972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a La Puglia"El taló d'Itàlia"

Del 26 de Juny al 02 de Juliol 2022

 • Illustration

  Dia 126 Juny

  ORIGEN – APT. BARCELONA – APT. BARI - BARI

  Sortida dels diferents punts d’origen en direcció a l’aeroport de Barcelona per sortir a les 13:30h amb el vol de la companyia Vueling en direcció a Bari. Arribada a les 15:40h, recollida de l’equipatge i trobada amb el nostre guia local per portar-nos cap el centre de la ciutat per tal de disposar d’una panoràmica de la mateixa amb el seu centre històric amb estrets carrerons d’època medieval, edificis construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romano-germànic i el seu castell. Acabada la visita, ens ubicarem en les habitacions del nostre hotel ubicat al centre de Bari. Sopar i temps per qui ho desitgi fer un tomb a peu per la capital de la Puglia. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 227 Juny

  BARI – CASTEL DEL MONTE – TRANI - MOLFETTA

  Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local per tal de dirigir-nos cap a població de Castel del Monte, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerada com una de les poblacions més rellevants de la Puglia. El seu castell és un magnífic exemple de la perfecció de formes i fusió d’elements culturals de diferents èpoques i llocs, essent la fortalesa de l’Emperador Frederic II. Acabada la visita, ens dirigirem cap a Trani per conèixer el seu animat port on s’hi ubica la famosa Catedral sobre el mar, una construcció de l’estil gòtic de la Puglia dedicada a San Nicolau el Pelegrí. Dinar en restaurant.
  A la tarda, realitzarem una parada en la desconeguda però no menys encantadora població de Molfetta i retornarem cap el nostre hotel.Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 328 Juny

  BARI - MATERA - ALTAMURA

  Esmorzar i trobada de nou amb el nostre guia per tal de dirigir-nos cap a Matera. Un cop arribats, descobrirem una població fascinant situada a la vora d’un profund barranc on s’han rodat varies pel·licules de gran reconeixement com Ben-Hur (2016), Jesus de Nazaret (2019), La Profecía (2006), entre moltes altres.
  El seu casc històric és molt particular ja que compte amb una sèrie de cases excavades a la roca calcària batejades amb el nom de Sassis declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com diverses esglésies rupestres que voregen el canó de la ciutat. Temps per a dinar en restaurant.
  A la tarda, visitarem la població d’Altamura on veurem la Plaça del Duomo amb la magnífica Catedral de Santa Maria. Aquesta població és coneguda en tot itàlia i a nivell internacional per la qualitat del seu pa.
  Acabades les visites, retorn cap a Bari pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 429 Juny

  BARI – ALBEROBELLO – OSTUNI - LECCE

  Esmorzarem a l’hotel, recollirem maletes i sortirem en autocar cap a Alberobello, una de les poblacions més visitades de tota la Puglia. Aquesta població enamora pels seus “Trullis”, declarats l’any 1996 com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els Trullis són una forma d’arquitectura popular pintades de de color blanc de calç, coronats per sostres cònics de pedra gris i decorats amb símbols religiosos que donen un toc màgic a la població. La història de la seva construcció i les seves particularitats en seran explicades pel nostre guia. Temps per la seva preciosa visita i dinar en restaurant.
  A la tarda ens arribarem fins a Ostuni. L’encant d’aquesta ciutat radica principalment en els preciosos murs blancs de les seves cases que adquireixen aquest color a l’estar cobertes de blanc amb calç.
  Posteriorment, prosseguirem el nostre recorregut fins arribar a Lecce. Sopar i allotjament en el nostre hotel.

 • Illustration

  Dia 530 Juny

  LECCE - OTRANTO

  Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local per visitar a peu tot el matí la ciutat de Lecce. Coneguda amb el sobrenom de la “Florència del Sud” o “Capital del barroc”, es tracta d’un veritable museu a l’aire lliure. Descobrirem la Plaça de San Oronzo, l’església de San mateu, la del Rosario, la Plaça de la Catedral i Santa Croce, els petits carrerons amb els seus tallers tradicionals, estudis de pintors i fleques amb llaminers dolços típics de la regió. Tot un matí d’encant pel centre d ela ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem cap a Otranto, la ciutat més oriental d'Itàlia. Es tracta d’una ciutat emmurallada, enganxada al mar, amb un petit port sota els murs i desenes de carrers empedrats i estrets. Realitzarem la seva visita pel centre històric amb la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món. Retorn cap el nostre hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 601 Juliol

  LECCE – GALATINA - GALLIPOLI

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre guia local en direcció a Galatina per tal de visitar el seu centre històric i amb la seva Catedral on es troben els frescs completament descoberts en el seu interior.
  La nostra visita continuarà cap a Gallipoli, ciutat construïda en una illa connectada al continent per un pont del segle XVI. Dinarem en restaurant, passejarem pels seus carrerons, coneixerem el seu castell, la Fontana Greca i la Catedral de Santa Àgata. Retorn a l’hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 702 Juliol

  LECCE – AEROPORT DE BARI – AEROPORT BARCELONA - ORIGEN

  Esmorzar a l’hotel i temps al matí per a realitzar les darreres visites i compres per la ciutat. Dinar en el nostre hotel i recollida de maletes al nostre bus per tal de sortir en autocar cap l’aeroport de bari on prendrem el nostre vol a les 20:15h de tornada cap a Barcelona. Arribada a les 22:30h a l’aeroport de Barcelona i trasllat cap el nostre lloc d’origen.

 • Preu per persona

  1.695€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  280€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb les begudes incloses.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou? Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  ● Trasllats en autocar Punts de sortida Prov. Girona – aeroport de Barcelona – Punts de sortida Prov. Girona.
  Notes - Els punts de sortida del bus a la província de Girona són Torroella de Montgrí, La Bisbal, Bar Núria de Girona i Àrea de Servei de la Selva a l'autopista. Els clients que no pugueu pujar en algun d'aquests punts i hagueu d'agafar un taxi per arribar-hi, se us descompta 30.-€ per persona per ajudar que reserveu vosaltres mateixos i pagueu un taxi anada i tornada per portar-vos a un dels punts de sortida del bus.- Els clients que sou de la província de Barcelona, us citem directament a l'aeroport de Barcelona i se us descompta 50.-€ per persona per persona per ajudar a que vosaltres mateixos reserveu i pagueu un taxi anada i tornada per portar-vos a l'aeroport.
  ● Avió línia regular Barcelona – Bari – Barcelona.

 • Hotel

  ● Estada 3 nits en confortable hotel 4* al centre de Bari i 3 nits en hotel 4* a Lecce ciutat en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Pensió completa

  ● Règim de pensió completa durant tot el viatge.● Aigua i vi o cervesa inclòs en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Entrades

  ● Entrades en monuments i museus en tot l'itinerari.

 • Guies locals

  ● Guies locals en totes les visites necessàries.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.

 • Desplaçaments

  ● Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments indicats del grup. ● Despeses de xofer i autopistes.

 • Taxes i altres

  ● Taxes turístiques d'estada als hotels.IVA i impostos● Propines.

 • Assegurança de viatge

  ● Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Maleters

  ● Servei de maleters als hotels.

 • Altres

  ● Extres en hotels i restaurants.● Altres serveis no indicats.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.