972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a La Toscana i Parc Nacional 5 Terre

De l'11-17 Setembre 2024

 • Illustration

  Dia 111 Setembre

  LLOCS ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA – BCN AEROPORT – FLORENCIA – MONTECATINI TERME

  Sortida dels diferents llocs d'origen de la província de Girona en direcció cap l'aeroport de Barcelona, Terminal 1. Prendrem el vol de la companyia Vueling a les 11:00h direcció a Florència. Arribada a les 12:45h, represa de maletes i trobada amb el nostre autocar qui ens portarà cap el centre de Florència.
  Dinarem en restaurant.
  A la tarda visitarem el centre històric de la ciutat amb la seva catedral, el Duomo, essent una de les obres de l’art gòtic i del primer renaixement italià, una de les joies de la capital de la Toscana. És la quarta catedral més gran del món i una de les construccions més representatives del Renaixement. Continuarem les visites toto i coneixent els exteriors de la Plaça de la República, el mercat de la Palla, el Palazzo Vechio, la plaça i Palau de la Signoria, el Museu dels Ufizzi, i el famós Ponte Vechio. Acabada la passejada a peu pel centre, reprendrem l’autocar per a pujar al Piazale Micheleangelo, el mirador de Florència més concorregut de la ciutat. Des d'aquí podrem visualitzar tot Florència als nostres peus com si fos una pròpia estampa de la ciutat.
  En acabat ens dirigirem a l’hotel, ubicat a Montecatini Terme per instal·lar-nos a les habitacions, sopar i descansar.

 • Illustration

  Dia 212 Setembre

  MONTECATINI TERME – CANTERA DE MARBRE DE CARRARA – PISA

  Esmorzar l’hotel i sortida en direcció cap a Carrara, ciutat de la província de Massa de Carrara ubicada a la regió de la Toscana. essent el centre més important de la industria italiana del Marbre. El marbre de Carrara és molt preuat i s'extreu dels Alps Apuans. Temps per a fer la seva peculiar visita.

  Una vegada acabada la visita ens dirigirem a dinar en restaurant local.

  A la tarda ens dirigirem a Pisa, una de les ciutats amb més etiqueta de la Toscana. Temps per a la visita del seu centre històric al que anomenem “Campo Santo”, un preciós enclau on es troba tot el seu conjunt monumental. Temps per la seva visita, en especial a la seva Catedral i la famosa Torre Inclinada, una de les icones més conegudes i importants d’italià. Per finalitzar el dia, retornarem cap el nostre hotel. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 313 Setembre

  MONTECATINI TERME – SIENA – SANT GIMIGNANO

  Esmorzar bufet l’hotel, i sortida direcció a dues de les ciutats més significatives de la Toscana. La primera d’elles serà la ciutat de Siena, enclau que ha estat escenari d’innombrables pel·lícules. Dedicarem bona part del matí a conèixer el seu centre històric de la mà de la nostra guia local qui ens mostrarà els diferents llocs d’aquesta bonica ciutat amb els seus carrerons i edificis medievals on cada any se celebra la famosa carrera del Pal·lio on cavalls i genets es vesteixen d’època medieval per a competir entre ells. Destaca la seva imponent Catedral de marbre blanc, dedicada des dels seus inicis com a Església catòlica marina i actualment dedicada a l'Assumpció de Maria. Va ser seu episcopal de la diòcesi de la siena. També visitarem la plaça del Camp, la plaça de Salimbeni....

  Dinarem en restaurant local.
  A la tarda ens dirigirem cap a San Gimignano, ciutat coneguda per les seves torres medievals. Passejarem pels seus carrerons destacant Doumo, la plaça de la cisterna, el palau de Popolo i l’església de Sant Agustí.

  Retorn cap a l’hotel de Montecatini, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 414 Setembre

  MONTECATINI TERME – FLORENCIA

  Esmorzar bufet a l’hotel i sortida cap a Florència per a passar tota la jornada. El matí l’aprofitarem per a visitar el Museu dels Ufizzi. La Galeria dels Uffizi, en italià: Galleria degli Uffizi, és un edifici i museu de Florència que conté una de les més antigues i famoses col·leccions d'art del món. Actualment, disposa de 50 habitacions que alberguen pintures realitzades entre els segles XIII i XVIII. Cal destacar la famosa" Madonna di Ognissanti" de Giotto, i la "Batalla de Sant Romà", entre moltes obres d’art de primer nivell.

