972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge a Turquia al complet.

24 Setembre a l'1 Octubre 2023

 • Illustration

  Dia 124 Setembre

  LLOCS ORIGEN - AEROPORT DE BARCELONA – ESTAMBUL – IZMIR – KUSADASI

  Sortida dels diferents llocs d’origen en autocar en direcció a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per prendre el vol TK1852 de la companyia Turkish Airlines a les 08:00h en direcció a Estambul. Arribada a les 12:30h per fer connexió amb el vol TK2330 a les 14:15h en direcció a Izmir.
  Arribada a les 15:10h i continuació cap a Esmirna. Arribada a Esmirna i trasllat a Kuşadası per instal·lació a les habitacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 225 Setembre

  KUSADASI – EFESO – SIRINCE – HERAPOLIS – PAMUKALE

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a les ruïnes de l'antiga ciutat d'Éfeso i visita amb guia local. Aquí es troba el Gran Teatre d'Éfeso, un dels edificis més espectaculars de la ciutat. També podrem veure la calçada de marbre que condueix fins a la Biblioteca de Celso, les portes de Maceo i Mitríades, el Temple de Serapis i el Temple Adrià. Continuarem cap a Sirince on farem una visita a aquest poble muntanyós de més de 600 anys d'antiguitat per contemplar els seus horts i vinyes.

  Dinar en restaurant. Al acabar ens dirigirem cap a Pamukkale que significa “castell de cotó” per fer la visita amb guia local. També visitarem la zona arqueològica d'Heràpolis, on podrem contemplar els alts murs de les termes del segle III d.C. i la necròpolis. Trasllat a l' hotel a Pamukkale pel sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 326 Setembre

  PAMUKALE – KONYA – MONESTIR DELS DERVICHES – CAPADÒCIA

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Konya. Dinar en restaurant en ruta. Arribada i visitarem el Monestir Derviches, és un dels llocs més importants del misticisme islàmic.
  En acabat, continuació cap a la Capadocia. Arribada i instal·lació a les habitacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 427 Setembre

  CAPADÒCIA

  Esmorzar i dedicarem el dia a visitar les valls de Capadocia amb guia local. Començarem amb una panoràmica del Castell Uchisar i continuarem cap a la Vall de Guvercinlik i Vall de Goreme. Visita al Museu a l'aire lliure de Goreme. Dinar en restaurant.
  A la tarda, ens dirigirem cap a Avanos, el poble de terrissaires. Visita de la ciutat subterrània de Serhatli, aquesta ciutat va ser construïda pels cristians per protegir-se dels atacs àrabs. Seguidament, arribarem a la Vall de Pasabag i visitarem el primer museu de ceràmica excavat en roques a 20 metres de profunditat.
  Retorn a l' hotel, sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 528 Setembre

  CAPADÒCIA – ESTAMBUL

  Esmorzar a l’hotel i ens dirigirem a visitar el petit poble de Mustafapaşa, conegut pel seu antic nom anterior a la Primera Guerra Mundial de Sinasos. El poble té un estil arquitectònic molt particular en el qual destaca l' herència grega com són les cases construïdes en pedra amb portes esculpides, els pòrtics amb columnates i dibuixos a les portades.
  Visitarem l'església de Constantí i Elena i el Monestir de Hagia Nicolas. Dinar en restaurant.

  Després de dinar ens dirigirem cap a la Vall de Devret prop de Cavusin i Saruhan Caravanserail del segle 13, construït per allotjar als comerciants que viatjaven al llarg de la ruta de la Seda.

  En acabat, trasllat a l' aeroport per prendre vol TK2015 a les 18:15h amb destinació Istanbul. Arribada a les19:45h i trasllat a l' hotel. Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 629 Setembre

  ESTAMBUL

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap als barris Fener i Balat. Fener és el barri on es van assentar els grecs que van poblar Constantinopla en l'època de Constantí. A Balat resideixen els jueus d'origen grec des de l'època bizantina, als quals es van unir al segle XV els jueus sefardites procedents d'Espanya. Continuem amb la Mesquita Şehzadebaşı.

  D'aquí ens dirigim al port per embarcar al vaixell privat, per recórrer pel Bòsfor a banda i banda de la ciutat Asiàtica i Europea al llarg del Mar armarà. Durant el recorregut podrem contemplar els monuments com els Palaus de Dolmabahce, Çiragan i Dolmabahce, la fortelesa de Rumeli Hisarı... Arribada a Eminönü. Dinar en un restaurant. Seguidament anirem cap al mercat cobert del Gran Bazaar on gaudiran de temps lliure per fer compres.

