972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Jordània, "Terra de Nabateus" 

05-12 Novembre 2023

 • Illustration

  Dia 105 Novembre

  ORIGEN - AEROPORT DE BARCELONA – AMMAN

  Sortida dels diferents llocs d’origen en autocar en direcció a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona on efectuarem el check-in de les maletes als mostradors de la companyia Royal Jordanian.
  Sortida amb vol HK36 directe a les 15:35h cap a Amman. Sopar a bord de l’avió. Arribada a les 21:50h, recollida de maletes i tràmits de frontera. En acabat, trobada amb el nostre guia en espanyol qui ens donarà la benvinguda al país i a la ciutat i ens conduirà fins el nostre autocar per carregar les maletes i sortir cap el centre d’Amman. Arribada al nostre hotel, repartiment de claus i instal·lació en les nostres habitacions. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 206 Novembre

  AMMAN – JERASH – AMMAN

  Esmorzar Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar en direcció Jerash on visitarem les restes de la ciutat grecoromana. Aquesta població és un dels exemples millor conservats de ciutat romana de províncies. Durant el nostre recorregut veurem l’Arc Triomfal d’Adrià, de magnifiques proporcions i visitarem els temples de Zeus i Artemisa. També passarem pel Fòrum, un dels pocs de forma oval que es coneixen, i passejarem pel cardo, que encara conserva bona part de les columnes i del paviment original.
  Dinarem en restaurant local i a la tarda retorn cap a Amman on disposarem de la visita panoràmica d’Amman, anomenada la “ciutat blanca” gràcies al color de la pedra blanca utilitzada per a la construcció dels edificis moderns. Amman està coronada per una bonica Ciutadella, un turó on s’hi troben les runes del Temple d’Hèrcules, les restes d’una basílica bizantina i l’antic palau islàmic. Des del cim també es veu el teatre romà, acuradament reconstruït i amb capacitat per a 5.000 seients. Sopar al restaurant de l’hotel i allotjament.

 • Illustration

  Dia 307 Novembre

  AMMAN – MADABA – NEBO – WADI RUM

  Esmorzar a l’hotel sortida en autocar cap el mont Nebo des d’on, segons la tradició bíblica, Moisès va veure la “Terra Promesa”. Entrarem a la petita església que commemora aquest fet i gaudirem d’una vista extraordinària sobre la vall del riu Jordà.

  Acabarem les visites del matí apropant-nos a la població de Madaba. Un cop arribats, visitarem l’església de Sant Jordi on es troba el famós mapa de Palestina, un mosaic elaborat amb més de dos milions de peces on es pot veure la representació més antiga de Terra Santa.

  Acabats de dinar, sortirem cap el sud en direcció a l’incomparable vall de Wadi Rum, probablement un dels paisatges desèrtics més espectaculars i diversos del món. Va ser precisament aquí, entre parets verticals, arcs de pedra i dunes vermelles on es va forjar la llegenda de Lawrence d’Aràbia.

  Arribada i instal·lació en un dels campaments base en acomodació en tendes ben acondicionades. Sopar en el seu restaurant i temps a la nit per contemplar el panorama d’estrelles que ens depara l’univers. Aquesta estada és un dels altres moments màgics del viatge. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 408 Novembre

  WADI RUM – LITTLE PETRA – PETRA

  Esmorzar bufet al campament i sortida de nou en excursió 4X4 a la trobada d’un dels punts del desert de Wadi Rum més fotografiats i coneguts d’aquest meravellós indret. L’excursió durarà tot el matí i ens donarà a conèixer molt més la grandiositat d’aquest original espai que ens permetrà veure impressionants formacions rocalloses de centenars de metres d’alçada i horitzons desèrtics infinits en un dels paratges desèrtics més extraordinaris del planeta. Dinar.
  A la tarda, ens dirigirem cap a l’anomenada “little Petra” per a fer una petita visita i veure el que serà el preàmbul de l’endemà. Posteriorment, seguirem el nostre camí cap a la ciutat Nabatea de Petra, classificada com a PATRIMONI DE LA HUMANITAT PER LA UNESCO. Un cop arribats, instal·lació al nostre hotel pel nostre descans. Sopar aviadet aquest dia.
  Al vespre, sortida per gaudir de l’espectacle d’encesa d’espelmes davant del Tresor de Petra, un dels moments més màgics del viatge. Acabat aquest preciós i únic moment màgic, retornarem cap el nostre hotel pel nostre descans. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 509 Novembre

