972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Terres de Segòvia, Àvila i Toledo

Del 08 al 12 Novembre 2021

 • Illustration

  Dia 108 Novembre

  ORIGEN – MONESTIR DE PEDRA – SAN LORENZO ESCORIAL

  Sortida dels diferents punts d’origen en confortable autocar en direcció al preciós Monestir de Pedra. Farem les aturades tècniques necessàries eu autopista pel camí i arribarem en aquest impressionant enclau. El Parc, Jardí Històric del Monestir de Pedra, ofereix un espectacular recorregut a través d'una exuberant naturalesa. Un paisatge sorprenent on camins i corriols creuen cascades, rierols, llacs i grutes, a l'ombra d'arbres centenaris i d’una excepcional vegetació. El seu insòlit emplaçament geològic alimentat pel Riu Pedra, configura un espai únic amb una sorprenent varietat de flora i fauna. No fou per casualitat que es va crear aquí fa 150 anys la primera piscifactoria d'Espanya, i és considerat un ecosistema d'extraordinària riquesa biològica. Temps per a la seva visita i passejada. En acabat, dinar en restaurant.
  A la tarda, continuarem el nostre recorregut fins arribar a San Lorenzo de l’Escorial on ens ubicarem en el nostre hotel durant els propers dies.

 • Illustration

  Dia 209 Novembre

  SAN LORENZO ESCORIAL – REIAL MONESTIR DE SAN LORENZO DE L’ESCORIAL - ÀVILA

  Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per tal de visitar el Reial Monestir de San Lorenzo de l’Escorial, una joia arquitectònica i artística declarada Patrimoni de la Humanitat. A l'interior d'aquest gran recinte monumental del segle XVI, visitarem les seves estades i galeries més conegudes. Entre elles destaquen dues ales de l'edifici regi: el Palau de Felip II i el Palau dels Borbons, decorat aquest últim a l'estil dieciochesco. Tampoc ens oblidarem de conèixer la famosa biblioteca del monestir d'e l’Escorial i la Cripta en la qual reposen la majoria de reis i reines de la Monarquia Hispànica des de Carles I.La visita pel Monestir de l’Escorial continuarà en altres destacats llocs del monument com la Sala de les Batalles o la Basílica de l’Escorial, que igual que la resta del conjunt monumental va ser projectada per Joan d'Herrera: l'arquitecte de confiança del rei Felip II. El monarca no va deixar res a l'atzar i, fins i tot, tal com descobrirem durant la visita, es creu que va participar de manera activa en aquest magne projecte arquitectònic. Acabada la visita, dinarem en el restaurant del nostre hotel.
  A la tarda, sortida cap a Àvila on recollirem el nostre guia local per efectuar la visita guiada a aquesta impressionat ciutat. Ens ubicarem a l'antiga Casa de les Carnisseries, un edifici històric que alberga actualment en el seu interior l'Oficina de Turisme d'Àvila. Des d'aquest cèntric punt iniciarem el nostre passeig pel barri antic d'aquesta preciosa ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat.
  Començarem la ruta seguint un tram de la famosa muralla d'Àvila. Com es va idear aquest sistema defensiu? Per què s'ha pogut conservar fins a l'actualitat? Revelarem aquests interrogants del gruixut mur que circumda tot el centre històric de la ciutat mentre ens dirigim cap a la necròpoli romana. Aquest jaciment ens permetrà conèixer amb més detall com es vivia en aquesta zona de la “Meseta” en l'Antiguitat.
  Continuarem el nostre passeig per Àvila admirant l'arquitectura exterior de diversos palaus renaixentistes i de temples com la Basílica de Sant Vicent, una de les joies romàniques de la ciutat. Durant el recorregut també ens acostarem fins al Convent de Santa Teresa. En aquest històric edifici monumental visitarem la sala de relíquies i coneixerem la història de la religiosa, que també va destacar en l'àmbit literari com una de les principals figures del misticisme espanyol al costat de Sant Joan de la Creu.Acabada la visita, retorn cap el nostre hotel pel sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 310 Novembre

  SAN LORENZO ESCORIAL – SEGOVIA - GRANJA SAN ILDEFONS

  Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar cap a Segovia per tal de visitar el casc històric d’aquesta preciosa i monumental ciutat amb el seu impactant aqüeducte, la seva catedral, i l’Alcàsser, fortalesa dels Reis de Castella i Real Col·legi d'Artilleria. La seva imatge ha donat la volta al món: un singular castell amb aparença de palau de conte de fades, que aglutina gustos arquitectònics de diferents monarques i relata històries palatines a tots aquells que s'acosten a conèixer-ho.Temps per la seva visita i dinar en restaurant.
  A la tarda, ens dirigirem a La Granja de San Ildefons. El Real Lloc de la Granja de Sant Ildefons, declarat conjunt Històric Monumental, és una de les millors mostres de l'esplendor monàrquica del segle XVIII. Podrem gaudir dels seus salons, jardins, fonts... Acabada la visita, retorn cap el nostre hotel pel sopar i l’allotjament. 

