972 10 87 38

972 10 87 38

Viatge al VIETNAM I CAMBODJATresors d'Indoxina

13-27 Gener 2025

 • Illustration

  Dia 113 Gener

  LLOCS ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA - AEROPORT DE BARCELONA – NIT AL VOL EN DIRECCIÓ A HANOI

  Sortida dels diferents llocs d’origen de la província de Girona a les 07:00h en autocar en direcció a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per prendre el vol internacional de Singapur Airlines a les 11:55h en direcció a Hanoi fent escala de connexió a Singapur.

 • Illustration

  Dia 214 Gener

  HANOI

  Arribada a les 07:35h a l’aeroport internacional de Hanoi i benvinguda al país per part del nostre corresponsal de Vietnam. Tràmits de passaports, recollida d’equipatge i trasllat en autocar cap el nostre hotel on ens faran una breu introducció del programa que realitzarem durant tot el viatge.
  Dinar. En acabat, gaudirem d’un merescut descans en els nostres habitacions. Posteriorment, farem una passejada i primer contacte amb la ciutat.
  Sopar i allotjament.

 • Illustration

  Dia 315 Gener

  NINH BINH – HOU LU – COVA MUA I TAM COC

  Esmorzar l'hotel i sortida en direcció cap a la província
  de Ninh Binh. Aquesta regió anomenada La Bahía de Halong en terra, és famosa pels seus impressionants paisatges i la seva història. Començarem el dia dirigir-nos a Hou lu, antiga capital de Vietnam on visitarem els temples i monuments històrics i els llocs més emblemàtics que ens porten de tornada a l'època de dinastia Dinh I Le.

  A la tarda continuarem cap a Hang Mua on pujarem al seu mirador per a gaudir de boniques vistes panoràmiques dels camps d'arròs i les formacions càrstiques que envolten la zona. La vista des del cim d’aquest mirador és excepcional.

  Dinar en restaurant local.

  En acabat ens dirigirem cap Tam Coc per a un passeig en barca inoblidable. Navegarem a través des canals envoltats d'impressionants formacions rocoses i camps d'arròs mentre els conductors de les barques ens porten a través d’aquest paisatge únic.

  En acabat ens dirigirem de nou a Hanoi per sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.

 • Illustration

  Dia 416 Gener

  HANOI

  Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia de parla espanyola per tal de començar les visites a la capital del país.

  La nostra primera parada serà la Plaça Ba Dinh on està situat el mausoleu de Ho Chi Minh, heroi nacional conegut per tots com el gran tiet Ho. Posteriorment, visitarem el temple de la Literatura, la que fou en el seu moment la primera Universitat del país dedicada al gran pensador Confuci.

  Dinarem en restaurant local.

  A la tarda veurem la Ciutadella Antiga i el llac Hoan Kiem conegut també com el llac de l’espada restituïda. Continuarem cap el temple de Ngoc Son on gaudirem d’una passejada en Xiclo (típic transport vietnamita) pels carrerons de l’Old Quarter. Sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.

 • Illustration

  Dia 517 Gener

  LA BAHIA DEL DRAC DESCENDENT (BAHIA DE HALONG)

  Esmorzar a l’hotel sortida cap a Bahía de Halong. Un cop arribats, embarcament en el creuer i recepció amb beguda de benvinguda.

  Instal·lació en les cabines del vaixell i dinar en el seu restaurant mentre naveguem i gaudim de l'impressionant paisatge que ens depara aquest indret, un dels més extraordinaris del món.

  A la tarda, temps per a relaxar-se al vaixell o per fer kaiak.

  Sopar al vaixell un cop atracat i posteriorment, possibilitat de gaudir de la pesca del calamar.

  Nit a bord.

 • Illustration

  Dia 618 Gener

  LA BAHÍA DE HALONG – HANOI – HUE

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la cova Sung Sot, mes coneguda com la cova Sorpresa, la més gran de la Bahía.

  Travessarem illots emblemàtics com els galls de baralla o les illes dels gossos de pedra.

  Demostració de classe de cuina vietnamita per part del xef a bord abans d'arribar a port. Brunch a bord.

  Trasllat de retorn a l'aeroport d'Hanoi per a prendre un vol a Hue.

  Arribada Hue, recepció i trasllat a l'hotel pel sopar i l’allotjament.

