972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Nova York - Washington i Catarates Niàgara

10-19 Octubre 2022

 • Illustration

  Dia 110 Octubre

  ORIGEN – APT. BARCELONA – APT. NOVA YORK – NOVA YORK

  Sortida en autocar de diversos punts de la província de Girona en direcció a l’aeroport del Prat de Barcelona, Terminal T1. Per la gent que no és de la província de Girona, el punt de trobada serà directament a l’aeroport. Arribada, check-in de maletes en el mostrador de la companyia aèria Delta Air lines i sortida en el vol regular de les 12:10h per arribar a l’aeroport de Nova York a les 15:05h del mateix dia, horari del nostre destí. Arribada, pas de control de seguretat i d’immigració i trobada amb la nostra assistència de parla espanyola per donar-nos la benvinguda al país i a la ciutat i sortida en autocar cap el centre de Nova York. (Sopar fred a les habitacions en la nostra arribada).
  Temps pel nostre descans. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 211 Octubre

  NOVA YORK

  Esmorzar a l’hotel i dia complet dedicat a la descoberta de la ciutat de Nova York acompanyats del nostre guia local en castellà i autocar. Començarem les nostres visites fent un tour molt complet des del nostre hotel cap el Downtown tot i passant per Broadway amb els seus teatres i musicals, el famós Madison Square Garden on es juguen els partits de basket dels New York Knicks, el llegendari Empire State Building, el famós Flatiron o edifici “planxa”, escenari de nombroses pel·lícules, el famòs barri del Soho escenari de múltiples pel·lícules i de Hollywood i de les series amb més èxit, Little Italy i Chinatown. Entrar en aquest barri representa creuar una frontera invisible, i és que encara que ens trobem al nucli de la ciutat, tindrem la sensació d’haver creuat l’oceà fins arribar a la Xina.
  Continuarem baixant pel Downtown cap el bulliciós barri de Wall Street, centre neuràlgic de l’economia bancària i borsàtil de Nova York i de tot Estats Units i la més que coneguda “Zona Zero” per retrocedir en la història d’aquesta ciutat. Remuntarem 19 anys enrere fins arribar a l’11 de setembre de 2001 a les 8:30h del matí, quan a la silueta de la ciutat de Nova York encara s’hi podien veure les dues Torres Bessones. Coneixerem en detall aquest moment tant crític de la història, se’ns posarà la pell de gallina al veure el gran One World Trade Center, que simbolitza el renaixement, la determinació i la resistència de la ciutat. Just a sota d’aquest increïble gratacels s’hi troba el “National September 11 Memorial”, dos caients d’aigua construïts en memòria de totes les víctimes de l’atemptat i que ocupen la mateixa superfície on es trobaven les dues Torres Bessones.
  Visitarem aquest enclau tan enigmàtic i pujarem al fantàstic Wolrd Trade Center, actualment l’edifici més alt de tot Nova York per gaudir de les millors vistes de tot Manhattan des del seu pis superior i de l’espectacle visual que allà ens espera.
  Dinarem lliurement aconsellats pels nostres guies i seguirem les visites fins a Battery Park on ens disposarem a prendre el vaixell en direcció a Ellis Island on es troba la mítica Estàtua de la Llibertat. Aquesta estàtua representava per a molts l’entrada a Amèrica durant el final del segle XIX i principis del XX donant la benvinguda als vaixells que arribaven del “vell continent” amb la promesa d’una millor vida. Aquesta illa era el filtre d’entrada a Amèrica i on donaven entrada als nou vinguts o els retenien en quarantena per garantir que els qui entraven al país ho feien nets de qualsevol malaltia agafada durant el llarg camí recorregut fins arribar al país de les oportunitats.
  Disposarem de temps per passejar per la illa i fer les millors fotos tant de l’Estàtua de la Llibertat com de la panoràmica que se’ns ofereix de Manhattan i podrem accedir al museu que hi ha als peus de l’estàtua.
  Acabada la visita, reprendrem de nou el ferry i posterior autocar per dirigir-nos cap el nostre hotel passant pel davant de l’Edifici de Nacions Unides.
  Arribada final a l’hotel, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 312 Octubre