 • Illustration

  Dia 411 Novembre

  SAN LORENZO ESCORIAL – TOLEDO: ciutat de les tres cultures

  Esmorzarem a l’hotel i sortida en autocar cap a Toledo, anomenada la “ciutat de les 3 cultures: cristiana, jueva i musulmana”. Arribarem al centre de la ciutat i recollirem el nostre guia per disposar-nos a fer un recorregut per les diferents etapes que han marcat la història de Toledo. Per a això, visitarem els tres llocs més importants de la ciutat. Voleu saber quins són? La nostra primera parada serà La Mesquita del Crist de la Llum, construïda l'any 999. Benvinguts als temps del Califat de Còrdova!
  Després entrarem en la Sinagoga de Santa María la Blanca, un dels símbols del Toledo jueu. I no podíem acabar la visita guiada sense endinsar-nos a l'Església de Santo Tomé. En el seu interior veurem el famosíssim quadre d'El Greco, L'enterrament del Comte de Orgaz. Visitarem també la seva famosa Catedral i dinarem en restaurant del centre.
  A la tarda, disposarem de temps lliure per fer les compres del viatge o gaudir lliurement de l’encant del seu centre històric.
  Acabades les visites, retornarem cap el nostre hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 512 Novembre

  SAN LORENZO ESCORIAL - SORIA - ORIGEN

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Soria per conèixer la ciutat de la mà dels seus bons guies locals. “Diuen que, quan arriba la Nit de Difunts, se sent doblegar sola la campana de la capella, i que les ànimes dels morts, embolicades en esquinçalls dels seus sudaris, corren com en una cacera fantàstica entre les “breñas” i els esbarzerars […]”. Aquest passatge de l'obra La Muntanya de les Ànimes reflexa molt bé com van afectar els secrets sorians a Gustavo Adolfo Bécquer. Què hi ha de cert en ells? Només hi ha una manera d'esbrinar-lo: reunint-nos a l'hora triada enfront de l'església de Santo Domingo, punt de partida del nostre tour de misteris i llegendes pel centre històric de Sòria.
  Mentre contemplem l'arquitectura romànica de Santo Domingo ens revelaran el misteri de Sor Clara, una història amb moltes arestes per llimar… Continuarem el nostre tour de llegendes per Soria al carrer el Collado, on recordarem el vincle de Gustavo Adolfo Bécquer, Antonio Machado i Gerardo Diego amb les històries més sobrenaturals de la ciutat. La passejada seguirà al costat del Palau dels Comtes de Gómara, fidel testimoni d'una enigmàtica i somorta dama…
  La següent parada tindrà lloc davant del Convent de les Carmelites Descalces, escenari d'una llegenda molt popular (i inquietant). Després de conèixer aquesta història, ens internarem en el casc medieval de Sòria fins a arribar a la Plaça Major. En aquest punt convergeixen una sèrie de relats protagonitzats per personatges tan dispars com “Doña Urraca”, el mateix rei Arturo i dos turmentats enamorats. Coneixerem tots aquests relats que sens dubte no ens deixaran indiferents.
  Acabada la coneixença de la ciutat, dinarem en restaurant.
  A la tarda, reprendrem el nostre autocar en direcció als nostre llocs d’origen.

 • Preu per persona

  895€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  85€


 • Guies locals en totes les ciutats indicades

 • Hotel de 4* al centre de San Lorenzo de l'Escorial i totes les entrades indicades en l'itinerari incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua i vi i cafè als dinars.

Què inclou?

 • Transport

  Modern autocar amb seients declinables i aire condicionat i amb sistema de ventilació renovat per portegir-nos de la Covid19.

 • Hotel

  Estada en confortable hotel 4**** a San Lorenzo de l'Escorial en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Pensió completa

  Règim de pensió completa tot el viatge.Aigua i copa de vi en tots els àpats i cafè als dinars.

 • Entrades

  Totes les entrades indicades a l'itinerari incloses.

 • Guies locals

  Guies locals en totes les ciutats indicades.

 • Guia acompanyant professional

  Guia professional acompanyant de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Despeses de xofers, pàrquings i autopistes.

 • Taxes i altres

  Taxes i impostos: taxa turística d'estada a l'hotel, IVA i impostos ...

 • Assegurança de viatge

  Assegurança de viatge i de cancel·lació per causes mèdiques justificades dins dels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Maleters

  Servei de maleters als aeroports i als hotels.

 • Altres

  Extres en hotels i restaurants.Altres serveis no indicats.Propines.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.