 • Illustration

  Dia 719 Gener

  HUE

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap la ciutat de Hue, l’antiga capital imperial de la dinastia Nguyen. Visitarem les tombes de la dinastia Nguyen on podrem endinsar-nos en el llegat d'aquesta dinastia imperial vietnamita.

  Visitarem la tomba de Minh Mang el segon emperador de la dinastia i la tomba de Khai Dinh, el dotzes emperador de la dinastia Nguyen. En acabat ens dirigirem cap a la ciutadella imperial de Hoe. Veurem les seves muralles i els seus edificis antics.

  Dinar en restaurant local.

  Visitarem també la ciutat prohibida on només els membres de la reialesa podien ingressar en temps antics.

  També visitarem l’emblemàtica pagoda Thien Mu, ubicada a la vorera del riu Perfum i tornarem navegant en vaixell a través d’aquest riu.

  Sopar en restaurant local i allotjament en l’hotel.

 • Illustration

  Dia 820 Gener

  HUE – HOIAN

  Esmorzar a l’hotel i sortida a direcció cap a la ciutat de Hoian. En el camí farem dos parades una en el pas de Hai Van, conegut com el pas dels núvols i majestuoses muntanyes de marbre, tot un conjunt un conjunt de cinc turons de pedra calcària.

  En acabat d’aquesta experiència, arribarem a Hoian on dinarem en un restaurant local. En acabat ens dirigirem a l’hotel per instal·lar-nos en les nostres habitacions.

  A la tarda, explorarem el barri antic de Hoian a peu, un tresor cultural i arquitectònic, reconegut com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejarem pels seus carrers empedrats i visitarem les seves boniques cases històriques. En acabat, podrem explorar els mercats locals on trobarem artesanies tradicionals, roba feta a mida i una amplia varietat de productes locals.

  Sopar en restaurant local i allotjament.

 • Illustration

  Dia 921 Gener

  HOIAN – HO CHI MINH (ANTIGA SAIGON)

  Esmorzar a l’hotel i trasllat cap l’aeroport per prendre el vol direcció ben aviat cap a Ho Chi Minh. Arribada, recepció del nostre guia locali xofer i sortida cap el districte de Cu Chi per tal de visitar la increïble xarxa de túnels soterranis excavats per la milícia vietnamita entre el 1946 i el 1968 que contribuïren clarament a la victòria en la guerra contra els Estats Units. Temps per a la seva especial visita i retorn cap a Ho Chi Minh per dinar.

  En acabat farem una visita panoràmica a la ciutat. Antigament coneguda com a Saigon, és la ciutat més gran de Vietnam i un vibrant centre econòmic i cultural. Amb la seva mescla única d’història colonial i modernitat, aquesta bulliciosa metròpolis captiva als visitants amb la seva energia, la seva gastronomia i herència cultural.

  Visitarem els llocs més destacats com la majestuosa Catedral de Notre-Dame, una joia de l'arquitectura gòtica que s'aixeca imponent en el cor de la ciutat, i l’imponent Oficina de Correus Central, una obra mestra de l'arquitectura neobarroca que ens transporta en una altra època i el museu de la Guerra per aprendre més profundament la realitat dels fets que van succeir e aquest tràgic període del país.

  Sopar en restaurant local i nit el hotel.

 • Illustration

  Dia 1022 Gener

  MEKONG – HAM LOUNG I BEN TRE

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap el famós Delta del Mekong, concretament cap a Ben Tre. En arribar, navegarem pel riu Ham Luong. Explorarem la illa de Long Thanh on visitarem un taller de carbó de pela de coco.

  Continuarem el nostre viatge amb l’embarcació cap a Mo Cay on farem una parada per explorar l'àrea i visitar un taller de processament de coco. Aquí, descobrirem com es transforma aquest fruit en una varietat de productes útils i deliciosos.

  En acabat, embarcarem en un tradicional Xe Lam, un carro de motor, per a explorar les entranyes d’aquest indret. Ens dirigirem cap a un taller local on es fabriquen brums, una especialitat local.

  Continuant el nostre viatge, ens embarcarem en un sampan i navegarem pels canals fins a arribar a la casa del Sr. Ba Vn. Aquí gaudirem de fruites fresques i farem una passejada pel poble.

  En acabat, ens dirigirem cap a una casa local per dinar.

  A la tarda tornada a Ho Chi Minh.

  Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

 • Illustration

  Dia 1123 Gener

  HO CHI MINH – SIEM REAP – LLAC TONLE SAP

  Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a l'aeroport per prendre el vol direcció cap a Siem Reap. Arribada a Siem Reap - Tresor del Regne de Cambodja.

  Ens trobarem amb el nostre conductor qui ens portarà fins l'hotel per a realitzar el check in de les habitacions. Dinarem en restaurant local.

  A la tarda visitarem sud-est a través de petits i bells pobles rurals i arrossars direcció cap el Gran Llac Tonle Sap. Passejarem en vaixell per Kompong Phluk on habiten aproximadament 3000 persones que viuen de la pesca. Des de allà, es remarà a través del bosc inundat de kampong Phluk (si els nivells d'aigua són baixos caminarem a través de la passarel·la dels arbres.)

  Per a finalitzar, anirem més enllà de la zona dels temples per a explorar la veritable zona rural al capvespre en un quadrimotor. Una manera divertida de gaudir dels llocs, els sons i les olors del camp, observant els pobles, els camps d'arròs i els humerals.
  Sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.

 • Illustration

  Dia 1224 Gener

  TEMPLES BENG MEALEA I BANTEAY SREI – CIRC CAMBODJÀ PHARE

  Esmorzar a l’hotel i sortida per realitzar una visita el gran temple de Beng Mealea. Amagat al bell mig de la selva, és un dels temples més grans d'Angkor i va estar construït a escala del temple Angok Wat. Devastat per les recents guerres a Cambodja, el temple representa una icona del poder de l'imperi khmer.
  Visitarem Banteay Srei, el bressol del poder de l'imperi khmer. Aquest petit temple, d'impressionar-t bellesa, és conegut com la ciutadella de les dones.
  Visitarem el temple de Bayon situat en el centre exacte d’Angokr Thom, una expressió excèntrica del geni creatiu i l’egoisme exaltat del rei més famós de Cambodja amb torres rematades amb les 4 cares del Buda de la compassió, però amb una semblança molt clara al propi rei.
  En acabat, anirem a la pagoda local on hauríem de canviar-nos la roba amb altra que ens permeti mullar-nos, ja que aquí experimentarem la cerimònia “Srouch Teok”, traduït com la benedicció de l'aigua.
  Sopar en restaurant.
  A la nit ens prepararem per a visitar Phare Ponleu Selpak, un centre social i escola d'arts que va començar a Battambang. L'organització ofereix als joves Cambodjans una sortida de la pobresa a través de l'art. Un dels projectes que desenvolupen és el circ. Es tracta d’un espectalce senzill però molt emotiu ja que ajuda als joves en risc d’exclusió a recuperar el sentit de vida.

 • Illustration

  Dia 1325 Gener

  COMPLEX DE TEMPLES ANGKOR – HERÈNCIA KHMER

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap Angkor Thom, obra mestra del rei Jayavarman VII essent la joia de la corona de la nostra visita a Cambodja.

  Visitarem la Terrassa del Rei Leprós i la Terrassa dels Elefants, originalment utilitzada com a galeria d'observació perquè el rei presidís desfilades, representacions i esports tradicionals.

  En l'extrem sud es troba el Baphuon, un dels temples més bonics d'Angkor. Visitarem el famós temple de Ta Prohm (conegut per la pel·lícula Tomb Raider) qui ha estat abandonat pels elements, la plena manifestació de que mentre els imperis pugen i baixen, el desenfrenat poder de la naturalesa avança aliè als drames de la història humana.

  Visitarem “la mare de tots els temples”, Angkor Wat, l’'edifici religiós més gran del món. Aquest temple és la fusió perfecta de simbolisme i simetria i una font d'orgull i fortalesa per a tots el Khmers. Construït al segle XII pel rei Suryavarman II, és el temple més famós d'Angkor.

  Acabada la preciosa visita d’avui, tornarem cap a Siem Reap per descansar i sopar i poder gaudir d’una passejada pels bulliciosos carrers cèntrics de la ciutat replets de bars i ambient local o fer-se un massatge de peus, típic de la zona.