  NOVA YORK (BRONX – QUEENS – BROCKLYN)

  Esmorzar buffet a l’hotel i trobada de nou amb la nostra guia local i autocar per efectuar el tour anomenat dels “contrasts”, una visita al llegendaris barris de Bronx, Queens i Brooklyn.
  Començarem la nostra visita entrant al barri del Bronx, el districte de la Salsa, lloc de naixement d’artistes com la cantant Jennifer López i on viuen alguns dels jugadors millor pagats dels Yankees. Passarem per l’estadi dels Yankees, el “Fort Apache” comisaria on es va rodà la famosa pel·lícula de Paul Newman, la famosa Avinguda Grand Concord i la zona de South Bronx on abunden els grafits i memorials de pandillers fallits en lluites de carrer (especialment el famós grafit del raper de Puerto Rico Big Pun).
  A continuació ens dirigirem cap el barri de Queens, el districte més extens i multicultural de Nova York. Creuant el pont Whitestone ens introduirem en la zona residencial de Malba, famosa per les seves impressionants mansions. Prosseguirem cap el Parc Flushing Meadows Corona Park on es van rodar pel·lícules tant conegudes com “Men in Black” o “Come to America”. En el parc es troba l’Estadi dels Mets i l’Estadi Nacional de Tenis (seu del Open dels Estats Units).
  En acabat, deixarem Queens i ens dirigirem cap a Brooklyn on recorrerem el barri jueu de Williamsburg, considerat com la segona comunitat jueva ortodoxa més gran del món. Ens resultarà ben fàcil apreciar el canvi de cultura, idioma, religió, costums i estil de vida que aquí habita, essent un barri molt animat. Continuarem visitant la resta del barri.
  Des de Brooklyn gaudirem de les millors vistes de Nova York i del famós Pont de Brooklyn, el més antic de la ciutat i on s’han filmat centenars de pel·lícules i videoclips, algun d’ells dels Rolling Stones.Dinarem lliurement per aquesta zona amb el consell dels nostres guies i a la tarda, ens disposarem a travessar el Pont de Brooklyn a peu tot i gaudint de les increïbles vistes que es disposa de Manhattan, una imatge que ens quedarà guardada en la memòria per la resta de la nostra vida.Aquest dia retornarem en metro cap l’hotel per tal de viure l’experiència subterrània de la ciutat i el seu bullici, sempre acompanyats del nostre guia.
  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 413 Octubre

  NOVA YORK – CANADÀ – CATARATES NIÀGARA

  Esmorzar a l’hotel i carregada de maletes al nostre autocar per tal de dirigir-nos cap a la ciutat de Niàgara. Aquest dia tenim un recorregut considerable en bus atravessant els estats de Nova York i de Pensilvània tot i coneixent el paisatge propi del país. Farem les aturades tècniques propies del recorregut, entre elles una per a dinar lliurement en algun restaurant de la nostra ruta.
  Arribarem entrada la tarda en el nostre hotel, ubicat a la banda de Canadà, i disposarem ja de les primeres vistes a les catarates.

  Instal·lació en les habitacions de l’hotel, temps per un merescut descans i sopar en el seu restaurant.

  Les Catarates del Niàgara, amb una amplada de 1000 metres i 54 metres de caiguda, es troben ubicades a la mateixa frontera entre Canadà i Estats Units i constitueixen un dels espectacles naturals més bonics del món. Aquesta meravella natural ofereix suficient espectacularitat i romanticisme com per a que siguin visitades per més de 10 milions de persones a l’any.

 • Illustration

  Dia 514 Octubre

  CATARATES NIÀGARA - TORONTO

  Esmorzar a l’hotel. Pel matí sortida en autocar cap a Toronto, una de les ciutats més boniques del canadà. Durant el recorregut, anirem bordejant el Llac Ontario gaudint d’unes vistes realment precioses.
  Arribada a Toronto i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a aquesta preciosa ciutat tot i mostrant-nos els seus actius principals: la CN Tower, essent l’emblema mundial de la ciutat i la seva construcció més reconeguda per ser una de les torres de comunicacions més altes del món, el St. Laurence Market, un dels edificis més tradicionals de la ciutat construït en rajol i que presenta un mercat intern amb gran varietat de productes típics locals, el Distillery District, zona d’antigues fàbriques de licor actualment convertida en el barri més de moda de la ciutat, els barris de Chinatown i el Kensington Market i la Casa Loma, que mostra encara indicis de com era l’arquitectura de les cases senyorials d’època passada.