  PETRA

  Esmorzar bufet a l’hotel i temps tot el dia per la visita de Petra, antiga capital del regne nabateu durant més de tres segles. Situada estratègicament al cor d’un inexpugnable laberint muntanyós i amb un control excel·lent de les rutes caravaneres del nord-oest d’Aràbia, Petra es va convertir en un dels emporis comercials més importants del Pròxim Orient.
  En primer lloc recorrerem a peu l’estret camí a través del congost fins l’espectacular façana del Tresor. La vista d’aquesta magnífica obra apareixent entre les estretes i ombrívoles parets del congost és un d’aquells moments inoblidables que justifica el viatge. Continuarem la visita tot seguint el curs de la vall on es situa el centre de la ciutat nabatea. Durant el trajecte veurem, entre d’altres monuments, les anomenades Tombes Reials, el teatre, els barris residencials troglodites de Zantur, l’arc de Triomf i l’antic cardo romà, flanquejat per alguns dels temples més importants de Petra.
  Dinarem en un senzill restaurant local a l’interior del complexe arqueològic. A la tarda deixarem una mica de temps lliure per aquells que vulguin pujar fins el Monastir caminant les escales que porten a ell, des d’on es contempla una magnífica panoràmica de Petra i de les muntanyes que l’envolten.
  Acabades les visites, retornarem cap el nostre hotel, sopar i descans. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 610 Novembre

  PETRA – BETHANY – AMMAN

  Esmorzar bufet a l’hotel i sortida cap a Bethany, el lloc on, segons la tradició bíblica, Joan Baptista va batejar Jesús de Natzaret. Veurem les restes arqueològiques d’antigues basíliques paleocristianes situades a l’antic curs del riu al segle I i després ens aproparem a la ribera actual del Jordà, on podrem accedir a l’aigua.
  Acabada la visita, retorn cap a Amman per dinar en restaurant.
  A la tarda, disposarem de temps lliure pel centre per a fer les darreres compres i visites o reposar a la piscina de l’hotel.
  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 711 Novembre

  AMMAN – MAR MORT

  Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en direcció al Mar Mort.

  Situat a 394 metres sota el nivell de la Mediterrània, el Mar Mort és el punt més baix de la Terra. Donat el seu alt contingut de sal (33%), resulta impossible qualsevol vida animal o vegetal. L’alta velocitat d’evaporació que amb el temps ha portat a aquesta alta concentració de sal, transmet a l’aigua les seves propietats curatives reconegudes des de fa més de dos mil anys. Banyar-se al Mar Mort és una atractiva experiència doncs la gran densitat de l’aigua incrementa la flotabilitat dels cossos.

  Arribada i temps per a gaudir de l’experiència de banyar-se i surar en les seves aigües de mar més salades del planeta. Dinar al restaurant de l’hotel i temps per a instal·lar-nos en les nostres habitacions.

  A la tarda, temps per a relaxar-se en les seves piscines, fer banys de fang per rejovenir la pell, massatges o contemplar la fabulosa posta de sol des d’aquest indret.

  Sopar al restaurant de l’hotel i allotjament.

 • Illustration

  Dia 812 Octubre

  MAR MORT – APT. AMMAN – APT. BARCELONA – LLOCS ORIGEN

  Esmorzar bufet a l’hotel i temps per fer maletes. A l’hora determinada, sortida cap l’aeroport d’Amman per prendre el vol regular de la companyia Air Jordanian a les 11:45h en direcció a Barcelona. Dinar a bord de l’avió i arribada a Barcelona a les 14:45h. Un cop recollides les maletes, trasllat en autocar cap als determinats punts d’origen.

 • Preu per persona

  2.395.€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  430€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral.

 • Excursió al complet en 4x4 desert Wadi Rum i espectacle encesa espelmes Petra by night.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vols saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  Trasllats en autocar llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona – llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  Avió línia regular Barcelona – Amman – Barcelona.

 • Allotjament

  Estada en confortables hotels 5* a Amman, Petra i el Mar Mort en habitacions dobles amb bany/dutxa.
  Estada en campament de luxe al desert de Wadi Rum en tendes amb totes les comoditats amb dutxa i aire condicionat.

 • Règim alimentari

  Règim de pensió completa en tot el recorregut amb aigua mineral en tots els àpats + 2 ampolles d'aigua mineral per persona a l'autocar.

 • Entrades

  Visita de la ciutat romana de Jerash i del Castell de Qala’at Arrabat. Visita d’Amman. Visita dia sencer de Petra. Excursió amb 4X4 al desert de Wadi Rum. Visita de Betania, Monte Nebo i Madaba. Visita i bany al Mar Mort. Entrada a l’espectacle nocturn d’encesa d’espelmes a Petra.

 • Guies locals

  Guia professional local Jordà durant tot el viatge.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments del grup.

 • Taxes i altres

  Taxes d’aeroport. Iva i impostos. Visat entrada al país.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística- mèdica i de cancel·lació del viatge segons els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  Altres begudes als àpats. (a banda de l’aigua mineral que ja hi és inclosa en tots els àpats). Altres activitats no esmentades. Extres en hotels i restaurants. Propines al guia local i al xofer (recomanable 20.-€ per persona).
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites en funció del guia jordà.
  Nota 2: Passaport necessari amb una validesa de més de 6 mesos abans de la data de tornada del viatge i 2 mínim vacunes de la Covid posades.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.