  Per acabar el dia, gaudirem d'un sopar a una taverna típica del barri Kumkapı. Allotjament.

 • Illustration

  Dia 730 Setembre

  ESTAMBUL

  Esmorzar a l’hotel i excursió de dia complet per la ciutat . Al matí farem la visita a l'Hipòdrom Romà de l'època de Setè Sever va ser el lloc on les curses de cavalls i els circs van servir de diversió per a la gent de Constantinopla durant més de mil anys. Continuarem amb la visita de Santa Sophia, el monument més famós d'Istanbul, és una de les esglésies més grans del món. Visitarem la Mesquita Blava que s'admiren els sis alts minarets i les cúpules amb terrasses que s’alcen al centre de l'edifici. Comprovaràs que l'arquitecte va aconseguir el seu objectiu a la perfecció amb aquesta obra impressionant. També, visitarem la Cisterna Basílica (Yerebatan Sarnıcı) que va ser construïda al segle VI per l'emperador bizantí Justinià I com a dipòsit per proporcionar aigua al Gran Palau. Dinar en un restaurant.
  A la tarda visita del Palau Topkapi, on van viure els llevants entre 1478 i 1856. Topkapi no és una estructura única, sinó un complex monumental més orgànic format per diversos quioscos, jardins i zones repartides a la punta de la península històrica a l'entrada del Corn d'Or. Retorn a l' hotel pel sopar i allotjament

 • Illustration

  Dia 801 Octubre

  ESTAMBUL – APT. BARCELONA – LLOCS ORIGEN

  Esmorzar a l’hotel i fer check-out de les habitacions i sortim per fer l’excursió a l’hora indicada. Visitarem al Bazar de las Especias, situat a l'antic barri històric d'Estambul. També, el barri històric Beyoglu, on farem l'excursió a peu al llarg del carrer istiklal que està tancat al tràfic. Veurem per fora el Pesatge de les Flors i Atlas (residència del Sultan Abdulhamit), el Liceu Galatasaray del període Ottomano. Continuarem passant per esglésies com Sant Antuan i "Santa Maria". Veurem l’esterior de la Torre Galata, que va ser construïda per l'emperador Bizantí l'any 528 com un far. Després viatjarem al "Tunnel", el segon metro més antic del món, que uneix el barri Karakoy a Beyoglu. Dinar en restaurant.

  A la tarda anirem a "Galataport" per fer compres (és un centre molt nou establert al costat de la banya d'or. També és el port per embarcacions de grans vaixells transatlàntics).

  A l’hora indicada, recollida a Galataport per traslladar-nos cap a l'aeroport d’Estambul per prendre el vol de la companyia Turkish Airlines TK1851 a les 20:15h de tornada cap a Barcelona. Arribada a les 23:00h i trasllat en autocar cap als diferents punts d’origen.

 • Preu per persona

  2.490.€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  630€


 • Totes les entrades del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral.

 • Creuer en privat pel Bòsfor i sopar en restaurant típic a Estambul.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  Trasllats en autocar llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona – llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  Bitllet avió Barcelona – Estambul – Izmir.Bitlet d’avió Cappadocia – Estambul.
  Bitllet d’avió Estambul – Barcelona.

 • Allotjament

  Estada en confortables hotels 5* a Kusadasi , Pamukkale, Cappadocia i Estambul en habitacions dobles amb bany/dutxa.

 • Règim alimentari

  Règim de pensió completa indicat a l’itinerari amb aigua inclosa en tots els àpats.

 • Entrades

  Entrades a tots els museus i recintes indicats a la ruta.

 • Guies locals

  Guia local professional de parla espanyola tot el viatge.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours tot el viatge.

 • Desplaçaments

  Modern autocar per efectuar tots els desplaçaments del grup.

 • Taxes i altres

  Taxes d’aeroport. Iva i impostos. Propines.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística- mèdica i de cancel·lació del viatge segons els supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  Extres en hostels i restaurants.
  Altres serveis no indicats en l’apartat inclou.
  Vol en Globus a la Capadòcia.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Reunions explicatives del viatge

Presentació del viatge als clients que ho desitgin abans de la sortida.

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.