  Temps per a dinar lliurement i retornar cap a Niàgara.

  Un cop arribats a Niàgara, gaudirem de la visita estrella de la regió: efectuarem una passejada en el vaixell Hornblower Cruise amb el qual ens endinsarem dins les profunditats de les cataractes del Niàgara fins fins el bell cor de les mateixes. Una passejada idíl·lica que de ben segur mai oblidarem.

  Acabada la passejada, retorn cap el nostre hotel pel nostre descans. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 615 Octubre

  CATARATES NIÀGARA - WASHINGTON

  Esmorzar a l’hotel i càrrega de maletes al nostre autocar per tal de sortir en direcció a la capital del país, Washington. El nostre recorregut d’avui ens portarà a atravessar els estats de Pensilvania i Maryland tot i observant les particularitats de cadascun d’ells. Efectuarem les aturades tècniques oportunes pels nostres descansos i els del xofer, una d’elles per aprofitar per a dinar lliurement.
  Arribada a la capital i temps per a realitzar un primer contacte amb la ciutat.
  Instal·lació en les habitacions del nostre hotel i temps per pel nostre descans.
  Posteriorment, ens dirigirem al nostre restaurant per sopar i tenir una primera impressió del centre de la ciutat.

 • Illustration

  Dia 716 Octubre

  WASHINGTON

  Esmorzar buffet a l’hotel i inici de la visita de Washington amb la nostra guia local i autocar durant tot el matí, una ciutat de categoria mundial amb estàtues i monuments commemoratius icònics, museus increïbles, ambaixades estrangeres, barris històrics i venerades universitats i escoles universitàries, així com passió per la política.

  El matí el dedicarem a fer un recorregut per Washington DC, conèixer els edificis públics més populars d’Estats Units; la Casa Blanca, residència oficial del president dels Estats Units, de la qual descobrirem els secrets més ben guardats, la Cort Suprema i el Capitoli, seu del Congrés d’Estats, el Mall i els diferents memorials. Tot seguit, el Washington Bulevard, amb els impressionants monuments dels presidents Washington, Jefferson i Lincoln i Franklin D. Roosvelt.

  Dinar lliure seguint les recomanacions dels nostres guies.
  Havent dinat tindrem temps lliure per acabar de fer les últimes compres o visitar, si ens ve de gust, els museus més prestigiosos de la ciutat com és el museu Nacional de l’Espai, la galeria Nacional d’Art o el museu de l’Holocaust, tots ells gratuïts.

  Al capvespre, retrobada general a l’hotel per sortir en autocar cap la zona d’animació nocturna de “Potomac” per tal de sopar en un dels seus reputats restaurants.
  Retorn a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 817 Octubre

  WASHINGTON - PHILADELPHIA - NOVA YORK

  Esmorzar buffet a l’hotel i sortida en autocar i la nostra guia en direcció a Nova York via Philadelphia. Arribada a l’hora de dinar i temps tant per dinar lliurement amb els consells del guia local.

  A la tarda, us portarem en metro cap al West Midtown per començar una passejada per la High Line, un parc públic construït a una via ferroviària elevada sobre els carrers del West Side. Després de fer una petita passejada per aquesta via elevada tant famosa, farem una parada al Mercat de Chelsea, al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, es tracta d’una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, i a la planta baixa hi trobem un mercat on s’hi pot comprar de tot.

  Retorn en metro cap l’hotel, sopar en restaurant i allotjament.