 • Illustration

  Dia 1426 Gener

  SIEM REAP – AEROPORT – VOL DE TARDA-NIT

  Esmorzar i dinar a l’hotel i matí lliure per a compres per la ciutat. El nostre hotel es troba ubicat en el centre de Siem Reap, una ubicació per perfecte per aprofitar aquestes darreres hores al país.
  A la tarda, trasllat privat cap l’aeroport per prendre el vol de la companyia Singapur Airlines a les 16:40h cap a Barcelona fent petita escala tècnica a Singapur. Nit a bord.

 • Illustration

  Dia 1527 Gener

  AEROPORT DE BARCELONA - LLOCS ORIGEN DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA

  Arribada a l'aeroport de Barcelona a les 07:10h i trasllats en autocar privat cap els llocs d’origen d ela província de Girona.

 • Preu per persona

  4.130€

  En habitació doble

 • Suplement individual

  800€


 • Totes les entrades i vaixells del viatge incloses.

 • Règim de pensió completa tot el viatge amb aigua mineral en tots els àpats.

 • Vols internacionals amb la bona companyia aèria Singapur Airlines.

 • Assegurança de viatge i de cancel·lació dins els supòsits contractats.

Vol saber què inclou?Desplega cada punt de sota:

 • Transport

  - Trasllats dels diferents llocs d’origen de la província de Girona – aeroport de Barcelona– llocs d’origen de la província de Girona.

 • Avió

  - Avió línia regular Barcelona – Hanoi via Singapur.- Avió línia regular Siem Reap – Barcelona via Singapur.- Bitllet avió línia regular Hanoi - Hue.
  - Bitllet avió línia regular Hoi An – Ho Chi Minh.
  - Bitllet avió línia regular Ho Chi Minh – Siem Reap.

 • Allotjament

  - Estada en hotels de 4* Superior i 5* en règim d’allotjament i esmorzar.- Estada d’una nit en vaixell tradicional de luxe a la Bahia de Halong.

 • Règim alimentari

  Pensió completa indicada en l'itinerari i amb aigua mineral en tots els àpats.

 • Entrades

  Entrades a temples, palaus, jardins i diferents vaixells i embarcacions programats durant les visites.

 • Guies locals

  - Guia locals en cada ciutat.

 • Guia acompanyant professional

  Guia acompanyant professional de Rigatours duran tot el viatge.

 • Desplaçaments

  - Transport privat per totes les visites indicades a l’itinerari.

 • Taxes i altres

  - Despeses de xofers i pàrquings.- Taxes d’aeroports.- Visat d'entrada a Cambodja.- IVA i impostos.

 • Assegurança de viatge

  Assegurança turística-mèdica de viatge i de cancel·lació del viatge pels supòsits contractats.

Què no inclou?

 • Altres

  - Extres en hotels i restaurants.- Propines (Recomanable 60.-€ per persona a recollir durant el viatge).- Servei de maleters als hotels.- Altres serveis no indicats.
  Nota: L'itinerari mostrat és a títol d'exemple, podent-se variar l'ordre de les visites.

Per què viatjar amb nosaltres?

Grups reduïts

Garantim grups petits i mitjans per dues raons: per seguretat i per donar la millor atenció possible a cada viatger.

Accés a la plataforma digital del viatge

Accés a la plataforma del viatge digital on hi trobaràs tota la informació relativa al mateix: informacions pràctiques, allotjaments reservats, pòlissa d'assegurança..

Hotels seleccionats

T'allotjaràs en hotels revisats i seleccionats personalment per la qualitat i seguretat que sempre ofereixen.

Pensió completa

Viatjaràs en règim de pensió completa. Aigua, vi i cafè també inclosos en tots els àpats de l'itinerari.

Artboard 8

Visites guiades

Coneixeràs cada ciutat de la mà de guies locals experts, amb els que portem viatjant durant anys.

Entrades incloses

Els nostres viatges inclouen totes les entrades indicades a l'itinerari. Viatja sense sorpreses ni despeses extres.

Trasllat anada i tornada

Incloem el trasllat en autocar des de l'origen cap a l'aeroport, tant a l'anada com a la tornada.

Artboard 23

Gestió personalitzada

Tractaràs personalment amb un dels nostres agents per omplir el teu viatge de confiança de principi a fi.

Ambient familiar

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients: viatjant amb Rigatours, et sentiràs com si ens coneguéssim de tota la vida.

Amb tu les 24 hores

Tindràs assistència telefònica 24 hores durant tot el viatge. Sempre hi haurà una porta oberta per a tu en Rigatours.