  Acabada la visita dinarem en restaurant local.

  A la tarda disposarem de temps lliure per a fer les darreres compres. Al ser dissabte, totes les botigues de Florència estaran obertes i l’ambient serà molt agradable. Retorn cap a l’hotel de Montecatini, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 515 Setembre

  MONTECATINI TERME – PARC NATURAL CINQUE TERRE – GÈNOVA

  Esmorzar bufet a l’hotel i sortida des de Montecatini direcció cap al Parc Natural de Cinque Terre, classificat com a Patrimoni de l’UNESCO des de l’any 1997. Està format per cinc poblacions que s'estenen al llarg de 18 km de penya-segats rocosos.
  A la ciutat de la Spezia agafarem un vaixell que ens portarà per algunes de les poblacions més representatives del parc natural fent parada en elles per a passejar i conèixer-les de primera mà.
  Dinarem en restaurant local en una d’elles i entrada la tarda, recuperarem el nostre autocar per a dirigir-nos cap a Gènova, capital de la regió de la Ligúria. El port de Gènova és el primer d'italià i és segon en importació de la Mediterrània després de Marsella.
  Ens instal·larem en les habitacions del nostre hotel, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 616 Setembre

  GÈNOVA – RIVERA LIGURE AMB PORTOFINO – STA. MARGHERITA – RAPALLO

  Esmorzar bufet i sortida cap el port de Gènova on agafarem el vaixell direcció a Portofino, un municipi d’italià format per 439 habitants on podrem visitar en el seu casc antic amb els exteriors del castell de Brown, l’església de Sant Giorgi, l’església de Sant Martí.... Acabada la passejada de Portofino ens dirigirem cap a Santa Margherita Ligure, petita ciutat costanera que es troba a la part més del golf de Tigullio, al llarg de la Riviera de Llevant de la Liguria on podrem visitar els seus mercats ambulants i artesanies, els exteriors de la Villa Durazzo....
  Dinarem en restaurant local.
  A la tarda des de santa Margherita ens dirigirem cap Rapallo, preciosa ciutat de la Liguria coneguda per la preciositat dels seus edificis i la bellesa dels seus panorames. Passejarem i coneixerem el seu centre històric amb els exteriors del seu castell i gaudirem del seu ambient xic.
  En finalitzar les vistes ens dirigirem de nou cap a Gènova pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 717 Setembre

  GÈNOVA – AEROPORT GÈNOVA – LLOCS ORIGEN

  Esmorzar bufet i sortida per visitar el centre històric de la ciutat de Gènova. Passejarem per la plaça de Ferrari, pel port antic de Gènova on es troba l'aquari, el museu Galata i la famosa biosfera, la Boccadasse, la Catedral de Sant Lorenzo....

  Dinarem en restaurant.

  A la tarda en dirigirem cap a l'aeroport per prendre el vol de la companyia Vueling a les 18:25h cap a l'aeroport de Barcelona. Arribada a Barcelona a les 19:55h i trasllat cap als nostres llocs d'origen de la província de Girona.

 • Preu per persona

  1.995€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  380€


 • Totes les entrades i vaixells indicats inclosos.

 • Règim de pensió completa tot el viatge.

 • Aigua i vi en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats dels diferents llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona– llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  - Avió línia regular Barcelona – Florència.- Avió línia regular Gènova – Barcelona.

 • Allotjament

  - Estada en hotels de 4* en règim en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  Pensió completa amb aigua i vi en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Entrades

  Totes les entrades i visites previstes al viatge.

 • Guies locals

  - Guies locals en les visites indicades a l'itinerari.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  - Transport privat en autocar per efectuar tots els desplaçaments indicats en el viatge.

 • Taxes i altres

  - Despeses de xofer, autopistes i pàrquings.- Taxes d’aeroport.- Taxes d'estada als hotels. - Propines.- IVA i impostos.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits i mitjans per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Accés a la plataforma digital del viatge

Accés a la plataforma del viatge digital on hi trobaràs tota la informació relativa al mateix: informacions pràctiques, allotjaments reservats, pòlissa d'assegurança..

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.