrick-a-Rede, on s’hi troba un únic edifici: la cabana d’un pescador.
  Construït a quasi 30 metres sobre el nivell del mar, el pont de corda va ser fundat pels pescadors de salmó fa més de 250 anys.

  Continuarem cap al cim dels turons que envolten la Calçada dels Gegants, vista única formada per milers de columnes de basalt que s’endinsen a l’oceà. Gaudirem d’unes vistes èpiques d’unes 40.000 pedres en forma d’esglaons hexagonals amb data de 60 milions d’anys pertanyent a una època d’activitat volcànica de l’illa i disposarem de precioses vistes sobre el mar.

  Dinar en restaurant local.

  A la tarda, reton cap a Belfast per gaudir de temps per a passejar pel centre de la ciutat.

  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 525 Agost

  BELFAST - COMPTAT DE MAYO

  Esmorzar a l’hotel i ens trobarem tots a la recepció de l’hotel llestos per traslladar-nos amb autocar cap al Comptat de Mayo.

  Durant el camí visitarem el Castell Coole, patrimoni nacional i considerat un dels castells-palaus més ben conservats del país on podrem experimentar la majestuosa grandesa d’aquesta impressionant mansió del segle XVIII situada en un fabulós parc paisatgístic arbrat, ideal per a passejar.

  Continuarem cap a la localitat de Westport, ja a la costa oest de la illa. Dinarem de camí. A la tarda, visitarem Wesport, coneguda per les seves mansions de estil georgià. També amb el autocar arribarem fins a les ruïnes de l’abadia de Murrick, des d’on gaudirem d’una vista fantàstica de la muntanya de Sant Patrick, un dels llocs sagrats de la illa.

  En acabat, ens arribarem fins el nostre hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 626 Agost

  COMPTAT DE MAYO - WESTPORT – CONNEMARA - GALWAY

  Esmorzar a l’hotel i ens trobarem tots a la recepció de l’hotel llestos per dirigir-nos cap a Westport, lloc idíl·lic per la gent que hi estiueja gràcies a la proximitat dels llocs emblemàtics per visitar.

  Continuarem cap a Connemara, on visitarem l’abadia de Kylemore Abbey. Situada en el cor de Connemara, a la ruta de Wild Atlantic Way, l’abadia de Kylemore és un recés de història, bellesa i serenitat. Lloc d’ordre benedictina de monges durant els últims 100 anys, l’abadia de Kylemore rep cada any a visitants de tot el món per a gaudir de la màgia composta per 1.000 magnífiques hectàrees.

  Dinar en restaurant local.

  Posteriorment, continuarem cap a la ciutat de Galway per gaudir d’una passejada per la ciutat i on ens quedarem la última nit allotjats.
  Recorrerem per els carrers de la ciutat de les tribus de Galway, una de les més populars i animades ciutats de Irlanda. Des de segles, l'antiga àrea de Claddagh amb els seus carrers pels vianants amb pubs i restaurants així com el passeig marítim de Salthill, conformen un conglomerat que enamora als visitants.

  Galway és la ciutat amfitriona de molts festivals i esdeveniments importants com són el Festival de les Arts de Galway o les famosíssimes carreres de cavalls.

  Sopar i allotjament en hotel.

 • Illustration

  Dia 727 Agost

  GALWAY - CLIFFS OF MOHER – APT. DUBLIN – APT. BARCELONA – LLOCS D’ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA

  Esmorzar a l’hotel i ens trobarem llestos amb els equipatges per traslladar-nos amb l’autocar per a visitar els penya-segats de Moher, un dels més alts i llargs d’Europa.

  Els penya-segats de Moher es troben a l’Oceà Atlàntic i limiten amb la zona coneguda com el Burren. Són un dels llocs més espectaculars de Irlanda. Tenen una altura de 230 metres sobre el nivell del mar i fan 8 km de llarg. Els penya-segats presumeixen de tenir una de les millors vistes del país. Amb bona visibilitat es poden observar les Illes Aran a la badia de Galway, les valls i els turons de Connemara. El punt més elevat dels penya-segats es troba al nord de la Torra O’Brien que va ser construïda per Cornelius O’Brien, descendiente de Brian Ború.

  Dinar en restaurant local.

  Continuarem direcció a l’aeroport de Dublín per prendre el vol a les 20:10h en direcció Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23:50h i trasllat en autocar fins als llocs d’origen de la província de Girona.

 • Preu per persona

  2.550€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  480€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb les begudes incloses.

 • Hotels de 4 estrelles en tot el recorregut.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats dels diferents llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona– llocs d’origen d ela província de Girona.

 • Avió

  - Avió línia regular Barcelona – Dublín directe.- Avió línia regular Dublín – Barcelona directe.

 • Allotjament

  - Estada en hotels de 4* en tot el recorregut.

 • Règim alimentari

  Règim de pensió completa amb begudes incloses.

 • Entrades

  Guinness Storehouse, Catedral de St Patrick, Catedral Christchurch, Trinity College amb el Llibre de Kells, Titànic Belfast Museum amb audioguia, Carrik a Rede, Calçada dels Gegants, Castell Coole, Kylemore Abbey i Penya-segats de Moher.

 • Guies locals

  - Guies locals indicats a Dublín i a Belfast.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  - Transport en autocar privat per totes les visites indicades a l’itinerari.

 • Taxes i altres

  - Despeses de xofer, autopistes i pàrquings.- Taxes d’aeroport.- IVA i impostos. - Propines.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits i i mitjans per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Accés a la plataforma digital del viatge

Accés a la plataforma del viatge digital on hi trobaràs tota la informació relativa al mateix: informacions pràctiques, allotjaments reservats, pòlissa d'assegurança..

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.