 • Illustration

  Dia 918 Octubre

  NOVA YORK – UPTOWN I HARLEM – PASSEJADA I COMPRES PER LA 5ENA AVINGUDA - VOL DE NIT

  Esmorzar buffet a l’hotel i sortida de nou amb la nostra guia local i autocar per realitzar la coneixença del Uptown de Manhattan. Ens dirigirem cap el pulmó verd de la ciutat, el Central Park, passarem per l’auditori Lincoln Center, observarem The Dakota, l’edifici on va viure John Lennon i on fou assassinat i visitarem el monument Straberry Fields, erigit en memòria del cantant.
  Continuarem el recorregut passant davant del Museu d’Història Natural, la Catedral de San Joan el Diví, la més gran de Nova York, l’Apollo Theatre on es va fundar el cine afroamericà i on hi tingueren lloc representacions d’artistes tant importants com Michael Jackson en els seus inicis amb els Jackson Five, el Show de Bill Cosby, etc..... i la Universitat de Columbia on va donar classes Albert Einstein fins arribar a Harlem, un dels barris més famosos de Manhattan on conviuen afroamericans, hispans i tot tipus de minories racials. La nostra guia ens explicarà la història d’aquest barri al llarg dels darrers anys tot i mostrant els edificis més característics.
  Sortint de Harlem, vorejarem el Central Park i entre-veurem el Llac Jacqueline Kennedy Onassis, el Museu Metropolità, el Museu Guggenheim i tots els museus importants que es disposen a tocar del parc.
  La nostra visita del matí acabarà portant-nos fins a la 5ª Avinguda on trobarem totes les grans marques comercials i boutiques importants així com el gratacel del president dels Estats Units Donald Trump o la joieria Tiffany’s, escenari de la pel·lícula “Desayuno con Diamantes”.
  Deixarem temps per a dinar lliurement sota el consell dels nostres guies i coneixerem Rockefeller Center amb la seva plaça on per Nadal instal·len la pista de patinatge i on es troba el seu gratacels i la preciosa església cristiana de Sant Patrici. Temps per a fer compres per la 5ena Avinguda.
  A una hora determinada, represa de l’autocar per dirigir-nos cap l’aeroport per facturar les maletes als mostradors de la companyia i sortir en el vol directe de la companyia Delta Airlines a les 20:10h en direcció a Catalunya. Nit a bord de l’avió.

 • Illustration

  Dia 1019 Octubre

  BARCELONA – PUNTS ORIGEN PROVINCIA GIRONA

  Arribada a Barcelona a les 10:00h del matí, recollida de maletes i trasllat en autocar privat cap els nostres llocs d’origen. Els clients que no són de la província de Girona ens acomiadem a l’aeroport.

 • Preu per persona

  3.880.€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  750€


 • Avió línia regular Barcelona - Nova York - Barcelona.

 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de mitja pensió durant tot el viatge amb aigua mineral inclosa.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  Trasllats en autocar Punts de sortida Prov. Girona – aeroport de Barcelona – Punts de sortida Prov. Girona.

 • Avió

  Avió línia regular Barcelona - Nova York - Barcelona

 • Allotjament

  Estada en hotels primera categoria en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  Règim de mitja pensió indicat durant tot el recorregut. (Els dinars no hi són inclosos, els farem en els llocs que ens aconsellin els guies locals i el guia acompanyant de Rigatours Sendo de manera econòmica). Aigua corrent inclosa en tots els sopars reservats. (No inclou vi, cafè o altres extres).

 • Entrades

  Totes les entrades previstes en el itinerari.Passejada en vaixell per les Catarates del Niàgara i passejada en vaixell fins l’Estàtua de la Llibertat. (No inclou la pujada dins l’estàtua però sí fins els peus de la mateixa).

 • Guies locals

  Guies locals de parla espanyola en totes les visites necessàries.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Modern autocar per efectuar tots els trasllats i excursions previstes del viatge. A més de les despeses de xofers i autopistes.

 • Taxes i altres

  Taxes d’aeroport, Iva i impostos i visat ESTA per entrar als Estats Units.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística de viatge i de cancel·lació per motius mèdics i per positiu en Covid dins els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Maleters

  Servei de maleters als hotels.

 • Altres

  Extres en hotels i restaurants, propines i altres serveis no indicats.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.